Προς το περιεχόμενο

έξυπνες και φτηνές αγορές!

panasonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ποιά χώρα μπορούμε να βρούμε φτηνές φωτογραφικές μηχανές και φακούς?

δε θέλω να κάνω κάποια παραγγελία αλλά να συνδυάσω ταξίδι και ψώνια!

φυσικά μη σκάσω εξτρα στο τελωνείο!

κάτι για ντουμπάι έχω ακούσει..

Δημοσ.

Σιγουρα Ηνωμενες Πολιτειες ειναι πολυ φθηνα αλλα οτι θα πληρωνες εδω θα τα πληρωσεις στο ταξιδι,οποτε...βρες κατι αλλο.

Δημοσ.
φυσικά μη σκάσω εξτρα στο τελωνείο!
κάτι για ντουμπάι έχω ακούσει..

To οποίο ντουμπάι τελευταία φορά που τσέκαρα δεν είχε υπογράψει τελωνιακή ένωση με την ΕΕ οπότε οι τελωνιακοί θα σε περιμένουν με την [εχμ...] στο χέρι

Δημοσ.

Για ανατολικές χώρες η ψήφος μου κ εμένα όσον αφορά τις τιμές στα ηλεκτρονικά προϊόντα (κ με μεγάλη διαφορά), κ αυτό από προσωπική εμπειρία.

Με μία πιθανή παγίδα όμως:

Είσαι σίγουρος πως ότι αγοράσεις από εκεί θα ισχύει η εγγύηση του κ εδώ;

/sc

Δημοσ.

ΔΕ θέλω εγγύηση ...........Το τελωνείο να γλιτώσω........Δηλαδή αν κρατάω πάνω μου την κάμερα υπάρχει πρόβλημα?

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΑ: http://www.dwtc.com/directory/shopping.htm

Al Sabkha Souk

Adjacent to Deira Covered Souk, Al Sabkha Souk is packed with the latest in electronics. Video, audio and TV systems, home appliances and photographic equipment are all available at very competitive prices.

Jumbo House

JUMBO's one stop shop, for all major brands in Electronics and Computer Industry near Ramada Round About is a real shopping experience for you. World's leading brands like, SONY, COMPAQ, NEC, CASIO, Electrolux, Brother, Grundig, etc. JUMBO has it's 16 showrooms all over the emirates of UAE.

Tel : (+9714) 523555, 824888.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛ. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.

ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ smile ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ

Δημοσ.

ρε παιδια εγω εχω μια canon mv700 camera και λογω πυρκαγιας καηκε ο φορτιστις

για καινουργειο μου ζητανε 85 ευρω καμια λυση πουλαει κανενς μεταχ. η μπωρο να βρω καπου?

Δημοσ.
δε θέλω να κάνω κάποια παραγγελία αλλά να συνδυάσω ταξίδι και ψώνια!

ρε φίλε μιλάς σοβαρά; θα πάς ταξίδι μόνο και μόνο για να αγοράσεις ψηφιακή κάμερα;

TherionG εσύ από αυτή την κουβέντα αυτό κατάλαβες;;; :neutral: :neutral: :neutral:

Δημοσ.
ρε φίλε μιλάς σοβαρά; θα πάς ταξίδι μόνο και μόνο για να αγοράσεις ψηφιακή κάμερα;
για να δω το ντουμπαι να παρω καμερα, ψηφιακη ,φακους να περασω καλα και να τους <<ρημαξω>> την αγορα!
Δημοσ.

Και από τελωνείο τι γίνεται. Από όσο ξέρω δηλώνεις με τι συσκευές φεύγεις και επιστρέφοντας ότι σου βρούνε το εκτελωνίζουνε. Δεν ισχύει αυτό? Έχουμε και ένα ταξιδάκι και πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι :)

Δημοσ.

προς ινδία μεριά έχω ακούσει ότι έχει φτηνά ηλεκτρονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...