Προς το περιεχόμενο

Paixnidi me to Xristo - Ti allo tha doume...

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μέρες που είναι (και έτσι όπως το βλέπω να εξελίσεται το τόπικ) να ευχηθώ καλή ανάσταση,καλό lock, προσοχή στα ban και από το πεζοδρόμιο...... :rolleyes:

δεν θα εκφράσω τη δική μου γνώμη γιατί πολύ απλά θα πέσω στη λούμπα αυτού του thread.....

ΑΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ+ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Διαφωνώ επίσης κάθετα με τους προηγούμενους που αναφέρουν και ξαναναφέρουν πως το θέμα δεν έχιε θέση στο Insonnia. Θεωρώ τα forums τόπους για να συζητάμε και όλα τα θέματα έχουν θέση εδώ. Έλεος με τη λογοκρισία, είπαμε να μην προσβάλουμε τους νόμους όχι και να μη συζητάμε καθόλου. Το θέμα της θρησκείας ενδιαφέρει πολύ κόσμο και θεωρώ ότι μόνο καλό θα βγεί αν το συζητήσουμε όσο φτάσει χωρίς locks και λοιπές ανεπίτρεπτες ενέργειες.

Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. :)

Κανείς δεν απαγορεύει σε κανένα να εκφράσει τις απόψεις του όποιες και αν είναι αυτές αρκεί να υπάρχει σεβασμός στους συνομιλητές του. :)

Το ότι δεν μπορείς να το κάνεις εδώ, ο λόγος δεν είναι η λογοκρισία (αν είναι δυνατόν...), αλλά το ακατάλληλο του χώρου. :)

Κάτι που ίσως δεν πρόσεξες πριν γράψεις αυτό που έργαψες, είναι η περιγραφή αυτού του section:

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου! Συζήτηση για τις διάφορες δυνατότητες που μας παρέχει το διαδίκτυο και σχολιασμός ενδιαφέροντων ιστοσελίδων καθώς και προσωπικών δημιουργιών

Καλή Ανάσταση σε όλους. :D

Δημοσ.
Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου! Συζήτηση για τις διάφορες δυνατότητες που μας παρέχει το διαδίκτυο και σχολιασμός ενδιαφέροντων ιστοσελίδων καθώς και προσωπικών δημιουργιών

akribos auto kanoume sxoliazoume authn thn selida kai to topic apla ekane metastash :D

Δημοσ.

Σωστό και το δέχομαι. Αυτά που ανέφερα για λογοκρισία είναι από προηγούμενη εμπειρία μου με moderators του site που δεν είχαν ούτε καν την στοιχειώδη ευγένια να αναλύσουν το θέμα σε πάνω από 6 λέξεις (για του λόγου το αληθές θυμίζω το απίστευτο και απαράδεκτο lock του χρήστη paredwse με την φράση "Το πρόβλημά σου ποιό είναι ακριβώς;" στο thread http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=99393 και εν μέσω μιας απλής συζήτησης και φυσικά λόγω σοβαρής έλλειψης επιχειρημάτων - ή αν προτιμάς απλά επειδή "μπορούσε και το έκανε" - αυτό είναι που δεν δέχομαι. Αντίστοιχα παραδείγματα κλεισίματος threads χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου και μονο και μόνο επειδή κάποιοι moderators το αποφάσισαν - γιατί μάλλον βαρέθηκαν να διαβάζουν μπορείτε να βρείτε και εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=105255 και http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=106938). Αν θέλεις μετέφερε το thread σε νέο thread στο topic που θεωρείς κατάλληλο με την κατάλληλη ένδειξη στο τέλος αυτού του thread. Μακάρι οι moderators να φαίρονταν όλοι όπως εσύ και να μην χρειαζόταν να καταφεύγουμε και εμείς σε αναφορές σε λογοκρισία όπως έκανα εγώ. Άλλωστε όπως βλέπεις και άλλοι χρήστες έχουν δει την συγκεκριμένη τακτική και σχολιάζουν ανάλογα μισοαστεία-μισοσοβαρά ("να ευχηθώ καλή ανάσταση,καλό lock, προσοχή στα ban και από το πεζοδρόμιο").

Δημοσ.
nick[']siga re palikaria :D apo tin mia zitame free internet k eleutheria tou logou kai apo thn allh otan emfanizetai kapoios "akraios" na ton fimosoume?

na apagoreusoume kai to S.Park tote... [kati epeisodia me ton xristo klp klp]

Eleos!

;όταν κάθε άνθρωπος θα μπορεί να εκφράσει την άποψη του και να ακουστεί τότε ναι ας κάνει ο καθένας ότι θέλει....

Δε νομίζω όμως ότι π.χ. εγώ με το να κάνω μια σελιδούλα στο geocities και να την επισκεφτούν εγώ και η μάνα μου κάτι έγινε και παράλληλα ο λεφτάς και ο χωμένος στα κόλπα να κάνει σελιδάρες και να παίζει με το Χριστό η να μας τη σπάει ..

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ αυτή είναι η αποψή μου...

ΠΑΝΤΩΣ ναι απορώ γιατί οι χακεράδες δε χτυπάνε τέτοιες σελίδες και πολλές φορές χτυπάν εκεί που δε πρέπει....

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ τις απόψεις μου όπως θέλετε εγώ πάντα λέω αυτό που μου έρχεται αυθόρμητα καλό ή κακό..

Δημοσ.

panasonic: den einai aparaitita leftas an exei mia tetoia selida! den xreiazete da k tosa fragka. aneta ftiaxneis selida na akoustei h apopsi me elaxista lefta[ na fantasteis me 5 euro to mhna exeis arketo xoro 1gb + k arketo bandwidth]tha psakso na bro ton sygkekrimeno host an endiaferese.

polloi apla oi hackerades fainete den theloun na xtyphsoun tetoies selides... gia pio logo alloste? mporei k na tous aresoun... edo mexri k se seires opos to SOUTH PARK "paizane" me ton xristo... btw... ena kommati toy panousi to "S'agapo G@M0 ton xristo mou" to exeis akousei? hmm.. mhpos prepei na ton thanatosoume kai auton?

Δημοσ.

Μου φαίνεται πως δυστυχώς η τηλεόραση έκανε μερικούς να βλέπουν συνωμωσίες παντού... ΔΕΝ είναι όλοι οι παπάδες κακοί ούτε ομοφιλόφιλοι. Ούτε ο χριστιανισμός είχε καταστρέψει τον Ελληνισμό.

Να δώσω μερικά παραδείγματα για τα λεγόμενά μου και κυρίως για το δεύτερο (την σχέση Χριστιανισμού και Ελληνισμού) καθώς το πρώτο κάθε λογικό πλάσμα ακόμα και το πιο φανατισμένο σε αυτόν τον πλανήτη καταλαβαίνει πως ισχύει. Τα ευαγγέλια σε τι γλώσσα γράφτηκαν? Τα Ελληνικά δεν ήταν? Δεν συνέβαλλέ και αυτό στην διασπορά της Ελληνικής γλώσσας και του κλασσικισμού? Άλλο παράδειγμα: Στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διδάσκονται και αρχαία. Πόσοι πιστεύουν αληθινά πως θα διδάσκονταν σήμερα τα αρχαία στα σχολεία αν δεν ήταν ώς ένα βαθμό και τα Ευαγγέλια? Επίσης δεν μπορούμε να αμιφισβητούμε την συνεισφορά της Εκκλησίας στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες. Ποιός αμφισβητεί πως ο Παλαιών Πατρών Γερμανός συμμετείχε ενεργά στην επανάσταση? Ο Παπαφλέσας τι ήταν? Είναι τυχαίο πως πολλοί ιερείς συμμετείχαν στην φιλική εταιρεία? Ο Ρήγας Βελεστινλής-Φεραίος δεν είχε μεταφέρει τα λόγια του Χριστού όταν έλεγε "Όλα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άνθρωποι να κάνετε τα ίδια και σε αυτούς"?

Όσον αφορά τα "απόκρυφα ευαγγέλια" και λοιπές θεωρίες συνωμωσίας (βλέπε σχόλια για τα δήθεν "παραποιημένα ευαγγέλια" και λοιπά σχετικά) δεν θα μπώ καν στον κόπο να τις σχολιάσω καθώς είναι προφανές οτι μερικά απο αυτά δεν στέκουν λογικά. Για όσα γεγονότα δε δεν έχουμε ιστορικές αποδείξεις, είναι στην κρίση καθενός αν θα πιστέψει αυτά που ακούει απο τρίτους η απο την εκκλησία.

Υπάρχει κάποιος που δεν παραδέχεται πως αν μερικά απο τα χαρακτηριστικά του πιστού ανθρώπου που περιγράφουν τα ευαγγέλια θα ήταν ότι καλύτερο αν εφαρμόζονταν στην κοινωνία μας? Ο ίδιος ο Χριστός είχε πεί: "Να αγαπάτε τους εχθρούς σας, να ευλογείτε εκείνους που σας καταριώνται, να ευεργετείτε εκείνους που σας μισούν και να προσεύχεστε για εκείνους που σας κακομεταχειρίζονται και σας καταδιώκουν". Αυτές οι αρχές του Χριστιανισμού είναι αυτές στις οποίες πιστεύουμε γιατί όλοι ξέρουμε οτι ο Χριστός είχε δίκιο στα λόγια του περι ηθικής.

Όσον αφορά τον φανατισμό ένα έχω να πώ: Είναι ένα απο τα χειρότερα πράγματα απο την αρχή του κόσμου. Η πίστη όσο είναι αγνή και αληθινή δεν προκαλεί εξάρσεις φανατισμού αλλά όταν μπλέκεται ο εθνικισμός και ο ρατσισμός με την πίστη τότε δυστυχώς έχουμε ακραία φαινόμενα που ελπίζω πως κανένας μας δεν θέλει να υπάρχουν. Ο φανατισμός ήταν που καταδίκαζε τον Ελληνισμό και όχι ο Χριστιανισμός. Ο φανατισμός και οι πολιτικές σκοπιμότητες έκαναν αυτές τις αισχρές πράξεις που κάποιοι κάλυψαν με την δικαιολογία πως ήταν ηθικό όπως ήταν οι σταυροφορίες και η καταστροφή αρχαίων μνημείων.

Ούτε με την Εκκλησία έχω σχέση πέραν της τυπικής που έχει ένας Χριστιανος ούτε είμαι ακροδεξιός, ούτε φανατισμένος. Είμαι σίγουρα πολύ πιο αμαρτωλός απο πολλούς εδώ μέσα και δεν προσποιούμαι πως είμαι "ο παντογνώστης" ή "ο δάσκαλος" ούτε αυτός που θα σας πεί τι να κάνετε. Αν θέλετε καλό είναι να τις διαβάσετε έστω και αν δεν αποδέχεστε αυτά που λέω όπως εγώ σέβομαι ακόμα και αν δεν αποδέχομαι τις δικές σας απόψεις.

Εύχομαι σε όλους αναιξερέτως καλό Πάσχα, και καλή Ανάσταση με υγεία.

Δημοσ.

Διάβασα όλα τα μηνύματα και παρατήρησα ότι αλλάξατε 3 φορές θέμα. Θέλω να πω και εγώ την άποψη μου πάνω στο θέμα. Είδα την σελίδα με το "παιχνιδάκι" με το Χριστό... έλεορ! Δεν είμαι τπτ πορωμένος με τα θεία αλλά πιστεύω ότι είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι ζούμε σε δημοκρατικό καθεστός, αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουμε ακριβώς τα ίδια δικαιώματα, συνεπώς όπως μια εταιρεία μπορεί να διαφημίσει τα προιόντα της στο διαδίκτυο, το ίδιο ακριβώς μπορεί να κάνει και ο κάθε καταστηματάρχης με τα προιόντα του. Στο ίντερνετ θα δεις κυριολεκτικά τα πάντα, μπορείς να τα κρίνεις ή μάλλον να τα διακρίνεις σε καλά και κακά. Είμαστε άνθρωποι, όχι ζώα και ξέρουμε (θέλω να πιστεύω) να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα. Δε νομίζω ότι θα έδινε κάποιος νοήμων ποτέ λεφτά για να αγοράσει αυτό το παιχνιδάκι με το Χριστό. Όσο για τη θρησκεία μη ψάχνετε να βρείτε το δίκιο σας, είναι αργά.. η θρησκεία δεν είναι αυτό που ήταν ή τουλάχιστον αυτό που θα έπρεπε να είναι. Τίποτα πλέον δεν είναι ό,τι φαίνεται, κάθετι μικρό και ασήμαντο που "βγαίνει" προς τα έξω είναι περιτιλιγμένο με πολλά και φανταχτερά "σκεπάσματα", με λίγα λόγια... δεν έχει καμία σχέση το περιεχόμενο με το περιτίλιγμα. Η θρησκεία δεν είναι στις εκκλησίες, δεν είναι στις εικόνες, δεν είναι στους παπάδες... είναι μια γενικότερη έννοια, είναι μέσα στον καθένα μας, θρησκεία είναι να πιστεύεις... στο εαυτό σου, στις δυνάμεις σου, στις δυνατότητές σου, στα ιδανικά σου, να βρίσκεις τη δύναμη ξεπερνάς τους φόβους σου και να πραγματοποιείς τα όνειρά σου... αυτό είναι θρησκεία, αυτά μας διδάξανε τα θεία. Γι αυτό μην ασχολείστε άλλο με αυτό το ζήτημα αφού όλοι ξέρετε τι είναι σωστό και τι λάθος. Από την άλλη ντροπή σε όσους χρησιμοποιούν τη δύναμη του διαδικτύου για να προσυλητίσουν, να δημαγωγήσουν και να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους ανυποψίαστους! Ολοκληρώνοντας, προτείνω εκτός από το pc μας να έχουμε κι ένα firewall ανοιχτό στα μυαλά μας. Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα με το μεγάλο αυτό post.Καλό πάσχα σε όλους! :)

Δημοσ.
Όταν ακούς στην τηλεόραση ότι ο θεός βγάζει φωτιές στις σπηλιές και κόκκινα ζουμιά στις εικόνες δεν θίγεσαι παρόλο τον καταφανέστατο παραλογισμό. Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις και θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να το κάνεις.

Δεν θιγονται απο αυτα τα πραγματα οι ανθρωποι γιατι αυτα πιστευουν. Σιγουρα ξερεις οτι η λογικη και η πιστη εχουν διαφορετικο πεδιο εφαρμογης και ειναι ασυμβιβαστες εννοιες μεταξυ τους. Και εδω χρησιμοποιεις σωστα τη λεξη.

Το ίδιο όμως μπορώ να κάνω και εγώ. Με την διαφορά πάντα ότι εσύ θα κινείσαι πάντα με το συναίσθημα και εγώ με τη λογική. Και μάντεψε ποιο από τα δύο ξεχωρίζει τον άνθρωπο από τα υπόλοιπα ζωντανά πλάσματα στη Γη.

Αλλο συναισθημα, αλλο πιστη. Η πιστη ειναι ανωτερη πνευματικη δραστηριοτητα που δε διαθετουν τα υπολοιπα απο τον ανθρωπο ζωντανα πλασματα στη Γη. Κακως προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις χρησιμοποιωντας λαθος λεξη.

Για το ζητημα με τα locks των threads, θα πω οτι το forum ειναι τεχνολογικο. Συνεπως οταν η συζητηση ξεφευγει απο τα πλαισια της συζητησης που εχει οριστει στους κανονες καλα κανουν και κλειδωνουν τα θεματα. Οταν το ιδιο το thread ειναι εκτος κλιματος του forum, επισης καλα κανουν και το κλειδωνουν πριν γινει συζητηση ή κατα τη διαρκεια της συζητησης.

Οσο για το ζητημα που εθιξες για τα κακα που εχει κανει ο χριστιανισμος στους πολιτισμους ανα τους αιωνες θα σου πω το εξης:

Ολοι οι πολιτισμοι και οι ιδεολογιες βρισκουν τους εκφραστες τους οι οποιοι μπορει να κινηθουν με ειρηνικα ή οχι το ειρηνικα μεσα για να προωθησουν την ιδεολογια τους (ορισε οπως θελεις το "ειρηνικα"). Η ιστορια που επικαλεισαι, εχει αμετρητα παραδειγματα εκφραστων που διαλεξαν τα μη ειρηνικα μεσα για να προωθησουν την ιδεα στην οποια πιστευουν (ειτε θρησκευτικη, ειτε εθνικη, ειτε πολιτικη ιδεα, ειτε...). Ο χριστιανισμος δεν ξεφευγει απο αυτο το πλαισιο γιατι οι εκφραστες που βρηκε ηταν αναγκαστικα ανθρωποι.

Εχει ομως διαφορα η ιδεα απο την εκφραση της. Στην προκειμενη περιπτωση, αλλο ο χριστιανισμος και αλλο ο τροπος που εκφραστηκε μεσω της εκκλησιας και των ανθρωπων που τη διοικουσαν. Κακως τα συγχεεις αυτα τα δυο.

Επισης πολυ κακη πολιτικη ειναι να προσβαλλεις τα πιστευω ανθρωπων με εμπρηστικους ορους οπως "καρκινωμα". Δημιουργεις ασχημες εντυπωσεις και ανοιγεις διαπλατα το παραθυρο για παρερμηνεια αυτων που λες.

Δημοσ.

exoume gemisei malakismena pou tautizoun thn ekklhsia me thn ellada.Gia auto kai oi malakes oi papades mplekontai me thn politikh........pou pas re papara xristodoule.....As paixw ligo doom na parw th dosh mou apo 5alphes.

Kapoios eipe "δυστυχως ομως αυτοι οι 5-10 που λες ΝΕΟ ξεφτιλισαν την ορθοδοξια σε παγκοσμια κλιμακα"

Siga re file les kai noiasthke kaneis........oi monoi pou noiazontai gia autoi thn dhsfhmish einai autoi poy bgazoun xrhma apo thn olh koroidia ths thriskeias kai autoi einai ta papadaria o papas kai o patriarxhs........

kai egw ena exw na pw eimai satanisths orthodoxos

hahahaha.Paw sthn ekklhsia na parw to agio fws mofos.....

afierwmeno to tragoudi ton ORBITAL- satan

spooker

ps: lock this shit

Δημοσ.
Μου φαίνεται πως δυστυχώς η τηλεόραση έκανε μερικούς να βλέπουν συνωμωσίες παντού... ΔΕΝ είναι όλοι οι παπάδες κακοί ούτε ομοφιλόφιλοι. Ούτε ο χριστιανισμός είχε καταστρέψει τον Ελληνισμό.

Να δώσω μερικά παραδείγματα για τα λεγόμενά μου και κυρίως για το δεύτερο (την σχέση Χριστιανισμού και Ελληνισμού) καθώς το πρώτο κάθε λογικό πλάσμα ακόμα και το πιο φανατισμένο σε αυτόν τον πλανήτη καταλαβαίνει πως ισχύει. Τα ευαγγέλια σε τι γλώσσα γράφτηκαν? Τα Ελληνικά δεν ήταν? Δεν συνέβαλλέ και αυτό στην διασπορά της Ελληνικής γλώσσας και του κλασσικισμού? Άλλο παράδειγμα: Στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διδάσκονται και αρχαία. Πόσοι πιστεύουν αληθινά πως θα διδάσκονταν σήμερα τα αρχαία στα σχολεία αν δεν ήταν ώς ένα βαθμό και τα Ευαγγέλια? Επίσης δεν μπορούμε να αμιφισβητούμε την συνεισφορά της Εκκλησίας στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες. Ποιός αμφισβητεί πως ο Παλαιών Πατρών Γερμανός συμμετείχε ενεργά στην επανάσταση? Ο Παπαφλέσας τι ήταν? Είναι τυχαίο πως πολλοί ιερείς συμμετείχαν στην φιλική εταιρεία? Ο Ρήγας Βελεστινλής-Φεραίος δεν είχε μεταφέρει τα λόγια του Χριστού όταν έλεγε "Όλα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άνθρωποι να κάνετε τα ίδια και σε αυτούς"?

to oti i epanastasi einai akoma aforismenh apo to patriarxeio to exeis ypopsin sou?

xristianismos kai ellhnismos... prosopika den tha ithela na eixa kamia sxesh me tous byzantinous aytokratores pou katesrefean arxaia ellhnika erga texnhs k naous[thn ethnikh klhronomia dhladh' date=']

kleidoste to eleos

chillout mporei o spookeros na mhn milise opos eprepe, alla auto shmainei na kleidothei to topic? an einai apla na ginoun edit posts pou oi mods/admin theoroun oti prosballoun...

Δημοσ.

Apantaw se merikes anakrivies:

"Τα ευαγγέλια σε τι γλώσσα γράφτηκαν? Τα Ελληνικά δεν ήταν? Δεν συνέβαλλέ και αυτό στην διασπορά της Ελληνικής γλώσσας και του κλασσικισμού?"

Ta evaggelia graftikan se afti ti glwssa giati ITAN i pio diadedomeni glwssa tis epoxis kai ti milousan se olo to kosmo giati itan i glwssa twn grammatwn. Den enoeito morfwmenos anthwpos tis epoxis na mi milaei ellinika.

"Άλλο παράδειγμα: Στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διδάσκονται και αρχαία. Πόσοι πιστεύουν αληθινά πως θα διδάσκονταν σήμερα τα αρχαία στα σχολεία αν δεν ήταν ώς ένα βαθμό και τα Ευαγγέλια?"

Diladi sigrineis ta dekades xiliades erga-grammateies-sygramata-poiimata kai oti allo thes pou perilambanontai stin elliniki grammateia me ta 4 evagelia??????

"Επίσης δεν μπορούμε να αμιφισβητούμε την συνεισφορά της Εκκλησίας στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες. Ποιός αμφισβητεί πως ο Παλαιών Πατρών Γερμανός συμμετείχε ενεργά στην επανάσταση? Ο Παπαφλέσας τι ήταν? Είναι τυχαίο πως πολλοί ιερείς συμμετείχαν στην φιλική εταιρεία?"

Mallon den exeis dei gravoures-pinakes-aggeia tis epoxis pou exoun ton ekastote Passa tis perioxis pareoula me ton Arxiierea tis idias perioxis... Isws aftoi oi dio rasoforoi na simeteixan stin Epanastasi alla OLOI oi alloi kai kata tou Agwna itan kai ekanan ta panta gia na mi ginei.

"Ο Ρήγας Βελεστινλής-Φεραίος δεν είχε μεταφέρει τα λόγια του Χριστού όταν έλεγε "Όλα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άνθρωποι να κάνετε τα ίδια και σε αυτούς"?"

Nomizw eipe:"Mi kanete stous allous afta pou de thelete na sas kanoun"

Afta me oli ti kali diathesi gia kali kouventa.

Δημοσ.

Egw 8a kanw mia erwthsh,

se kapoies xwres, kuriws latinikhs amerikhs pou dinoun onoma sta paidia tous to Jesus,(jesuz oxi tzisous) 8a pei pws einai ierosulia h' kati pou antiproswpeuei kati asxhmo h' kako?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...