Προς το περιεχόμενο

Paixnidi me to Xristo - Ti allo tha doume...

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα τι ταυτιζω εγω.

προσωπικα δε πιστευω καν.

αλλα αν κοιταξεις την ιστορια της ελλαδος η την ελληνικη σημαια (ο σταυρος ξερουμε ολοι νομιζω τι συμβολιζει) τοτε καταλαβαινεις πως ελλαδα=ορθοδοξια κατα ευρητερη αποδοχη.

συμφωνω ομως και εγω πως το παρον δεν εχει θεση στην ινσομνια.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
nick[']siga re palikaria :D apo tin mia zitame free internet k eleutheria tou logou kai apo thn allh otan emfanizetai kapoios "akraios" na ton fimosoume?

na apagoreusoume kai to S.Park tote... [kati epeisodia me ton xristo klp klp]

Eleos!

Αλλο ειναι αυτό που λες και αλλο ειναι να κανεις τον Χριστο μας παιχνίδι! Δεν ειμαστε υπερβολικοί αλλα δυστυχώς στον βωμό της ελευθερίας κανουμε οτι να ναι! Συγγνώμη για το υφος αλλα δεν ειναι σωστα πραγματα αυτά!

συμφωνω ομως και εγω πως το παρον δεν εχει θεση στην ινσομνια.

Συμφωνω και εγω και παλι συγγνώμη

Δημοσ.

Εγώ κοιτώντας την ιστορία της Ελλάδας βλέπω ότι ο χριστιανισμός μόνο καταστροφές έφερε και φέρνει ακόμα κυρίως στα μυαλά των ανθρώπων. Ανέκαθεν οι χριστιανοί προσπαθούσαν να καταστρέψουν, γκρεμίσουν, ισοπεδώσουν οτιδήποτε ελληνικό ακριβώς γιατί ο ελληνισμός ήταν πάντα το εντελώς αντίθετο του χριστιανισμού. Όποιος διαφωνεί μπορώ να παραθέσω ά-πει-ρα παραδείγματα. Δεν δέχομαι να ταυτίζεται αυτό το καρκίνωμα με τη χώρα μου μόνο και μόνο επειδή οι περισσότεροι από εμάς εξαναγκάστηκαν ψυχολογικά από τρυφερές ηλικίες να το δεχτούν ως δεδομένο. Με αυτές τις αηδίες φτάνουμε τελικά και καταδικάζουν τα δικαστήριά μας ξένους σκιτσογράφους για μεταφρασμένα κομικς στην Ελλάδα:) Απίστευτες τριτοκοσμικές σκηνές δηλαδή!

Δεν κάνουμε ότι να'ναι στο βωμό της ελευθερίας όπως ανέφερε ο φίλος dioptra, απλά ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου και αν θέλει, γιατί αυτός είναι ο ορισμός της ελευθερίας. Στους νόμους της σημερινής αγοράς είναι απόλυτα αποδεκτό να εμπορευματοποιεί ο καθένας ότι πουλάει, γιατί αυτός είναι και ο νόμος της αγοράς. Αν δεν μας αρέσει θα πρέπει να αλλάξουμε τους νόμους της αγοράς και να φτιάξουμε μία αγορά που θα διέπεται από ηθικούς και όχι οικονομικούς κανόνες. Ε, αν φτιάξετε τέτοια αγορά σε αυτό το κοινωνικοπολιτικό σύστημα, να με κρεμάσετε ανάποδα:)

Διαφωνώ επίσης κάθετα με τους προηγούμενους που αναφέρουν και ξαναναφέρουν πως το θέμα δεν έχιε θέση στο Insonnia. Θεωρώ τα forums τόπους για να συζητάμε και όλα τα θέματα έχουν θέση εδώ. Έλεος με τη λογοκρισία, είπαμε να μην προσβάλουμε τους νόμους όχι και να μη συζητάμε καθόλου. Το θέμα της θρησκείας ενδιαφέρει πολύ κόσμο και θεωρώ ότι μόνο καλό θα βγεί αν το συζητήσουμε όσο φτάσει χωρίς locks και λοιπές ανεπίτρεπτες ενέργειες.

Δημοσ.

Καρκινωμα ?!

Τουλαχιστον κρατα τις αποψεις σου για σενα , ειδικα σε περιοδους που ειναι σημαντικες για τους Χριστιανους .

Δημοσ.

Λυπάμαι αλλά δεν είναι δικιά μου άποψη. Μιλάμε για χιλιάδες ιστορικά γεγονότα που φωνάζουν, πράγματα που όσο και να εθελοτυφλεί κάποιος δεν μπορούν να εξαφανιστούν. Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον προσωπικά, φοβάμαι ότι θα λέω την γνώμη μου πάντα όμως ανοιχτός να την συζητήσουμε. Όταν ακούς στην τηλεόραση ότι ο θεός βγάζει φωτιές στις σπηλιές και κόκκινα ζουμιά στις εικόνες δεν θίγεσαι παρόλο τον καταφανέστατο παραλογισμό. Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις και θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να το κάνεις. Το ίδιο όμως μπορώ να κάνω και εγώ. Με την διαφορά πάντα ότι εσύ θα κινείσαι πάντα με το συναίσθημα και εγώ με τη λογική. Και μάντεψε ποιο από τα δύο ξεχωρίζει τον άνθρωπο από τα υπόλοιπα ζωντανά πλάσματα στη Γη.

Δημοσ.

Και βεβαια δεν μπορω να σε κανω να μη πεις την ''αποψη σου'' , αλλα η προσβολη των πιστευω των αλλων ειναι κατι που δεν εχεις δικαιωμα να το κανεις με οποιες λεξεις και να το ντυσεις .

υ.γ. εφοσον δεν ειναι δικη σου αποψη γιατι την εκφραζεις ? (απορια)

Δημοσ.

http://www.jesuschristsuperstore.net/lfigurespages/lfallah.html

ΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ LOOLOLOLOL.... μπραβο ρε παιδια.... με κανατε και γελασα! Και γ**ω τα γελια το μαγαζακι...

Παντως εγω προσωπικα δεν θα θιγομουν... Μαγκια του να πουλαει τις φιγουρες... στο κατω κατω φιγουρες ειναι. Ο τυπος ειναι το λιγοτερο κακο, σε σχεση κιολας με την Χριστοδουλος Company και ΣΙΑ που αυτοι προσβαλλουν πραγματικα αυτους που πιστευουν.

Δημοσ.
kai god in AK-47 rulez :P krima pou einai moufa tha goustara na ton exw dipla ston agent smith :P

Καλά σε είχα κόψει εγώ για "αγοράκι" που του αρέσει να παίζει με κούκλες bleh.gif bleh.gif bleh.gif bleh.gif bleh.gif bleh.gif bleh.gif

με άλλα λόγια την κάνω με ελαφρά απο το τόπικ γιατί αρχίζει να σοβαρεύει επικίνδυνα....

Δημοσ.
Και βεβαια δεν μπορω να σε κανω να μη πεις την ''αποψη σου'' ' date=' αλλα η προσβολη των πιστευω των αλλων ειναι κατι που δεν εχεις δικαιωμα να το κανεις με οποιες λεξεις και να το ντυσεις .

υ.γ. εφοσον δεν ειναι δικη σου αποψη γιατι την εκφραζεις ? (απορια)[/quote']

Δεν προσβάλω προσωπικά κανέναν, το επαναλαμβάνω. Εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις οι οποίες αν κατά την έκφρασή τους προσβάλλουν τις προσωπικές απόψεις κάποιου άλλου για εμένα είναι απόλυτα αποδεκτό, μιας και αν συμφωνούσαμε όλοι και αν οι απόψεις μας δεν ήταν αντίθετες με τους άλλους (ή αν κρατάγαμε τις απόψεις μας για τον εαυτό μας όπως προτάθηκε πριν) τα forums ανά τον πλανήτη θα ήταν μία συλλογή άδειων σελίδων. Δεν καταφέρθηκα εναντίον των προσωπικών σου πιστεύω, αλλά εναντίον μίας κατάστασης που έχει αφήσει τους τελευταίους 20 αιώνες δισεκατομμύρια νεκρών και τρισεκατομμύρια κακοποιημένων με τη δράση της. Οι χριστιανοί από το 42 μ.α.χ.χ. που ο Σαούλ (ή Σάυλος ή Παύλος όπως ονομάστηκε αργότερα) αποφάσισε να ξεκινήσει το κίνημά του (που ονόμασε Χριστιανισμό) στην Αντιόχεια της Συρίας μοναδικό σκοπό έχουν την καταστροφή οποιασδήποτε εθνικής φιλοσοφείας, θρησκείας και γενικά δράσης (και των ελληνικών πρώτων και καλύτερων φυσικά) με κάθε μέσο. Το 'γίνε Χριστιανός ή πέθανε' δεν το είπα εγώ, και για αυτό ενέφερα ότι δεν πρόκειται για προσωπική άρα και ως ένα βαθμό υποκειμενική άποψη. Αν διαβάσεις την επιστολή Α Προς Κορινθ. Ι, 19,21 θα δεις ότι δεν λέω ότι μου κατέβει και ότι αποκάλεσε από την πρώτη μέρα τις Θρησκείες όλων ανεξαρτήτως των εθνικών που φυσικά αποτελούσαν το θεμέλιο του Πολιτισμού τους 'λατρεία δαιμόνων'. Τα 'ευαγγέλια' έχουν πλαστογραφηθεί χιλιάδες φορές (βλέπε επιστολές του Διονυσίου, επισκόπου της Κορίνθου το 170 μ.α.χ.χ.) και εσείς κάθεστε και προσκυνάτε κοιλαράδες παπάδες που βάζω στοίχημα ότι κατά 99% θα την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια για να χαρούν τις περιουσίες τους χωρίς ράσσα αν τους έκοβες τα λεφτά από την όλη υπόθεση.

Δημοσ.

o MKaragia milise sosta.

oloi lene na mhn les tin apopsi sou gia na mhn prosballeis ta pisteuo ton allon... ti ginetai omos otan ta pisteuo ton allon prosballoun ta dika sou pisteuo? otan kapoioi thriskoliptoi se krazoun k sou lene "tha pas stin kolasi, tha kaeis, eisai amartolos klp klp" epeidh den nisteueis, h epeidh kaneis kati pou antibainei stis "xristianikes" arxes?

oi thriskeia einai ena paramythi....

o xristianismos itan ontos karkinoma k den prepei na syndeetai me thn ellada. outos i allos i pio endoksi epoxi tis elladas itan i arxaia, kai oxi to byzantio... lene pisteue k mh ereuna... pisteue k mh ereune h pisteue kai mh, ereuna? mallon pousteue k mh ereuna.

sostos, kai ta idia kai xeirotera ekane h katholikh ekklhsia sthn afrikh/amerikh prosylitizan tous ithageneis [gine xristianos allios se skotonoyme], tous alloiosan ton politismo/koultoura, den tous afhnan na trone magic mushrooms k peyote [pou antiprosopeuan tis theotites tous] epeidh legan pos htan h "sarka tou diaboloy"...

Δημοσ.
o LL tin pire mirodia kai tin ekane :P to idio kano kai go apo to paron topic ;)

tha protina to idio stous ipermaxous tis elefteris skepsis dioti oi xristianoi pou emplekonte mporoun gia aketi ora na prizoun xoris epixirimata :P

lol exeis ta dikia sou einai san na prospatheis na peiseis ton prezakia na kopsei tin preza :D ... to opio tou laou na doume pote tha to kopsoune :D :D :D

Δημοσ.
o LL tin pire mirodia kai tin ekane :P to idio kano kai go apo to paron topic ;)

tha protina to idio stous ipermaxous tis elefteris skepsis dioti oi xristianoi pou emplekonte mporoun gia aketi ora na prizoun xoris epixirimata :P

Δεν με πειράζει καθόλου, γιατί εγώ έχω πολλά ακόμα:) Αυτό που μου αρέσει στα forums είναι ότι 'τα γραπτά μενουν' και έτσι κάποιος τρίτος αν στο τέλος έχει την όρεξη και το χρόνο μπορεί να δει όλο το thread από την αρχή και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τον εαυτό του από την έκβασή του. Για αυτό ακριβώς το λόγο είμαι κάθετα κατά των locks των threads καθώς και των κάθε λογής διαγραφών/edits των posts. Προσωπικά έχω κερδίσει πολλά στον τρόπο σκέψης μου και έχω μάθει πάρα πολλά νέα στοιχεία από συζητήσεις τρίτων, οι οποίες έχουν βγει στη δημοσιότητα μέσω forums. Κάθε αντιπαράθεση δεν είναι απαραίτητα 'τσακωμός'.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...