Pako Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μπορεί κάπιος να μου πει γιατί το pc μου απο μονο του, σε ταχτά χρονικά διαστείματα κάνει restart απο μόνο του? Δεν μου δείχνει καμιά ενδειξη απο τι προκαλείτε αυτο. :-x
Theodore Tsi Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 για πες μας και τι Η/Υ έχεις.....συνήθως τέτοια φαινόμενα προκαλούνται από 1. ΜΝΗΜΗ 2. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 3. ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ
Sebu Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Leptomeries gia to trofodotiko dwse.Epwnimo h no-name.Posa watt??
Theodore Tsi Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 δώσε κ άλλα details..... τι θερμοκρασιες παίζεις......αν άλλαξες κάτι πρόσφατα.....αν τα restart στα κάνει σε συγκεκρίμενα σημεία ή στα ξεκάρφωτα..... αυτά για αρχή... :grin:
traianos Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Το πιο πιθανον ειναι να ειναι τροφοδοσια ή απο το BIOS αν εχει τιποτα ρυθμισεις alarm να κανει reboot μονο του οταν ξεπερνα καποια θερμοκρασια.Βεβαια και εγω που ειχα προβκημα με το τροφοδοτικο προσφατα δεν μου εκανε reboot αλλα μου εβγαζε blue screen of death.
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 dexi klik my computer meta properties,advanced kai start up kai recovery.bale na min kanei restart to pc alla na sou bgazei mple othoni mono oste na deis apo ekei kapoia stoixeia gia to minima lathous.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.