Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με LG DVD Rom

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα για έναν φίλο μου το συγκεκριμένο DVD Rom και αφού του το εγκατέστησα όλα πήγαν μια χαρά.Και η αναγνώριση έγινε σωστά και όλα(σχεδόν τελικά) πήγαν καλά!όμως επειδή βιαζόμουν να φύγω μετά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι,όποιο DVD και αν έβαζε και μετά πήγαινε να το ανοίξει του έβγαζε το μήνυμα να τοποθετήσει κάποιο δισκάκι μέσα!Το δοκίμασε και με άλλα DVD και πάλι το ίδιο.Υπόψιν....αυθεντικά κιόλας!Μετά τα έβαλε στο DVD RW NEC που έχει και εκεί δούλευαν κανονικά!Αύριο θα πάω να το ελέγξω από κόντα.

Μήπως έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και τι μπορούμε να κάνουμε;

Α ξέχασα να αναφέρω ότι το μηχάνημά του είναι με Windows 2000 και P2 450.

Να και το site από το Πλαίσιο:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=709&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=233130&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Δημοσ.

Pira to idio prin 2-3 meres kai me to pou protobika sta windose me auto den eblepe kanena diskaki! Ekana ena restart sto PC kai apo tote ola ok. To exo secondary master kai to NEC3520 primary master.

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω να παίξω με τα jumperάκια μήπως και φτιάξει.Πάντως με restart δεν έφτιαξε.Θα πάω σήμερα να το δω αν είναι.

Δημοσ.

Έκανα όλους τους συνδυασμούς με τα jumperάκια (slave/master) αλλά τελικά τίποτα!Συνεχίζει ακάθεκτο!Μήπως έχει πρόβλημα;Άλλη λύση;

Αν δεν γίνει τίποτα θα πάμε να το αλλάξουμε την Τρίτη στο Πλαίσιο.

Δημοσ.

Αυτοί στο Πλαίσιο θα μας τρελάνουν!

Το πήρε ο τεχνικός και είπε ότι θα το κοιτάξει ο ίδιος και να πάμε την επόμενη μέρα να το πάρουμε.Πάει την επόμενη το παιδί(εγώ δεν μπορούσα) και του λέει ότι ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!ΕΛΕΟΣ......και πριν στην ίδια θέση είχε ένα αλλά DVD-ROM το παιδί και γενικώς αυτό μόνο πρόβλημα του υπολογιστή δεν ήταν έτσι όπως μας το έθεσε!Του λέει να το δώσει πίσω και να δώσει κάτι παραπάνω να πάρει ένα άλλο και του λέει ότι δεν γίνεται αυτό ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!Μου τα έλεγε αυτά ο φίλος μου και είχα μείνει!

Το κουφό ήταν που μόλις τα ξαναβάλαμε ΑΚΡΙΒΩΣ με την ίδια διαδικασία,στην ίδια θέση και ΟΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΕ!!!!Γιατί εμένα το μυαλό μου πάει στο πονηρό;;;Ότι το άλλαξε με ένα άλλο και για αυτό επέμενε να το πάρουμε αυτό και δνε το άλλαζε με τίποτα;;;;ΑΡΑΓΕ;;Τέλοσπάντων....αφού δουλεύει ΟΚ!

Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...