Jikail Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Έχω ένα PS2 (playstation), μια SoundBlaster Extigy (εξωτερική κάρτα ήχου) και τα ηχεία της Creative τα Inspire 6700 (6.1)... Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ηχεία με πηγή το PS2... Νομίζω πως η κάρτα δεν χρειάζεται να μπει ανάμεσα όμως πως μπορώ να τα συνδέσω αφού το PS2 βγάζει 2 μονοφωνικές εξόδους (L-audio και R-audio) ενώ τα ηχεία έχουν 3 inputs (front, rear και sub)... Καμιά γνώμη; PS:Δεν ξέρω αν το έβαλα και στο σωστό μέρος το thread... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Καλως τον Jikail!!! Χαίρομαι που τα πραγματα είναι οκ!!! Λοιπόν.. Παίρνεις ενα optical καλώδιο ήχου απο οποιοδήποτε μαγαζί με καλώδια κλπ, και το συνδέεις στο PS2.. Αν δεις απο πίσω, ακριβως αναμεσα στο ανεμιστηρακι και την υποδοχή για το καλώδιο ηχου & εικόνας (εκεινη την πλακέ υποδοχή δηλαδη) έχει την υποδοχή για optical.. Μετα το συνδέεις στο optical in που ειναι μπροστά στην Extigy & είσαι οκ!!! Έτσι όχι μονο συνδέεις τα ηχεία αλλα έχεις και πολύ καλυτερη ποιότητα ηχου μιας και είναι ψηφιακός dolby digital κατευθείαν απτην οπτικη σου ίνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jikail Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Ok... Θα το δοκιμάσω και θα σου πω... Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jikail Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Παίζει μεν, με ήχο 2.1 δε... Μπορούμε να κάνουμε κάτι ή έτσι και αλλιώς το PS2 βγάζει 2.1; Η κάρτα δεν θα έπρεπε να μοιράζει τον ήχο και στα 7 ηχεία (αντί μόνο στα 3); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Για τις ταινίες δεν σε ενδιαφέρει τί ήχο βγάζει το PS2, γιατί τον ήχο τον παίρνεις ως Data από το Optical καλώδιο χωρίς να μπλέκεται καθόλου το PS2. Η κάρτα/decoder αναλαμβάνει τα περαιτέρω, και σίγουρα η Extigy υποστηρίζει 5.1, το λέω γιατι οι ταινίες παίζουν κανονικά σε 5.1 αλλά όχι σε 6.1 (εκεί πατάς το 6.1->5.1 κουμπάκι που έχει το sub των ηχείων).. Αν ο ήχος που λες είναι στα παιχνίδια, εκεί δυστηχώς δεν ξέρω και πολλά γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ, παρα μόνο με 2-3 και δεν θυμάμαι καθόλου τί ήχο βγάζανε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Οι ταινίες δεν παίζουν σε 6.1 γιατί η Extigy υποστηρίζει μέχρι 5.1... Απο κει και πέρα φαντάζομαι εχεις βάλει στα settings του PS2 digital output Optical ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.