yannisc Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Φτιάχνω ένα site (για την ακρίβεια σκέφτομαι να το φτιάξω) που θα λέγεται http://www.BeenInGreece.com (μην πάτε, δεν είναι έτοιμο ακόμα) το οποίο θα είναι ένα είδος οδηγού για την Ελλάδα. Μέρη, Χάρτες, Φωτογραφίες, Άρθρα, Χρήσιμες Πληροφορίες και κυρίως, εμπειρίες επισκεπτών. Θα είναι τόπος συνάντησης των τουριστών που έχουν έρθει Ελλάδα και θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους, και πιθανών επισκεπτών που θέλουν να πάρουν πληροφορίες για την Ελλάδα, αν αξίζει να έρθουνε, πού να πάνε , τι να δούνε κτλ. Το site θα είναι αγγλόφωνο και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω για αυτή τη δουλεια το Mambo. Δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή, αλλά τελευταία ακούγεται πολύ. Δεν ξέρω με ποιο πρόγραμμα forum πρέπει να συνδυαστεί. Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει, είτε με ιδέες, προτάσεις, συμβουλές, κτλ. είτε με άρθρα, περιγραφές, συστάσεις (γιατί να έρθουμε εκεί και πού ακριβώς, τι θα βρούμε, ποια μαγαζιά είναι καλά κτλ.) χάρτες και φωτογραφίες από τον τόπο του, θα του είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια.
Founes Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 kai giati oxi sta ellinika ??? den tha anaferese se elliniko koino ?
sleepy_head Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 εγώ νομίζω ότι θα πρέπει να είναι και στα ελληνικά και στα αγγλικά αλλά σαφώς θέλει πιο πολύ δουλειά.
yannisc Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Θα απευθύνεται σε ανθρώπους του εξωτερικού που θέλουν ή σκέφτονται να έρθουν στην Ελλάδα. Οπότε τα αγγλικά είναι απαραίτητα. Στους Έλληνες οι πληροφορίες που θα είναι εκεί θα είναι λίγο πολύ γνωστές. Πιο πολύ οι έλληνες θα βοηθάνε τους ξένους. Αν και δεν αποκλείω στην πορεία και ελληνικό τμήμα. Ας το ξεκινήσουμε πρώτα στα αγγλικά και βλέπουμε.
yannisc Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Πολλά link. Θα τα κοιτάξω και θα δω πώς μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.