Slammer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Moy kanei pantws entypwsi pws i ridisc stin 25ada xrisimopoiei vafi Verbatim-MCC kai stin 50ada ta diskakia tis exoun tin fthiniariki CMC... Prosoxi loipon min tin patisei kanenas opws para ligo egw... H CMC ώς κατασκευαστής της Verbatim (κατόπιν αδείας) μπορεί να χρησιμοποιεί το MCC id. Ειχα πάρει κατι Datawrite που ειχαν id ΜCC και ήταν μέτρια..... οπότε πιασε το αυγό και κούρεφ'το με τα ID codes.....
Zoltanrap Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Pantws oxi re paidia oti kai ta RITEk me G05 einai metria poiothta!!!!!!!!!!!!
_flicker_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 απο disk impex δεν μπορείς να κάνεις επιστροφή αν δείς ότι έχουν πρόβλημα; τα That's είναι καλύτερα; @nick_gr: Δεν παίρνει πισω η diskimpex μη το δοκιμάσεις αν δεν θες να σπασεις τα νευρα σου με τις δικαιολογιες που θα ακουσεις Ουτε αλλαγες κάνει γενικότερα ' date=' εδω δεν αλλάζει τα σφραγισμένα αμα δηλ. μπεις-βγεις-ξαναμπεις στο μαγαζι !!![/quote'] παιδιά γειά σας! Εμένα μου έτυχε δύο φορές να μου αλλάξουν τα δισκάκια μου στην disc impex, με ευγένεια και χωρίς δυσανασχέτιση και "μπλα μπλα". Απλά πρέπει να είναι σφραγισμένα (όπως έρχονται από το εργοστάσιο δηλαδή): - μία φορά που έστειλα ένα φίλο μου να ψωνίσει και έκανε λάθος (), οπότε τα πήγα πίσω και πήρα αυτό που ήθελα. - και μία φορά (παλιότερα) που το recorder μου δεν τα έβλεπε και νόμιζα πως φταίνε τα cd. τα πήγα πίσω, τα άλλαξα και πάλι τα ίδια. μετά βέβαια, άλλαξα και recorder, γιατί αυτό έφταιγε κι όχι τα δισκακια. τα ίδια cd (και εκείνης της αγοράς) τα βλέπει μια χαρά το νέο..."καφτήρι" . Δε νομίζω πως εμένα μου έκαναν το "χατήρι", αλλά αυτή είναι πιστεύω η πολιτική του καταστήματος, κι όχι μια μεμονωμένη συμπεριφορά σε μένα μόνο.
Gary_Kokkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Ο φίλος εννoούσε "ελαττωματικά" retail προιόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί εν μέρη-Αυτό ισχύει σε εγγύηση αν διαβάσεις στα αντίστοιχα site των κατασκευαστών,αλλά στην πράξη δεν τηρείται στην Ελληνική αγορά
Gary_Kokkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 H CMC ώς κατασκευαστής της Verbatim (κατόπιν αδείας) μπορεί να χρησιμοποιεί το MCC id. Ειχα πάρει κατι Datawrite που ειχαν id ΜCC και ήταν μέτρια..... οπότε πιασε το αυγό και κούρεφ'το με τα ID codes..... Είναι κανόνας του εμπορίου ότι τα προιόντα που περισσεύουν επειδή δεν πληρούν προδιαγραφές ,πρέπει να πωληθούν σε άλλους για να ξεστοκάρει το εργοστάσιο από σαβούρα .Εαν η κάθε Datawrite τα πουλά σαν original είναι άλλη ιστορία....
Gary_Kokkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Pantws oxi re paidia oti kai ta RITEk me G05 einai metria poiothta!!!!!!!!!!!! Aνάλογα την φίρμα .http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=&dvdmediadvdridsearch=RITEKG05+&type=6&size=All&dvdburnspeed=All&order=Views%2FPopularity&hits=25&search=Search+or+List+Media
nautilus7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 TY no logo +R 8x από e-shop γραμμένο σε 12x Καθόλου ικανοποιημένος, ειδικά σε σύγκριση με αυτό: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=826919&postcount=86 το οποίο είναι από την ίδια 100στάδα και γραμμένο σε 16x. :-x Τα ΡΙΕ είναι στα ίδια επίπεδα, αλλά τα PIF αυξάνονται παρά πολύ, ιδίως μετά τη μέση του δίσκου. Συμπέρασμα: Η ποιότητα στα no logo "παίζει" αρκετά και δεν αξίζει να γράφουμε τα δισκάκια σε ταχύτητες μεγαλύτερες από την ονομαστική τους.
georgep800 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Τελικά υπάρχουν γνήσιοι δίσκοι TAIYO YUDEN στην Ελλάδα;; Ποιό απο τα δύο θεορήται ποιοτυκότερα: THAT'S TAIYO YUDEN DVD+R 8X Jewel Case 5 Pack JAPAN MADE ή DVD+R TDK 4.7GB 8x (Σετ 10τεμ.) ;;
nautilus7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Σαφώς και υπάρχουν!!!! Τα ΤΥ είναι πολύ καλύτερα από οποιoδήποτε TDK.
sa1901 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Τελικά υπάρχουν γνήσιοι δίσκοι TAIYO YUDEN στην Ελλάδα;;Ποιό απο τα δύο θεορήται ποιοτυκότερα: THAT'S TAIYO YUDEN DVD+R 8X Jewel Case 5 Pack JAPAN MADE ή DVD+R TDK 4.7GB 8x (Σετ 10τεμ.) ;; Τα ΤΥ σε Jewel Case είναι τα καλύτερα.
Zoltanrap Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Pantws sumfwna me ta test tou cdrinfo auta einai ta apotelesmata gia ta datawrite DVD-R 8X...Not bad...
red30 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Pantws sumfwna me ta test tou cdrinfo auta einai ta apotelesmata gia ta datawrite DVD-R 8X...Not bad... ... πινακας χωρις τα PIF ομως ... γιατι εκει ειναι που χωλαίνει το πραγμα
Gary_Kokkin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Για όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν ποιότητα σε επώνυμα ΤΥ όπως σε Fuji ,Maxell καλύτερα να βιαστούν ,γιατί οι εταιρίες λόγω αύξησης κόστους των υλικών κατασκευής DVD (σε συνδιασμό με την μείωση παραγωγής εν'οψη 16x rated media) αρχίζουν να σταματούν την διαθεση των 8χ ΤΥ media ,και κυκλοφορούν τα ίδια δισκάκια σε αλλες ποιότητες όπως Ritek RO3 - Σε κάθε περίπτωση να κοιτάτε να λένε Μade in Japan στην συσκευασία (τα Maxell ίσως είναι με κωδικό (Maxell002) τα 8χ ,τα οποία τα Japan made δεν γραφονται σε μεγαλύτερη ταχύτητα -Τα αντίστοιχα Τaiwan που είναι με το ίδιο ΜΙD ,είναι Ritek κατασκευής αλλά είναι πιο δεύτερης ποιότητας) Σημειωτέων τα 8x media κάνουν ως τώρα, ποιοτικότερες εγγραφές από τα 16χ rated media οπότε αν βρείτε ποσότητα και αν έχετε χρήματα στοκάρετε τα.-Χαμένοι δεν θα βγείτε στο μέλλον.
georgep800 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Για εγγραφές ταινιών θα ήταν καλύτερα να προτιμήσω DVD+r απο ότι DVD-r ή δεν έχει σημασία;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.