Προς το περιεχόμενο

Datawrite Vs Tayio yuden????

Zoltanrap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Νομίζω πως το λογότυπο της diskimpex πάνω στα δισκάκια κάποιοι το έχουνε πάρει λίγο στραβά και κρίνουν τα δισκάκια βάση του design κι όχι της ποιότητας τους. Αυτό είναι' date=' το λιγοτέρο που θα μπορούσα να πω, άδικο.

Η δικιά μου ιστορία με τα taiyo έχει κάπως έτσι: τα έμαθα από δισκάκι that's που έπεσε στα χέρια μου. Μετά από ψάξιμο στο δίκτυο, διάβασα για την άριστη ποιότητα (πράγμα που το είχα διαπιστώσει και μόνος μου).

Γενικά την diskimpex άργησα να τη βρω. Τώρα όμως είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον να βρει -αν θέλει- την πηγή των taiyo yuden.

Τους μόνους που μπορεί να τους ξυνίζει το λογότυπο της diskimpex πάνω στα δισκάκια, είναι εκείνα τα καταστήματα, τα οποία:

α) πουλάνε taiyo yuden, αλλά ακρίβότερα από την diskimpex, λόγω του πολύ υψηλού -και αθέμητου- ποσοστού κέρδους που θέλουν να έχουν.

β) φοβούνται μήπως οι πελάτες τους πάνε μέχρι την diskimpex, που βρίσκεται στη μέση του πουθενά.

Προσωπικά: αν το κατάστημα της γειτονιάς μου έχει taiyo yuden σε νορμάλ τιμές, θα πάω σε αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί δεν έχω καμία όρεξη να φάω δυο ώρες στο δρόμο για να κατέβω στην Αμφιθέα. ;) Ή αν ήμουν από την επαρχία να πληρώσω έξοδα αποστολής, τηλέφωνα και να τα πάρω και μετά από 2-3 μέρες.[/quote']

Gia poiothta eipame alla

tha soy arese na agoraseis ena amaksaki p.x "honda" kai na mhn grafei pouthena honda alla mono "saracakis"(antipr. honda).

Eksalou sta diskakia den grafei poythena tayio yuden !! para mono disc impex!!!siga thn eisagwgh kanei den ta kataskeuazei h idia..

ama arxisoume etsi kai ta canon na grafoun "intersys" kai paei legontas.....

Egw eimai ligo pseiras kai mou thn dinoun kati tetoies leptomereies...

sto katw katw panw sta diskakia mas tha kanoyn diafimisi...

Δημοσ.
Gia poiothta eipame alla

tha soy arese na agoraseis ena amaksaki p.x "honda" kai na mhn grafei pouthena honda alla mono "saracakis"(antipr. honda).

Eksalou sta diskakia den grafei poythena tayio yuden !! para mono disc impex!!!siga thn eisagwgh kanei den ta kataskeuazei h idia..

ama arxisoume etsi kai ta canon na grafoun "intersys" kai paei legontas.....

Egw eimai ligo pseiras kai mou thn dinoun kati tetoies leptomereies...

sto katw katw panw sta diskakia mas tha kanoyn diafimisi...

Εάν έγραφε -ο κάθε- Σαρακάκης σε κάθε Honda μόνο το όνομα του και τα έδινε ακόμη κι ένα ευρώ φθηνότερα, αρκεί αυτά τα honda να είναι γνήσια, τότε θα έπαιρνα...δύο. :) Κι αν δεν είχε και καθόλου όνομα και τα έδινε ακόμη πιο φθηνά, τόσο το καλύτερο.

Για σένα που είσαι "ψείρας" (εσύ το είπες :)) υπάρχουν και taiyo yuden χωρίς το λογότυπο της diskimpex.

Για μένα taiyo yuden να είναι και μου φτάνει. :grin:

Δημοσ.

"

Εάν έγραφε -ο κάθε- Σαρακάκης σε κάθε Honda μόνο το όνομα του και τα έδινε ακόμη κι ένα ευρώ φθηνότερα' date=' αρκεί αυτά τα honda να είναι γνήσια, τότε θα έπαιρνα...δύο. :) Κι αν δεν είχε και καθόλου όνομα και τα έδινε ακόμη πιο φθηνά, τόσο το καλύτερο.

Για σένα που είσαι "ψείρας" (εσύ το είπες :)) υπάρχουν και taiyo yuden χωρίς το λογότυπο της diskimpex.

Για μένα taiyo yuden να είναι και μου φτάνει. :grin:[/quote']

Mporeis na baleis kai diafimisi sthn porta toy aytokinhtoy opws ta taksi kai tha soy erthei kai akoma pio fthina.plaka kanw!apla ta agorasa eks apostasews kai den eixa thn dynatothta na ta dw .

Sta test poy toys ekana pantws ta no logo ta phgan polh kalhtera apo ta gold me to logotypo .ta exw postarei ta test pio pisw...

Pantws me problhmatizei kai to poy ginetai ayth h ektyposh tou logotypoy????

Prosekse giati opws eipan kai alloi "pseires" den arkei na legetai tayio. yuden.

tayio me tayio exei terastia diafora..

Kai egw otan eixa diabasei ta post kapoion allon blepe "gary koki"

tous eixa thewrhsei yperbolikoys .

alla phra merika diskakia apo impex kai eida kai monos moy thn diafora...

eidika ayta poy dinei dwro ...

Egw ekana ths dokimes moy kai kateliksa pia tha parw apo impex..

filika nik d..........

Δημοσ.

παιδιά εγώ μιας και μένω Θεσ/νικη και δε συμφέρει να πληρώνεις και ταχυδρομικά για tayo yaden για μικρές ποσότητες αγοράζω συνήθως από δω Ridisc.

To θέμα είναι όμως ότι ενώ η προηγούμενη παρτίδα ειχε βαφή "verbatim" τα νέα που πήρα είναι της CMC που απ' ότι λέτε δεν είναι καλή εταιρεία???

Τελικά τί κόλπο είναι αυτό με τις βαφές? Δεν ξέρεις τί αγοράζεις? Ας γράφουν τελικά πάνω στο DVD από ποιό εργοστάσιο είναι κατασκευασμένο και όχι τη μάρκα "Ridisc ¨η δεν ξέρω εγώ τί..."

Τελικά να τα εμπιστευτώ τα συγκεκριμένα Ridisc - CMC MAG AE1 ?

(*) Έχω Pioneer108 και απ' ότι είδα στο cdrinfo γράφει τα CMC MAG AE1 με πολύ χαμηλα PIE.

Δημοσ.
παιδιά εγώ μιας και μένω Θεσ/νικη και δε συμφέρει να πληρώνεις και ταχυδρομικά για tayo yaden για μικρές ποσότητες αγοράζω συνήθως από δω Ridisc.

To θέμα είναι όμως ότι ενώ η προηγούμενη παρτίδα ειχε βαφή "verbatim" τα νέα που πήρα είναι της CMC που απ' ότι λέτε δεν είναι καλή εταιρεία???

Τελικά τί κόλπο είναι αυτό με τις βαφές? Δεν ξέρεις τί αγοράζεις? Ας γράφουν τελικά πάνω στο DVD από ποιό εργοστάσιο είναι κατασκευασμένο και όχι τη μάρκα "Ridisc ¨η δεν ξέρω εγώ τί..."

(*) Έχω Pioneer108 και απ' ότι είδα στο cdrinfo γράφει τα CMC MAG AE1 με πολύ χαμηλα PIE.

Βαλε το (DVD Identifier) και θα δεις τη μάρκα είναι τα DVDR που έχεις και διάφορα άλλα πράγματα.

Και αν είναι διαφορετική μάρκα από αυτά που αγόρασες να τους τα πας πίσω.

Δημοσ.

christos1 egw Ritec agorasa. To thema omws oti ti mia egrafan sto DVD Identifier oti einai xrwstiki TDK, tin alli Verbatim kai twra CMC.

Gi' ayto lew oti telika den ksereis ti tha sou tyxei apo mia sygkekrimeni marka poy apla vazei ti stampa tis...

Δημοσ.
Αν τα δεδομένα σου αξίζουν περισσότερο από τα έξοδα αποστολής και τον κόπο σου, τότε καλύτερα να προτιμήσεις τα Taiyo Yuden. Διαφορετικά μείνε στα Ridisc...:rolleyes: και ποτέ να μην μπορείς να είσαι σίγουρος για τον κατασκευαστή τους. Προχθές MCC, χθες CMC, σήμερα...Princo???...ή τι άλλο θα δούμε.

Δες κατά πόσο τα εμπιστεύονται οι χρήστες στα poll, κι ανάλογα αποφάσισε: :grin:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=99241

http://www.cdfreaks.com/poll/26

ps: Καλή λύση είναι να βρεις και κάποιο φίλο σου να κάνετε μαζί την παραγγελία, οπότε και θα μοιραστείτε τα έξοδα αποστολής.

Δημοσ.

pirifi to na exiswneis ta ritec me ta princo nomizw einai adiko. Den exw akousei apo kanenan parapona-provlimata me ta ritec.

Pantws ta allaksa me ritec poy sto recorder fainontai ws verbatim. Ena ap' ta kala tis apeytheias agoras apo katastima. H amesi antikatastasi se periptwsi problimatos!

Gia ta taiyo iksera mexri twra oti syneferan mono ta diafana, alla genikws sixainomai ta diafana akoma kai an einai tiayo mias kai gemizoun daxtylies...

Twra eida oti eferan kai ta gold alla kai pali lete oti den einai toso kala oso ta ceramic?...

Telika poia taiyo?

TAIYO YUDEN DVD-R GOLD 8x SPINDLE 100

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0014

34 euro peripoy

TAIYO YUDEN DVD-R 8X CAKEBOX 50

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0010

Ayta einai ceramic? 18,30 euro

Δημοσ.

Άλλο ritek άλλο ridisc.

Τα x4 ridisc ητανε ritek (G04) τα x8 είναι CMC (απο τα χειρότερα).

επίσης, άλλο CMC (απ τα χειρότερα) κι άλλο MCC (mitsubishi= απ τα καλυτερα).

Ετσι κι αλλιώς τα Ritek δεν είναι καλύτερα απ τα TY (γενικά) οπότε να προτιμούνται μόνο σαν η 2η ποιοτική λύση από ανάγκη και εφοσον είναι φθηνά (<?0.30).

Δημοσ.

Moy kanei pantws entypwsi pws i ridisc stin 25ada xrisimopoiei vafi Verbatim-MCC kai stin 50ada ta diskakia tis exoun tin fthiniariki CMC...

Prosoxi loipon min tin patisei kanenas opws para ligo egw...

Δημοσ.
Άλλο ritek άλλο ridisc.

Δεν ξέρω αν μιλάς για τη συγκεκριμένη περίπρωση, αλλά τα Ridisc=Ridata=Ritek (=μέτρια δισκάκια). :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...