Προς το περιεχόμενο

Datawrite Vs Tayio yuden????

Zoltanrap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@nautilus -Πολύ καλή εγγραφή ,αλλά να έχεις υπόψη σου ,ότι οι παρτίδες με χύμα δισκάκια έχουν διαφοροποιήσεις ακόμα και στο ίδιο spindle -Mπορεί αυτό το δισκάκι να βγήκε άψογο ,τα υπόλοιπα ?(ειδικά αν το eshop τα έχει αγοράσει από Diskimpex ,καθώς έχει παρόμοιες τιμές και προιόντα) -Ενας λόγος που δεν ψωνίζω χύμα είναι ότι δεν μπορώ (λόγο λίγου ελευθ. χρόνου, επειδή πηγαινοέρχομαι επαρχία),να είμαι υποχρεωμένος να ελέγχω κάθε εγγραφή μου συνέχεια, τι διαφοροποιήσεις έχει...ειναι πολύ ενοχλητικό !

Έχεις δίκιο, τα περισσότερα όμως δισκάκια κυμαίνονται σε αυτά τα επίπεδα λαθών.

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ίσως είναι λογικό το ότι δεν δέχονται τις αλλαγές, εφόσον έχει ανοιχτεί η συσκευασία, αλλά τουλάχιστον πρέπει να γνωρίζουν για την ποιότητα των προϊόντων τους και αν αυτά είναι Α' ή Β' Διαλογής από την εταιρεία που τα παράγει και να σε ενημερώνουν για αυτά

Δεν ξέρω αν κάποιος απάντησε και δεν το πρόσεξα αλλά τα δισκάκια με κουτάκι That's που είναι και πιο ακριβά είναι πιο καλά; παρουσιάζουν errors?

Δημοσ.

Θεωρητικά πρέπει να είναι πιο καλά, αν και αυτό δεν είναι απόλυτο. Μου έχει τύχει π.χ. σε τέτοια That's dvd+r δισκάκια (σε κανονική πλαστική θήκη, σφραγισμένα) κάποια απ' αυτά να γραφτούν πολύ άσχημα, πολύ χειρότερα από αυτά που είναι σε 100άδες (έχω τη συνήθεια να ελέγχω σχεδόν κάθε δισκάκι που γράφω). Γι' αυτό και αναρωτιέμαι κατά πόσο αξίζει τελικά να προτιμάμε αυτά, μια και είναι πιο ακριβά.

Δημοσ.

Taiyo Yuden DVD+R 4x* Gold

spindle 100τεμ. Japan made:

PlexTools Professional XL V3.00 Q-Check PI/PO Test

Copyright © 1999-2005 Plextor SA/NV

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2005

PIE POE POF

Avg 0.15 - -

Max 10 - -

Total 20325 - 0

-------------------------------------------------------

Taiyo Yuden DVD-R 8x* Gold

spindle 100τεμ. Japan made:ayta poy dinei dwro!!!!!!!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2005

PIE POE POF

Avg 1.01 - -

Max 30 - -

Total 144106 - 0

That's DVD+R 8x* Mat Silver w/o logo

spindle 100τεμ. Japan made by Taiyo Yuden:

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2005

PIE POE POF

Avg 0.08 - -

Max 9 - -

Total 10425 - 0

ola me plextor 716 gramena sthn anagrafomenh taxythta .

genikws osa tayio onomazontai that's h plextor einai pio kala.

pantws ayta poy dinoyn dwro einai polh mapa gia tayio.

alla ayto poy me xalase pio polh einai to logotypo ths discimpex panw sta diskakia!!!

Δημοσ.

Egw tha sou proteina na pareis apo disc impex mia 100 plextor me 34,50eyro.

pantws ayta poy parhgeiles, sthn discimpex exoyn 30euro anti 34 poy exoun sto eshop.

eksaloy kai to eshop apo disc impex pairnei.

emena ta 8x-gold den moy bghkan toso kala oso ta alla .to blepeis kai parapanw..

Δημοσ.

Eγώ πάντως έχω ήδη προτείνει πριν να κοιτάξετε:

"Υπάρχουν TY και στην Ελληνική αγορά και σε 25αδες DVD+R επώνυμα σαν Fuji και Μaxell με τιμή 12-13ε -Τα Maxell μπορεί να είναι και ίδιας Μaxell κατασκευής (προσοχή να λένε: Μade in Japan !!) -Ειδικά τα DVD-R της Μaxell θεωρούνται καλύτερα από τα ΤΥ . "

Η DiscImpex από την εποχή των δισκετών (για τους παλιούς 15 έτη πριν) ,μια ζωή παρόμοια τα ίδια συζητάμε.....

Δημοσ.

τα Plextor που πουλάει είναι τα πιο καλά;

αλλά είναι και τα πιο ακριβά

και μένα με χάλασε το λογότυπο της εταιρείας, μήπως έχουν ζητήσει σαν εισαγωγείς να τυπωθεί λόγω του "πανικού" που είχε δημιουργηθεί όταν ακούστηκε για τα fake ΤΑΥΙΟ YUDEN?

Δημοσ.

Nautilus7 είδα ότι έχεις το καινούριο NEC στο οποίο μάλλον έχεις αλλάξει το firmware. Οι εντυπώσεις σου; Ξέρεις αν το stock firmware της εταιρείας υποστηρίζει το scan με το cdspeed και πόση ώρα διαρκεί;

Δημοσ.
Egw tha sou proteina na pareis apo disc impex mia 100 plextor me 34' date='50eyro.

pantws ayta poy parhgeiles, sthn discimpex exoyn 30euro anti 34 poy exoun sto eshop.

eksaloy kai to eshop apo disc impex pairnei.

emena ta 8x-gold den moy bghkan toso kala oso ta alla .to blepeis kai parapanw..[/quote']

to site tis Disk Impex afto den einai? http://www.diskimpex.gr/

to eixa koitaksei, alla einai akoma ypo kataskevi....

(endiaferomai gia online agora..)

Δημοσ.

Νομίζω πως το λογότυπο της diskimpex πάνω στα δισκάκια κάποιοι το έχουνε πάρει λίγο στραβά και κρίνουν τα δισκάκια βάση του design κι όχι της ποιότητας τους. Αυτό είναι, το λιγοτέρο που θα μπορούσα να πω, άδικο.

Η δικιά μου ιστορία με τα taiyo έχει κάπως έτσι: τα έμαθα από δισκάκι that's που έπεσε στα χέρια μου. Μετά από ψάξιμο στο δίκτυο, διάβασα για την άριστη ποιότητα (πράγμα που το είχα διαπιστώσει και μόνος μου).

Γενικά την diskimpex άργησα να τη βρω. Τώρα όμως είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον να βρει -αν θέλει- την πηγή των taiyo yuden.

Τους μόνους που μπορεί να τους ξυνίζει το λογότυπο της diskimpex πάνω στα δισκάκια, είναι εκείνα τα καταστήματα, τα οποία:

α) πουλάνε taiyo yuden, αλλά ακρίβότερα από την diskimpex, λόγω του πολύ υψηλού -και αθέμητου- ποσοστού κέρδους που θέλουν να έχουν.

β) φοβούνται μήπως οι πελάτες τους πάνε μέχρι την diskimpex, που βρίσκεται στη μέση του πουθενά.

Προσωπικά: αν το κατάστημα της γειτονιάς μου έχει taiyo yuden σε νορμάλ τιμές, θα πάω σε αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί δεν έχω καμία όρεξη να φάω δυο ώρες στο δρόμο για να κατέβω στην Αμφιθέα. ;) Ή αν ήμουν από την επαρχία να πληρώσω έξοδα αποστολής, τηλέφωνα και να τα πάρω και μετά από 2-3 μέρες.

Δημοσ.
Nautilus7 είδα ότι έχεις το καινούριο NEC στο οποίο μάλλον έχεις αλλάξει το firmware. Οι εντυπώσεις σου; Ξέρεις αν το stock firmware της εταιρείας υποστηρίζει το scan με το cdspeed και πόση ώρα διαρκεί;

Είναι πολύ καλό και το συνιστώ σε όποιον θέλει να αγοράσει recorder. Όλα τα firmware (επίσημα ή όχι) υποστηρίζουν PIE/PIF error test με το CD Speed. Το scan σε 5x διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Δημοσ.

Πολύ καλά scans αν και στο δεύτερο layer υπάρχει μια αύξηση στα PI errors, κάτι το οποίο έχω δει και σε άλλα scans χωρίς να ξέρω τον λόγο. Το μόνο κακό με τα Nec είναι ότι δεν έχουν συχνή υποστήριξη σε firmwares όπως συμβαίνει σε recorders άλλων εταιρειών

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...