Προς το περιεχόμενο

Task Manager

Sephir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από μεγάλη μου βλακεία (ακόμα απορώ πως το έκανα) κόλλησα κάποιο trojan, το οποίο μου απενεργοποίησε τη δυνατότητα να μπαίνω στον task manager πατώντας Ctrl+Alt+Del. Συγκεκριμένα, όταν πατάω τα προαναφερθέντα κουμπιά, μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Task Manager has been disabled by your administrator". Μην έχοντας μεγάλη πείρα πάνω σε administration θέματα των Windows, δεν μπόρεσα να βρω σε ποιο κομμάτι των Administrative Tools υπάρχει επιλογή να το ενεργοποιήσω ξανά.

Το trojan ήταν ένα p2p πρόγραμμα (P2P-Portal με GUI στα γερμανικά) που προσπάθησε να συνδεθεί στο δίκτυο, ευτυχώς το Norton Internet Security το εμπόδισε. Στη registry που έψαξα έσβησα τις εγγραφές P2P-portal (παρ'όλο που έβγαλε κάποιο error όταν προσπάθησα να το σβήσω, τελικά το έσβησε), αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το σύστημα καθάρισε εντελώς, αν και έτρεξα το Adaware και δεν βρήκε τίποτε μεμπτό.

Θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει περισσότερα, να βοηθήσει.

Δημοσ.
δοκίμασε αν δουλεύει το παρακάτω...

http://windowsxp.mvps.org/Taskmanager_error.htm

Δοκίμασα όλες τις μεθόδους (από τις πιο απλές μέχρι τη πιο risky) και τελικά δούλεψε με τη πρώτη μέθοδο. Δεν βλέπω κάτι ύποπτο μέχρι στιγμής στον Task Manager. Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για τη βοήθεια.:)

Δημοσ.

Αυτό το λάθος προκαλείται κοντά περιορισμοί που τοποθετούνται στο ληξιαρχείο. DisableTaskMgr η αξία τίθεται 1 ή μέσω της πολιτικής ομάδας. Για να επιτρέψει στο διευθυντή στόχου, δοκιμάστε οποιες δήποτε από αυτές τις μεθόδους:

TM_Error.JPG

Μέθοδος 1

Χτυπήστε την έναρξη, τρέξτε και δακτυλογραφήστε αυτό εντολή ακριβώς όπως δίνεται κατωτέρω: (καλύτερα - αντίγραφο και κόλλα)

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

Μέθοδος 2

Μεταφορτώστε και τρέξτε αυτό REG αποτύπωση και το χτυπήστε δύο φορές

Μέθοδος 3

*

Ανοικτός συντάκτης ληξιαρχείων (Regedit.exe) και πλοηγήστε:

[ HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System ]

*

Στο σωστός-πλακάκι, χτυπήστε δύο φορές DisableTaskMgr και να θέσουν είναι στοιχείο σε 0

Μέθοδος 4: Χρησιμοποίηση Πολιτικός συντάκτης ομάδας [ επαγγελματίας παραθύρων XP ]

*

Χτυπήστε την έναρξη, τρέξιμο, τύπος gpedit.το Msc και χτυπά ΕΝΤΑΞΕΙ.

*

Πλοηγήστε σε αυτήν την πορεία

Διαμόρφωση χρηστών

Διοικητικά πρότυπα

Σύστημα

Ctrl+Alt+Delete επιλογές

Απομακρύνετε το διευθυντή στόχου.

*

Χτυπήστε δύο φορές Απομακρύνετε το διευθυντή στόχου επιλογή.

*

Θέστε την πολιτική Μην διαμορφωμένος.

To translation egine apo worldlingo opote den ferw kamia euthini gia to ti leei...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...