Panthers Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Γειας παιδες,πηγα να στειλω μια φωτο σχετικα με το προβλημα μου και το οριο που δινει το forum ειναι πολυ λιγο ρε σεις,πηγα να την μετατρεψω λιγο να ελαχιστοποιησω το μεγεθος αλλα τιποτα δεν τα καταφερα για να σας εδειχνα καλυτερα το προβλημα τελος παντων αναγκαστικα και τα εγραψα για πειτε μου και εσεις την γνωμη σας.. Net ports :server .... server ip address 127.0.0 could not get IPX socket name IPX disable Reason :WSAENOTSOCK και το ωραιο προβλημα ξεκιναει εδω πραγμα που δεν μου το εκανε ποτε αυτο: Host _Error :Ev_Precache:file event/awp.sc missing from server
Panthers Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Lan παντα μιλαμε οχι στο net και μου βγηκε αυτο το μηνυμα απλα τωρα οτι ειναι μου λες
ki8aristas_SteL Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 file eixa pa8ei to idio provlhma.An 8umamai kala isws oi pistes sou den exoun ta librarys mesa, dhladh ta bots kai tous dialogous kai ola ayta.An to exeis antigrameno koita mhpws den exei antigrapsei swsta tous fakelous sta maps.Ayta pou sou lew einai gia otan pas na paixeis monos.
Panthers Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 κοιταξε το εχω ολο μεσα στον 2ο δισκο οκ ειναι περιπου 1.5G το πολυ,οκ εκανα κανα 2 format στον 1ο δισκο,και μετα πηγα να παιξω counter και μου ζητησε ενα key ok βρηκα απο net τα εβαλα και επαιζα μια χαρα στο 2ο format που εκανα αρχισαν ολα τα παραπανω που σου εστειλα,τωρα τι λες και εσυ????
Xvipes Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 eisai sigouros oti to diktio to exeis ftiaksei swsta?an nai.tote eisai sigouros oti ola ta p.c exoun ti idia akrivos pista?k an nai pali eisai sigouros oti ola ta p.c exoun tin idia version cs?
Panthers Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Ε μαλλον εχει γινει καποιο λαθακι και δεν καταλαβες καλα οτι παιζω μονος μου στο σπιτι και δεν εχω καν Δικτυο οκ....
Panthers Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Λοιπον τελικα παιδες εφερα ενα φιλαρακο καμμενο με το παιχνιδι και απλα εσβησε τον φακελο csstrike και το ξανα περασαμε το counter και προς το παρον ειναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.