digitalsoul Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Παιδιά έχω πάρει ένα abit digidice και θέλω να το κάνω media center Βασικά θέλω να μπορώ να γράφω απο TV σε HD και μετά σε DVD-RW Τι να βάλω windows media center ή κάποιο άλλο πρόγραμμα MC ;;; επάνω έχει P4 3GHz 512 RAM 80HDD DVD-RW LG και TV tuner Cinergy 600 της Terratec. ακόμα το digidice της abit δεν έχει TV out είναι καλύτερα να βάλω μια gf440 mx που έχω ή είναι καλύτερα να βάλω κάτι άλλο;;;;; ακόμα τα windows media center είνια κάτι σαν addon στα XP pro ή είναι αυτόνομο boot cd;;;;;;;;;;;;;;
deathlok Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 mono gia to telefteo ksero oti einai aftonomo boot cd ta media center
digitalsoul Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 κατέβασα ένα rar αρχείο από emule και ειναι κοντά 900 ΜΒ αυτό εύρισκα στο internet έχει καμία σχέση;;
palawiaris Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Το media center 2005 είναι 2 δισκάκια να ξέρεις
dpolal Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Το media center 2005 είναι 2 δισκάκια να ξέρεις Ένα δισκάκι είναι, όχι δύο... Ένας φίλος που αγόρασε έτοιμο μηχάνημα ήταν σε έναν δίσκο πάντως. Μου το έδωσε και έκανα δοκιμαστικά εγκατάσταση σε άλλο μηχάνημα και έγινε κανονικά.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 2 είναι, εγώ τα έχω. Το ένα έχει τα Wκαι το άλλο το ζητάει για να σου βάλει το SP2.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/forumdisplay.php?f=27 Τώρα το είδα. Το θέμα σου δεν είναι για εδώ αλλά για την παραπάνω ενότητα.
kirimis Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Θα προτεινα να βαλεις τα Media Center της Microsoft... και οχι καποιο 3rd party προγραμμα, γιατι πολυ απλα την ολοκληρωση των MCE 2005 δεν την φτανουν και καποια απο αυτα εχουν και προβληματα σταθεροτητας. Παντως και σαν Windows η MCE edition ειναι σαφως ποιο γρηγορη στην λειτουργια σε σχεση με τα κλασσικα XP home-pro και δεν μπορω να καταλαβω τι διαολο τα κανανε και πανε ποιο γρηγορα...
Πέτρος Σ. Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Αυτό είναι αλήθεια. Τα MCE πάνε σφαίρα. Και τα x64 ακόμα γρηγορότερα.
digitalsoul Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Paidia to pasxa perase ta katsikakia twra anapavontai kai emeis sthn douleia mas to GeeXboX fenete arketa endiaferon alla nomizw oti den exei tv func me recording sto hd twra to katevazw
digitalsoul Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 telika to geexbox thelei douleia kolouse me xvid kai ac3 kai kolpouse me diafores eikones jpg an kai den exei tv einai poly frhgoro sto fortoma kai paizei poly kala ta divx0-xvid me mp3
kirimis Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 οπως ειχα πει... ολα τα αλλα media center like proggys ειναι στην καλυτερη περιπτωση ημιτελη και ασταθη... αλλωστε εχω δοκιμασει αρκετα απο αυτα.... με χειροτερα τα freeware.
Dikemou Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 to GeeXboX den einai "proggie" des prota ti einai kai meta thafto...
kirimis Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Και πως θες να το ονομασω? Λειτουργικο συστημα επειδη κανει και boot? Και τελος παντων ειναι αυτο το πραγμα λυση για ενα media PC? Pleaseee... Απο freeware υπαρχουν ποιο οργανωμενα πραγματα... αλλα στην παρουσα φαση buggie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.