EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 kamia tenia san to matrix , vanila sky ,13th floor ,dark city , the truman show ? opou to kirio thema na einai i ennoia tis pragmatikotitas ?
Dikemou Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 open your eyes (abre los ojos) to original tou vanilla sky (kai poli kalitero) me senario tin alternative ekdoxi tou matrix
hexenlord Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 the 13th floor,poli kalitero apo matrix kat'eme.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 nai to they live to exo dei , poli kalo !
Sadako Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Το matrix εμένα μου άρεσε μόνο το πρώτο.. Γιατί είχε την μεγάλη ανατροπή. Πως ό,τι ζούμε ειναι εικονική πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα 2..Το μόνο που άξιζε ήταν η 5λεπτη εμφάνιση της Bellucci. Γιατί απο σενάριο.. πολύ SUPER-Nyo ρε παιδί μου.. :grin: :grin:
Oberon Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Το matrix εμένα μου άρεσε μόνο το πρώτο.. Γιατί είχε την μεγάλη ανατροπή. Πως ό,τι ζούμε ειναι εικονική πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα 2..Το μόνο που άξιζε ήταν η 5λεπτη εμφάνιση της Bellucci. Γιατί απο σενάριο.. πολύ SUPER-Nyo ρε παιδί μου.. :grin: :grin: ok. Alla kai ta alla dyo htan poly wraia. Olh h drash ekei htane
panosp1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Dark City.. einai kana 2 xronia prin apo Matrix 1... 8a deis PARA polla koina simeia.... OOPS , sry tora eida oti to eixes stin lista..... koitaje to Existenz
koyan Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Αξίζει άλλη μία φορά να το αναφέρουμε: To matrix είναι αντιγραφή του Ghost In The Shell. Σε κάποια σημεία είναι αντιγραφή καρέ καρέ (η σκηνή όπου καταστρέφονται οι κολόνες του κτιρίου από τις σφαίρες etc)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.