Προς το περιεχόμενο

ps2 σε οθονη pc

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

An exeis mia karta tv mporeis na valeis apo ta 3 vismata pou kataligun sto scart tou ps2 to kitrino pou einai gia eikona stin karta tv.Meta ta alla pou einai gia ixo ta vazeis me idiko adaptoraki stin eisodo tis karta ixou kai paizeis kanonika mesa apo to prg tis kartas tv (kanali gia vcr).Egw etsi epaiza me mia pinnacle pc tv pro pou exw.Kapou exei parei to mati mou omws kai idika gi afth ti douleia hardware.

visma.jpg

Δημοσ.

Εγώ με την AverTv Go 007 Plus παίζει αρκετά καλά στο pc (έχει και κάτι filtrακια και μέσω s-video γίνεται full screen) (καλύτερα απ' ότι με την τελευταία pinnacle που είχα)!

Δημοσ.

den eine anagki na exeis karta tileorasis..

yparxoyn adaptor poy mporeis k sydehs k tis tris konsole me othoni ipologisti!

thes na rotisw poso pige to "mali"?

Δημοσ.

Ναι όντως και απ' ό,τι ξέρω έχει και καλύτερη ποιότητα εικόνας. Θυμάμαι σε εκπομπές στην tv για videogames (πχ "ΕΝΤΕR" στο mad) που είχαν συνδεδεμένο το ps2 σε οθόνη pc μέσω καλωδίου και είχε μια χαρά εικόνα.

Δημοσ.

basika ayto poy exw dei eine oti kalitero giati to exei syndesi pano se tft ypologisti k tis tris konsole mono k mono gia games! eine poli kaliteri oikona k xromata!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
den eine anagki na exeis karta tileorasis..

yparxoyn adaptor poy mporeis k sydehs k tis tris konsole me othoni ipologisti!

thes na rotisw poso pige to "mali"?

Ξερει κανεις κατι παραπανω ??? Θελω να συνδεσω το ps2 σε tft EIZO οθονη.Αν "ρισκαρω" να ρωτησω στο Πλαισιο λετε να ξερουν ???Δεν υπαρχει χωρος για tv στο δωματιο του πιτσιρικα μου... :-? :-? :-?

Δημοσ.

Κάπου είχα δει μια συσκευή η οποία έκανε ακριβώς αυτή τη δουλειά. Ρώτα στο Πλαίσιο, πιθανότατα να βρείς λύση.

Δημοσ.
Ξερει κανεις κατι παραπανω ??? Θελω να συνδεσω το ps2 σε tft EIZO οθονη.Αν "ρισκαρω" να ρωτησω στο Πλαισιο λετε να ξερουν ???Δεν υπαρχει χωρος για tv στο δωματιο του πιτσιρικα μου... :-? :-? :-?

Να δοκιμασεις το Dscaler ( αν τελικα το συνδεσεις μεσω καρτα τηλεορασης ) . Ενα προγραμμα με καλυτερους αλγοριθμους για την εικονα !

Δημοσ.

Δοκιμασα χθες να συνδεσω τα 3 rca βυσματα του ps2 στις αντιστοιχες υποδοχες μιας καρτας tv εξωτερικης ενος pc (απο αυτες που παιζουν tv και χωρις υπολογιστη) αλλα ενω ειχε ηχο δεν ειχε εικονα...Δεν ξερω γιατι.... :-? :-? :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...