poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 o xp tha antexei ligaki parapano.ixe problima enas filos mou kai antexe ligo parapano.pantos emena einai sigoura sta 2000 dioti pezo me 200 fsb pou paei x 2 os gnoston.ine 754 emena oxi 939.den thimame pirina.o barton omos itan xp nomizo.makari na itan 2100.pantos pragmati oi temper.einai mia xara.apla me tous 3000 epezan pola trela.alli cache o enas ali o allos to allo montelo itan pio poli apo 2000.oute ego thimame.
Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Γεια σας Παιδες Μια Ερωτηση !!! Απευθυνομαι σε εσας γιατι ειστε κομπιουτεραδες!!! Εχω το εξης προβλημα!! Ανοιξα σημερα to Speed Fan μου και το κοιταγα για 15 λεπτα χωρις να εχω καποιο αλλο προγραμα ανοιχτο!! και η θερμοκρασια του επεξεργαστη εδειχνε μια 62 μετα απο 2λεπτα επεφτε στα 56 μετα στα 46 μετα 41 και παλι ανεβαινε σιγα σιγα και παλι κατεβαινε σιγα σιγα !!! Και τα πρασινα που δειχνουν το ζορισμα του επεξεργαστη εδειχναν οτι μια εχει 100% καταπονηση και μετα απο λιγο 65% και μετα 2% και μετα παλι ανεβαινε σιγα σιγα και συνεχεια επαιζε το ιδιο σκηνικο και ολα αυτα χωρις να κανω ΤΙΠΟΤΑ!!!! Απλως κοιταγα και ολα τα προγραματα κλειστα!!!! Πες τε μου σας παρακαλω τι γινεται !!!;;;;;;
ahristos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Κάνε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών, επέλεξε "Διαχείριση Εργασιών" και στην καρτέλλα "Διεργασίες" δες ποιό πρόγραμμα (εκτός από το "διαδικασία αδράνειας συστήματος" ) ευθύνεται γιά τη μεγάλη χρήση του επεξεργαστή.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 kai otan breis poio einai mporeis apo to enarxi kai ektelesi kai msconfig kai kartela start up na to bgaleis.episis gia na tsekareis temperatures mpes apo safe mode pou den tha fortosei drivers kai tetoia na deis ti ginetai./kati sto pc sou pantos kanei autin tin simperifora.
Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Σας ευχαριστω πολυ φιλοι μου!!!!! θα το κανω σημερα !!!
antaran Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Aν και λιγο off topic με αεροψυξη και σε δωματιο με 28 βαθμους ειναι νορμαλ να βλεπω 60 με 65 συνεχεια...Σε ενα ΧΡ 2400+...?
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Aν και λιγο off topic με αεροψυξη και σε δωματιο με 28 βαθμους ειναι νορμαλ να βλεπω 60 με 65 συνεχεια...Σε ενα ΧΡ 2400+...? ine ligo zesto to domatio sou kai i thermokrasia den einai oute xamili alla oute oria.apla tha sou elega bale thermapagogi alifi ama den exeis balei opos bale kai kana fan sto piso meros tou koutiou kai ena sto mprosta naginetai ligo roi.episis mporei na min einai kai pragmatiko auto pou blepeis panta.rixe kai kana bios update na ise sigouros.alla genikos oi xp einai ligo zestoi distixos.
crach13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Aν και λιγο off topic με αεροψυξη και σε δωματιο με 28 βαθμους ειναι νορμαλ να βλεπω 60 με 65 συνεχεια...Σε ενα ΧΡ 2400+...? file kai ego mia ap'ta idia.exo amd 2600+ kai thermokrasia 60vathmous.kai exo vali kali psixtra kai alifi
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 apla ftiaxte ligo to koutaki na bazei kai na bgazei aera.den ftanei mono ena kalo fan.genikos einai kalo na iparxei mia oraia roi sto kouti.
GreekCharmed Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Παιδιά θα εκτιμούσα μια μικρή βοήθεια γιατί...καίγομαι Τις τελευταίες 2-3 ημέρες όποτε εργάζομαι στο pc και κάνω τις διάφορες δουλειές μου, παρατηρώ πως μετά απο αρκετή ώρα η θερμοκρασία της CPU που σε νορμαλ επίπεδα είναι απο 55-60 βαθμοί τώρα έχει αρχίσει να φτάνει στους 67 βαθμούς. Ειδικά σήμερα όταν πήγαινα να γράψω ένα DVD το οποίο κανονικά θα μου έλεγε στο DVD Shrink πως θέλει 1 ώρα, ήθελε 2 ώρες και και η θερμοκρασία έφτασε και 69 βαθμούς.Εγκατεστημένο στο PC έχω το πρόγραμμα Core Center στο οποίο βλέπω την θερμοκρασία. Έχω P4 στα 2.60GHz με Windows XP ελληνικά και 512 RAM Και για του λόγου το αληθές τώρα που δεν κάνω τίποτα στο pc η θερμοκρασία είναι 65 βαθμοί Κελσίου.Το άνοιξα και τσέκαρα και τα 3 ανεμιστηράκια και δουλεύουν όλα μια χαρά. Το έχω αφήσει ανοιχτό, χωρίς το καπάκι του και θα πάω να αγοράσω και εγώ αέρα σε μπουκάλα να το φυσήξω. Πάντως πολύ σκόνη δεν έχει μέσα για 2-3 φορές τον μήνα το ανοίγω και του ρίχνω κάτι φυσήματα απλά. Τι άλλο μπορώ να τσεκάρω για να δω τι φταίει? Α ξέχασα να σας πω...σε μια φάση που έγραφα το DVD ακούω το pc να 'φρενάρει' ελαφρά και βλέπω την θερμοκρασία να πέφτει στους -14 βαθμούς!!! λέω πάει πουλάκια κάνουν τα μάτια μου...αλλά μετά το ξαναέκανε...τι να πω...
gtgreat Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 o xp tha antexei ligaki parapano.ixe problima enas filos mou kai antexe ligo parapano.pantos emena einai sigoura sta 2000 dioti pezo me 200 fsb pou paei x 2 os gnoston.ine 754 emena oxi 939.den thimame pirina.o barton omos itan xp nomizo.makari na itan 2100.pantos pragmati oi temper.einai mia xara.apla me tous 3000 epezan pola trela.alli cache o enas ali o allos to allo montelo itan pio poli apo 2000.oute ego thimame. εχεις δικαιο.ειναι ενα χαος .ενας οδηγος μας σωνει μονο Δεν ξερω αν τον εχεις δει αυτον τον οδηγο αναγνωριση της cpu πολυ χρησιμα για οσους θελουν να βρουν το ειδος τις cpu's
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Παιδιά θα εκτιμούσα μια μικρή βοήθεια γιατί...καίγομαιΤις τελευταίες 2-3 ημέρες όποτε εργάζομαι στο pc και κάνω τις διάφορες δουλειές μου' date=' παρατηρώ πως μετά απο αρκετή ώρα η θερμοκρασία της CPU που σε νορμαλ επίπεδα είναι απο 55-60 βαθμοί τώρα έχει αρχίσει να φτάνει στους 67 βαθμούς. Ειδικά σήμερα όταν πήγαινα να γράψω ένα DVD το οποίο κανονικά θα μου έλεγε στο DVD Shrink πως θέλει 1 ώρα, ήθελε 2 ώρες και και η θερμοκρασία έφτασε και 69 βαθμούς.Εγκατεστημένο στο PC έχω το πρόγραμμα Core Center στο οποίο βλέπω την θερμοκρασία. Έχω P4 στα 2.60GHz με Windows XP ελληνικά και 512 RAM Και για του λόγου το αληθές τώρα που δεν κάνω τίποτα στο pc η θερμοκρασία είναι 65 βαθμοί Κελσίου.Το άνοιξα και τσέκαρα και τα 3 ανεμιστηράκια και δουλεύουν όλα μια χαρά. Το έχω αφήσει ανοιχτό, χωρίς το καπάκι του και θα πάω να αγοράσω και εγώ αέρα σε μπουκάλα να το φυσήξω. Πάντως πολύ σκόνη δεν έχει μέσα για 2-3 φορές τον μήνα το ανοίγω και του ρίχνω κάτι φυσήματα απλά. Τι άλλο μπορώ να τσεκάρω για να δω τι φταίει? Α ξέχασα να σας πω...σε μια φάση που έγραφα το DVD ακούω το pc να 'φρενάρει' ελαφρά και βλέπω την θερμοκρασία να πέφτει στους -14 βαθμούς!!! λέω πάει πουλάκια κάνουν τα μάτια μου...αλλά μετά το ξαναέκανε...τι να πω...[/quote'] ena bios update katarxin na deis mipos autes oi thermokrasies einai pseutikes.bale alifi anamesa cpu kai psiktra kai bebeosou oti pataei kala.kai na min einai o/c i cpu.deuteron otan exeis 70 mporeis kai me to xeri na piaseis tin psiktra na deis an pragmati ine 70.kai mena prin kano bios update mou lege 70 kai meta to update oute 40.eftege to bios kai diabaze lathos.kai na min exei skoni. oso gia ton filo parapano pragmati mono me to guide bgenei akri.5000 diaforetikoi amd 64 sta 3000 kai o kathenas alli sixnotita litourgias kai alli cache
geovard Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Το μόνο σύστημα που πραγματικά είναι o.k είναι αυτό που το βάζεις στην...κατάψυξη!!!
ahristos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Ναι αλλά κινδυνεύει από συμπύκνωση υδρατμών εκεί μέσα... :-P
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Το μόνο σύστημα που πραγματικά είναι o.k είναι αυτό που το βάζεις στην...κατάψυξη!!! balto mesa.dino 10 lepta dioria prin trexoun nera pano stin cpu apo idratmous pago pou lionei.thelei super monosi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.