Προς το περιεχόμενο

backup Friends DVD

Panathinaikara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω backup ένα αυθεντικό Dvd friends.Όπως ξέρετε είναι double sided. Θέλω να κάνω rip κάθε επεισόδιο χωριστά και από τις 2 πλευρές και να τα γράψψ όλα μαζί σε ένα dvd 4,7 gb το οποίο θα έχει τα αρχεία με τη μορφή:

πχ. S6-01.avi, S6-01.sub, S6-02.avi, S6-02.sub ,κλπ. Μου λετε πως θα το κάνω ή έστω δώστε μου link για αναλυτικό guide και τι εργαλεία θα χρειαστώ. Με ένα γρήγορο search δε βρήκα κάτι τέτοιο στο forum.

Δημοσ.

Avi kai sub? Ara thes na ta divx-areis na ypothesw??? Tha sou bgoun arketa mikrotera ta arxeia opoote se ena dvd 4,7gb tha mporeseis na baleis pollaaa epeisodeia twn Friends kai oxi apla apo ena mono DVD...

Αλλά αυτό θες να κάνεις? Οδηγό για divx χρειάζεσαι δηλαδή?

Δημοσ.

katevase to gordian knot kai psaxe info gia auto to programma .kanei auto pou thes .kai simpiezei tin tainia kai exei gia ipotitlous kai einai full paketo.exo tous ipotitlous tous kolao pano kai xrisimopoio flask mpeg divx 5 kai ena codec gia ixo.

Δημοσ.

Αν θελεις να τα κανεις divx θα προτεινα το auto gordian knot (καμια σχεση με το gordian knot) αφου το πρωτο ειναι πολυ πιο ευχρηστο και δημιουργει κατευθειαν αρχειο υποτιτλων ξεχωριστο ή τους ενσωματωνει. Θα προτεινα να τους ενσωματωσεις για τα friends, μια που ειναι και 4/3 η εικονα.

Αν θελεις να κανεις DVD, το DVD shrink κανει reauthoring και τα βαζεις ολα σε 1 DVD συμπιεσμενα (αφου ριπαρεις στο σκληρο και τις 2 μεριες εννοειται).

Δημοσ.

Opws sou eipan kai ta paidia pio panw : http://www.doom9.org Koryfh!!! Pragmati exei para polla (pio polla apo osa xreiazesai) alla tha bgaleis tin akri pisteyw!

To Auto Gordian Knot einai pio aytomatopoihmeno kai mallon arketa pio eykolo!

Start reading kai gia oti problimata sou prokypsoun ... "insomniacs are here"

Δημοσ.

prepei na to dokimaso kai ego to auto gordian knot an kai xrisimopoio idi flash mpeg to opoio einai kai auto poli eukolo ama to matheis.na doume poso poio eukolo einai to auto gordian knot?ftiaxnei kai kafe?

Δημοσ.

thns παίδες, δοκίμασα το AutoGK και πράγματι είναι πολύ εύκολο στη χρήση του. Αλλά αργεί πολύ το γαμ*δι!! Ξέρετε αν υπάρχει κανας τρόπος να βελτιωθεί η ταχύτητα; μη μου πείτε μη τρέχεις ταυτόχονα άλλες εφαρμογές, συχνό defrag κλπ. Αυτά εννοούνται. Αν υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση με την οποία θα το πετύχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...