Προς το περιεχόμενο

Εμφάνιση ASP σελίδων με ΙΙS

evi79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εγκαταστήσει το ΙIS & έχω δημιουργήσει και μια asp σελίδα. Όταν βλέπω τη σελίδα μου με preview είναι όλα οκ, όταν τα περιεχόμενα της σελίδας δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο.

Όταν όμως δημιουργώ σύνδεση με βάση δεδομένων, φτιάχνω φόρμα εισαγωγής δεδομένων και επιχειρώ να δω στον explorer την ίδια σελίδα (που τώρα έχει την φόρμα), τότε αυτή δεν εμφανίζεται, εμφανίζεται όμως το ακόλουθο:

Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας

Η σελίδα την οποία αναζητάτε δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή. Ενδέχεται να υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες στην τοποθεσία Web ή να είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του προγράμματος περιήγησης.

...................................................

ότι δηλαδή και όταν ψάχνουμε μια σελίδα στο ιντερνετ που δεν υπάρχει.....κλπ

Από ότι κατάλαβα θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι έτσι ώστε να μπορεί να παιζει ο broswer ASP.NET VB σελίδες.

ΣΗΜ: με php σελίδες δεν έχω πρόβλημα!

Υπάρχει καποιος που μπορεί να βοηθήσει????

Δημοσ.

Einai poly pi8anon pws h selida pou vlepeis einai ena error 500, pou shmainei oti kati la8os yparxei ston kwdika. Gia na vlepeis ta la8h pou dinei o server phgaine sto Tools, Internet Options, Advanced tab kai yparxei ena checkbox pou leei (sthn agglikh version) "Show friendly HTTP messages". Otan to 3etsekareis afto, 8a vlepeis ta errors pou 8a sou steilei o server, opote 8a mporeseis aneta na kaneis to debugging sou!

D.

Δημοσ.
Einai poly pi8anon pws h selida pou vlepeis einai ena error 500' date=' pou shmainei oti kati la8os yparxei ston kwdika. Gia na vlepeis ta la8h pou dinei o server phgaine sto Tools, Internet Options, Advanced tab kai yparxei ena checkbox pou leei (sthn agglikh version) "Show friendly HTTP messages". Otan to 3etsekareis afto, 8a vlepeis ta errors pou 8a sou steilei o server, opote 8a mporeseis aneta na kaneis to debugging sou!

D.[/quote']

Ευχαριστώ για την συμβουλή, τελικά έφταιγε το ότι δεν είχα δόσει δικαιώματα πρόσβασης από τον ΙΙS.

Καλό Πάσχα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειά σας και πάλι!

Έχω ένα πρόβλημα κατά την καταχώρηση δεδομένων σε access db, μέσω asp form που έχω φτιάξει.

Μου εμφανίζει σφάλμα:

HTTP 405 - Δεν επιτρέπεται η χρήση του πόρου

Internet Information Services

Κάτι πιθανόν να πείραξα στις ρυθμίσεις του iis, καθώς παλαιότερα που είχα ξανα ασχοληθεί η διαδικασία γινόταν κανονικά

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως λύνουμε αυτό το πρόβλημα???

Χρησιμοποιώ IIS

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
ASP ή ASP.NET;

Έχεις δώσει write permissions στο αρχείο .mdb για τον IUSER_SOMETHING account;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια τελικά με την access ήταν το πρόβλημα, εγκατέστησα το Microsoft Jet 4.0 Service Pack 8, και το πρόβλημα λύθηκε!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...