Προς το περιεχόμενο

Πώς καθαρίζουμε την TFT;

dr_psiloulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, αν περιμένετε να καθαρίσουν δαχτυλιές (ναι υπάρχει κοσμος που θέλει να δείξει κάτι στην οθόνη και ακουμπάει το δάχτυλο...) και ότι άλλο (πχ σταγονίδια καφέ), με ελαφρώς βρεγμένο πανάκι.... καλό κουράγιο.

Εγώ αρχικά καθαρίζω τα πολλά με αραιωμένο Aζαξ για τζάμια και στο τέλος με μαλακό πανί βρεγμένο με απιονισμένο νερό (μονο το απιονισμένο δεν αφήνει κατάλειπα). Εγγυημένο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Εγώ αρχικά καθαρίζω τα πολλά με αραιωμένο Aζαξ για τζάμια και στο τέλος με μαλακό πανί βρεγμένο με απιονισμένο νερό (μονο το απιονισμένο δεν αφήνει κατάλειπα). Εγγυημένο αποτέλεσμα.

Έτσι ακριβώς και για τις σκόνες ένα φτερό αρκεί.

Δημοσ.

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι βασικά: Με ένα πανάκι swiffer ή κάτι παρεμφερές και ελάχιστες σταγόνες νερού, ή ακόμα και με την ανάσα σας (:Ρ), αρκεί να κάνετε μεγάλες και κυκλικές κινήσεις και να εφαρμόζετε σχετικά αρκετή δύναμη.

Αν μάθετε να το κάνετε το αποτέλεσμα θα είναι "even" ;)

Δουλεύει σε δαχτυλιές, ακόμα και σε σάλιο, όταν κάποιος κάθεται πολύ κοντά στο monitor και συνηθίζει να μιλάει στο τηλέφωνο :Ρ

Δημοσ.

Γιατί ένα τόσο απλό θέμα έχει γίνει επιστήμη δεν μπορώ να καταλάβω.

Με ένα νωπό πανάκι βρε παιδιά και μετά με ένα στεγνό από πάνω και όλα κομπλέ.

Μέχρι και την μητρική, κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου καθαρίζω έτσι και περιμένω καμιά ώρα να φύγει τυχόν υγρασία.

Μην τρελαινόμαστε...

Δημοσ.

Αν δεν έχεις κάτι εξειδικευμένο πιστεύω ότι το νερό σε ένα μαλακό πανάκι είναι μια χαρά.

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ αυτό εδώ:

EMTEC LCD/TFT Screen Cleaning Spray 250ml

καθώς και αυτό εδώ:

Crystal Audio

σε συνδυασμό με μαλακά πανάκια ξεσκονίσματος που έχω αγοράσει από το Jumbo και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και από τα δύο.

Και φυσικά όχι μόνο σε οθόνες. Σε όλα.... Κυρίως σε laptop που έχουν αρκετή βρομιά και το απλό νερό δεν κάνει δουλειά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...