mikaha Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Από το manual της Sony HS73 Καθαρίστε την οθόνη με ένα μαλακό ύφασμα. Αν χρησιμοποιείτε υγρό καθαρισμού γυάλινων επιφανειών, μη χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε καθαριστικό που περιέχει αντιστατικό διάλυμα ή παρόμοιο προσθετικό επειδή μπορούν να γδάρουν την επιφάνεια της οθόνης.
ki8aristas_SteL Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 kai kalo 8a einai otan ka8arizeis thn o8onh ayth na thn exeis svhsth
MadSurfer Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Svisti kai krya me ena malako panaki. Sto plaisio exei kati mantilakia katharismou, alla apo oti eida mono malaka den einai, ta exei dokimasei kanenas?
ALR Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Svisti kai krya me ena malako panaki. Sto plaisio exei kati mantilakia katharismou, alla apo oti eida mono malaka den einai, ta exei dokimasei kanenas? και να δώσουμε 10 ευρώ για 10 πανάκια ;Για κορόιδα ψάχνουν οι τύποι ;
The Crow Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 και να δώσουμε 10 ευρώ για 10 πανάκια ;Για κορόιδα ψάχνουν οι τύποι ; 20 πανάκια έχει όχι 10.
littlelouievegos Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Εγω χρισιμοποιω μωρομαντηλα για καθαρισμα και μετα μαλακο πανακι απο την 3Μ για να μην αφησει στιγματα.
thanosAIAS Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Εγω χρισιμοποιω μωρομαντηλα για καθαρισμα και μετα μαλακο πανακι απο την 3Μ για να μην αφησει στιγματα. Έλεος!!!! Μωρομάντηλα !!! ???? Τί είναι, το μωράκι σου??? Δεν πιστεύω να έχουν και ταλκ?
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Εγω χρισιμοποιω μωρομαντηλα για καθαρισμα και μετα μαλακο πανακι απο την 3Μ για να μην αφησει στιγματα. Απόλυτα σωστός!!!!!!!!!!
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Έλεος!!!! Μωρομάντηλα !!! ???? Τί είναι' date=' το μωράκι σου??? Δεν πιστεύω να έχουν και ταλκ? [/quote'] Τυχαίνει να έχω 2 μωρά εγώ γι' αυτό. 'Οχι οτι τα παίρνω για την οθόνη μόνο.
vlachaquito Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 sthn italia yparxoun kati proionta pou legontai swiffer alla oxi ta pania,kati san ftera pou kollane thn skonh..einai teleia giati einai apisteyta malaka & me 1 perasma katharizoun.. P.S. mhn perimenete na katharizei daxtylies, alla etsi kai allios den nomizo na akoumpate me daxtyla thn polytimh othonh sas................
dioptra999 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Εγω χρισιμοποιω μωρομαντηλα για καθαρισμα και μετα μαλακο πανακι απο την 3Μ για να μην αφησει στιγματα. Ειναι τα καλυτερα τα κωλ...μαντιλα δοκιμασε τα μονο κοιτα να ειναι ψιλοστεγνα!
littlelouievegos Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Έλεος!!!! Μωρομάντηλα !!! ???? Τί είναι' date=' το μωράκι σου??? Δεν πιστεύω να έχουν και ταλκ? [/quote'] Δοκιμασε πρωτα και πες μου. ;-) Εκτος και αν θες να αποκτησεις κανα bad pixel με τπτ πιο σκληρο. Ειναι τα καλυτερα τα κωλ...μαντιλα δοκιμασε τα μονο κοιτα να ειναι ψιλοστεγνα! Κατι θα ξερεις εσυ για να το λες φαινεται να χεις εμπειρια... :razz:
pagratios Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αυτό http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.AMA00029 είναι καλό? Είχα το http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.AMA00002 και δεν είχα πρόβλημα απλά το πρώτο είναι πιο φθηνό και περισσότερα ml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.