Προς το περιεχόμενο

Superman Returns

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει πολυ καλο το trailer καθως ειναι και πιο συγχρονη παραγωγη απο τις παλαιοτερες,αλλα φοβαμαι μηπως το trailer ειναι καλυτερο απο την ταινια....

Και απο πλευρας σεναριου μια απο τα ιδια μου φανηκε...

Εγω ανυπομονω για το X-Men 3 κυριως,αλλα ισως λιγο πιο πολυ για το batman begins sequel,το οποιο πεφτει μακρια...

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to X-Men to 3 to perimenw kai egw pws kai pws kai mexri stigmis ta trailer fainontai fantastika, ala me fobizei to oti tha pane na kanoun kati san Dark Phoenix Saga giati einai i agapimeni mou istoria comic ever kai fobamai pws tha to skotwsoun

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτο ειναι η παγκοσμια πρεμιερα ή τα τερτιπια των δικων μας? Πολυαιθουσες μας φερανε, εμπορικα κεντρα κανανε, ακομα νομιζουν οτι ο κοσμος το καλοκαιρι δεν παει σινεμα??? Τοτε τι μας κοπανανε το air-condition στο κεφαλι στο φουλ και δε τα κλεινουν για κανα τριμηνο οπως τα παλια ...ωραια... χρονια?

Δημοσ.

Γιατί καλές οι ταυτόχρονες πρεμιέρες (και παγκόσμιες πλέον αφού στην Ελλάδα βγαίνουν μια μέρα νωρίτερα), αλλά κάτι πρέπει να κρατήσουν και γιά το φθινόπωρο (ή ίσως κάποιοι διανομείς εξακολουθούν να θεωρούν το καλοκαίρι νεκρή περίοδο). Εκτός από τον Superman που βγαίνει στην Αμερική στις 30 Ιουνίου, θα αργήσουμε να δούμε και τους "Πειρατές της Καραϊβικής" που βγαίνουν στις 7/7 και θα τους δούμε στις 24/8.

Δημοσ.
αλλά κάτι πρέπει να κρατήσουν και γιά το φθινόπωρο

Δε συμφωνω καθολου με αυτη τη λογικη, οι Αμερικανοι και ο υπολοιπος κοσμος δεν εχουν Φθινωπορο? Και μη μου λετε παλι για τις καλοκαιρινες διακοπες του Ελληνα, πλεον ο πολυς κοσμος λειπει μονο 2 εβδομαδες τον Αυγουστο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Koitaxte re..... Eida kati ligo apo to making of. H kalytera apo to pos ton epeleksan ton sygekrimeno ithopoio. Hthelan na dosoun ston superman, lene ,mia pnoh pio anthropinh. na mhn einai o "atsalakotos" opos sta prohgoumena ( an kai kata tin gnomi mou o Superman PREPEI na einai atsalakwtos) parte px th seira (Lois & Clark) kai tis epityxies tou Christofer reeve. kai an to proseksete deixnei kai ligo pio adeksios apo tous allous alla kai pio anthropinos me ti stoli.. hmmm...Den ksero. Tha prepei na do tin tainia gia na krino kalytera

Δημοσ.

η ταινία πάντως έχει κυκλοφορήσει στα μέρη του μπαρμπά θωμά παρόλα αυτά μια τέτοια παραγωγή όπως το superman αξίζει να την απολάυσουμε στην μεγάλη οθόνη.Τους πειρατές παίζει να προλάβω να τους δω μέχρι να έρθει στην ελλάδα από κανά dvdσκρενερ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

to eida xtes..i apoluti mal@kia!!! poli argo kai bareto, kontepsa na koimithw apeires fores, me to zori tin eida giati eixa tin xara oti tha ton skotonan epitelous! LOL

Btw kontepsa na kserasw ap'to poli 3D.. :S

Δημοσ.

Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου ο Superman μόνο μια ταινία που έπαιζε ο Richard Pryor πολυ γέλιο ο τύπος.. Όσο για το Batman Begin το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν που ο ηθοποιός που έκανε τον Batman ήταν λίγο τσιβδός επιπλέον το Hollywood έχει μια κακιά συνήθεια να καταστρέφει το στόρι του κάθε ήρωα... Είδα το Χ-men 3 μούφα ο καθυστερημένος που έκανε το σενάριο πρεπεί να είχε σοβαρό προβλημα σκότωσε την μισεί ομάδα ΕΛΕΟΣ, το μονο που μου αρεσε ειναι που είχε πολυ Wolverine YEAAAAAAAAAAAAAA

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...