Προς το περιεχόμενο

Superman Returns

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

de mporeis na sigreineis to n Superman me ton Spiderman i ton Batman,einai alli fasi o kathenas.Egw tous goustarw k tous 3 k perimenw pws k pws na dw tis movies.

pantos to Batman Begins fenete pio pwrwtiko apo to Superman Returns.

i photo tou superman einai ligo moufa distixws :(

k einai Christopher Reeve by the way

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ,ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ Mega ΟΝΟΜΑΤΙ Superboy?ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Smallville?to Batman Begins ΘΑ Einai ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ,ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΠΤ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΛΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ?Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΜΟΥ:1.batman(ΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ),2.spiderman(ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ,3.superman(ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΚΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ:ΚΡΥΠΤΟΝΙΤΗΣ)

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι οτι απο τη στιγμή που ο superman έχει πεθάνει (εδώ και 10 χρόνια) δεν θα έπρεπε να βγάζουν ταινίες.. ούτε returns ούτε ξε-returns.. Ο Superman έχει πεθάνει. Όταν η Marvel αποφάσισε να τον σκοτώσει και τόσοι άνθρωποι κλαίγανε, οι οποίοι είχαν μεγαλώσει με αυτόν, θαπρεπε να τους σεβαστεί και να το κρατήσει έτσι.

Ίσως μερικοί να νομίζουν οτι λέω παπαριές και δεν τους κατηγορώ.. στο κάτω κάτω ένα κόμιξ είναι.. για μερικούς όμως δεν είναι απλά ένα κόμιξ..

Δημοσ.

Comic History 101

Γνώμη μου είναι οτι απο τη στιγμή που ο superman έχει πεθάνει (εδώ και 10 χρόνια)
e? :?

δεν θα έπρεπε να βγάζουν ταινίες.. ούτε returns ούτε ξε-returns..
Giati?Apo pote i comic-continuity epireazei tin filmografia?Tin epoxi tou Batman tou Tim Burton eixame hdh ton Robin III(Tim Drake) kai i Barbara Gordon itan se anapiriki karekla.E kai?

Ο Superman έχει πεθάνει.
NOMIZEIS!!Des parakatw

Όταν η Marvel
H POIA?????Last time I've checked o Superman itan property tis DC kai oxi tis Marvel

αποφάσισε να τον σκοτώσει και τόσοι άνθρωποι κλαίγανε, οι οποίοι είχαν μεγαλώσει με αυτόν, θαπρεπε να τους σεβαστεί και να το κρατήσει έτσι.
Edw den to sevastike i idia i DC :-P Superman is alive and kicking kai malista me megalo endiaferon,peripou 4 mines prin to Infinite Crisis sto DC Universe
Ίσως μερικοί να νομίζουν οτι λέω παπαριές
Yep we do

και δεν τους κατηγορώ..
Auto eleipe :-P

στο κάτω κάτω ένα κόμιξ είναι..
English 101: Enikos=comic,plythintikos=comics
για μερικούς όμως δεν είναι απλά ένα κόμιξ..

Akrivo epeidh den einai gia pollous "ena comic" kalo tha itan nasai pio diavasmenos tin alli fora pou tha paradwseis mathimata ithikologias tis 9is Texnis

Δημοσ.
Akrivo epeidh den einai gia pollous "ena comic[/b']" kalo tha itan nasai pio diavasmenos tin alli fora pou tha paradwseis mathimata ithikologias tis 9is Texnis

Ελληνικά 102 - Ακριβό = επίθετο, Ακριβώς = επίρρημα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sorry, αλλά έτσι όπως το πήρες με τα μούτρα το παιδί, και είδα το λάθος σου, θα έσκαγα αν δεν το διόρθωνα.. Φιλικά πάντα :) :)

Στο ψητό, εμένα προσωπικά δε με πειράζουν τέτοιου είδους "αναστάσεις", αρκεί το αποτέλεσμα να ειναι καλό.. Δηλαδή όχι μόνο και μόνο για να γίνει, επειδή σε κάποιους θα αρέσει να δουν πάλι μετά απο πολλά χρόνια τον Superman.. Btw, κάποιος φίλος είπε για μια σειρά Superboy που έδειχνε παλιά το Mega(αν δεν κάνω λάθος).. Κι εμένα μου άρεσε πολύ εκείνο. Το smallville δεν το παρακολούθησα τόσο πολύ. Μάλλον αυτό το ίδιο δε με έκανε φανατικό..

ΥΓ. Το nick σου φίλε Κάιζερ, κάθε φορά που το βλέπω, μου θυμίζει το λαλάκα το φίλο μου που μου έκαψε το τέλος απο το Usual Suspects, κάνοντας μου αντιπαραβολή με το τέλος γνωστής σειράς-παρωδίας :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Re paidia eleos mexri o Daredevil kai h elektra einai pio kaloi apo ton sygekrimeno superman...poios einai o kyrios aytos btw?????otan oi alloi yper-hroes paizoun me gnosta onomata, pou paei o superman me ton pagosmios agnosto????

Δημοσ.

Sorry έκανα λάθος που πληρώνεται με αίμα! και πολύ σωστά όπως είπε ο KaizerSoze είναι της DC ο superman και όχι της Marvel. Απο την άλλη.. κολλάς σε χαζά σημεία με το να διοθώνεις το κόμιξ σε comic και comics... στα ελληνικά το έγραψα... δεν έχει πληθυντικό στα ελληνικά. Κόψε και εσύ τα greeklish πρώτα για να διαβάζουν όλοι πιο εύκολα και μετά μου τη λες.. Γιατί αναρωτιέσαι εκεί που λέω οτι εχει πεθάνει 10 χρόνια..; για την αλήθεια εχει πεθάνει περισσότερα απο 10 απλά δεν θυμάμαι ακριβώς πότε.. αρχές δεκαετίας 90 ήταν νομίζω. Έχω και το τεύχος που σκοτώθηκε. Anyway... sorry πάλι για το λάθος.. αλλά ρε Kaiser μαν.. slow with the whip!

Δημοσ.

@panagos: Pethane tote pou les. exeis dikio.( dioti den eixe megalo endiaferon tooote to comic ) , alla meta, anasth8hke!

Sygkekrimena eixan bgei k kapoio alloi super hroes m eto dna tou, klonoi ktl... to 8ymamai tote pou ta diabaza...otan o Superman anasth8hke eixe kai malloura (makrya mallakia!!)

Δημοσ.

Ναι το θυμάμαι dk1210. Απλά τότε το είχα πάρει λίγο προσωπικά που τον είχαν σκοτώσει επειδή είχα μεγαλώσει με αυτόν. Όπως σωστά λες τότε τα Comics (ok kaiser?;)) είχαν χάσει το ενδιαφέρον του κόσμου και γιαυτό σκέφτηκαν να δημιουργήσουν κάτι τραγικό για να ζωντανέψει και πάλι το ενδιαφέρον του. Φυσικά μετά επειδή ο Superman δεν μπορεί να πεθάνει... τον αναστήσανε. Τώρα πλέον δεν με πειράζει.. αλλά τότε είχα τσαντηστεί που το είχαν κάνει αυτό! :) Sorry που ξέφυγε λίγο το θέμα.. την ταινία αφορά το topic. (καλά που το βρήκαν το παλικάρι στη φώτο; Σαν να τον έχει γλύψει αγελάδα είναι!)

Δημοσ.
Ελληνικά 102 - Ακριβό = επίθετο' date=' Ακριβ[b']ώς[/b] = επίρρημα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sorry, αλλά έτσι όπως το πήρες με τα μούτρα το παιδί, και είδα το λάθος σου, θα έσκαγα αν δεν το διόρθωνα.. Φιλικά πάντα :) :)

Eilikrina,eilikrina,eilikrina,REALLY!! pisteueis oti mperdepsa to epitheto me to epirima i oti aplws xehasa sta greeklish ena "s"?Antitheta to "comics" einai syxnotato lathos,opws kai to "tanks"(kata to "to tanks pou erixe tin porta tou Polytexniou")
Δημοσ.
Eilikrina,eilikrina,eilikrina,REALLY!! pisteueis oti mperdepsa to epitheto me to epirima i oti aplws xehasa sta greeklish ena "s"?Antitheta to "comics" einai syxnotato lathos,opws kai to "tanks"(kata to "to tanks pou erixe tin porta tou Polytexniou")

:roll: :roll: chill out φίλε.. :| :| Λίγο χιούμορ δεν βλάπτει.. Όχι μόνο να την λέμε στους άλλους..

Κατάλαβα τι λάθος έκανες.. Και επειδή τώρα μου την έδωσες, και στα greeklish ακόμα, να κοιτάς να γράφεις σωστά όσον αφορά και την ορθογραφία.. :twisted: :twisted: .. Αυτά φίλε μου Μπαμπινιώτη..

Δημοσ.

Dain eiparxoi wrthwgrafya sta greeklish!

:)

Athlios fainetai o typas. Mporousan na tou ftiaxoun kammia stoli pio skliri na diagrafoun koilies ktl se styl Batman. Oxi san tis apokryatikes stoles pou forane ta mikra...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...