gtsamis Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δοκίμασε με αυτό το πρόγραμμα να δεις τι παίζει με την οθόνη: LCDtest http://www.ekimsw.com/lcdtest
greekparot Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Gia na min zalizeis to myalo soy ti mporei na ftaei, pare ena tilefono tin ALMAN na soy ferei mia kainoyria kai na isixaseis. Etsi kai allios 3 years guarranty exeis. Ekmetalleysoyta!!
kostg Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Φίλε kolabrou, δοκίμασε το εξής: ρύθμισε την ανάλυση της κάρτας γραφικών στα 1280x1024 pixels, το refresh rate στα 60Hz και μετά πάτα το Auto Adjustment της οθόνης για να ρυθμιστεί σωστά. Αν και πάλι δε διορθωθεί (και είσαι σίγουρος ότι δε φταίει η κάρτα γραφικών σου) τότε ζήτα αλλαγή από την αντιπροσωπεία. Πάντως και εγώ έχω την ίδια οθόνη (αγορασμένη από το e-shop πριν 3 μήνες) και μου φαίνεται άψογη (ειδικά για τα χρήματα που κοστίζει). Τώρα όσον αφορά τις ελαττωματικές παρτίδες δε μπορώ να συμφωνήσω για τον εξής λόγο: απ' όπου και να αγοράσεις την εγγύηση της ίδιας αντιπροσωπείας δεν έχεις; Άρα από την ίδια αντιπροσωπεία αγοράζουν όλοι και μεταπωλούν...
Directx Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Χμ.. έχω παρατηρήσει ανάλογο πρόβλημα σε CRT οθόνη λόγο μαγνητικών πεδίων από κοντινό ηλεκτρονικό εξοπλισμό (αλλά οι TFT δεν επηρεάζονται από τέτοια προβλήματα). Από την άλλη πλευρά στην από 2ετίας περίπου, φθηνή 14’’ TFT του φορητού μου, μιας και η απόσταση χρήσης είναι εκ των πραγμάτων πολύ κοντινή, δεν έχω παρατηρήσει ποτέ ως τώρα κάτι τέτοιο! Υ.Γ. Η διαφορά τιμής υπέρ του e-shop είναι εύκολα εξηγήσιμη λόγο της οργάνωσης που ακολουθούν τα «δικτυακά μαγαζιά» (περιορισμένο προσωπικό, χώροι εγκατάστασης & λειτουργίας, ανυπαρξία βιτρίνα κ.α.) –πιο πολύ θα προβληματιζόμουνα με την ποιότητα κατασκευής των Κορεατών
Nikb Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Φίλε μου δεν νομίζω να γλιτώσεις την αντικατάσταση... Αν δεν το έχεις κάνει ήδη επικοινώνησε με την παρακάτω εταιρεία (Service monitors LG) να ρωτήσεις τι μπορεί να γίνει με το πρόβλημα σου. ALMAN HELLAS LTD ΟΡΤΑΝΣΙΑΣ 23 ΑΧΑΡΝΑΙ , ΑΘΗΝΑ, Τηλέφωνο. 210 2409150, Fax. 210 2409155 [email protected] Αν δεν κανονίσεις να γίνει αντικατάσταση στο χώρο σου μην βαρεθείς να πάς την οθόνη σου εκεί και σε κάθε περίπτωση ζήτα να δεις την οθόνη που θα σου δώσουν εν λειτουργία για να βεβαιωθείς ότι δεν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα... p.s: Μην κάνεις τον κόπο να πάρεις σήμερα. Πήρα εγώ και δεν υπάρχει ψυχή.. Τα σχόλια του στιλ τι περίμενες από μια τόσο φτηνή οθόνη ή ότι το e-shop φέρνει σκάρτες παρτίδες, νομίζω ότι δεν έχουν βάση και δεν πρέπει να τα λαμβάνεις υπόψη σου. Προβλήματα μπορεί να παρουσιάσουν όλες οι οθόνες ακόμα και οι EIZO. Ο έλεγχος που γίνεται σε κάθε παρτίδα είναι δειγματοληπτικός και παρόλο που η EIZO ίσως κάνει περισσότερους δειγματοληπτικούς ελέγχους από την LG πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να φτάσει στον τελικό καταναλωτή ένα ελαττωματικό προϊόν. Δικαίωμα μας και ίσως και υποχρέωση μας είναι να το αναφέρουμε πάντα και να ζητούμε την αντικατάσταση του.
kolabrou Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 dokimasa to screen test pou anefere ena palikari pio panw alla to mono pou kanei einai na allazei vasika xrwmata gia na dei kammena pixel,kati pou den isxuei sthn periptwsh mou...... den exw erthei se epafh me thn etairia alman ...epeidh menw larisa den mporw na paw athina gia na dw thn othonh se leitourgia....fovamai mono mhpws mou tuxei kamia xeiroterh .... apo vdomada tha epikoinwnhsw mazi tous kai tha sas pw nea ...
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μόνο μην μπλέξεις με το service του e-shop γιατι είναι Shit-Service. 1,5 μήνα θα περιμένεις και αν...
xaotikos Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μόνο μην μπλέξεις με το service του e-shop γιατι είναι Shit-Service.1' date='5 μήνα θα περιμένεις και αν...[/quote'] Δεν φταίει το e-shop και κάθε eshop αν το service της εταιρίας αργεί να σου φτιάξει/άλλάξει κάτι. Το καλύτερο πάντα είναι να πας κατευθείαν στο service του αντιπροσώπου. Αν όμως δεν βολεύει (πχ μεταφορικά) το πας στο μαγαζί το οποίο θα το στείλει στην αντιπροσωπεία. Αν μπορείς τους λες να σου δώσουνε και το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Άσε φίλε γιατί όταν το είπα αυτό στο e-shop φέρανε τα πάνω κάτω για να μην βρω το τηλέφωνο της InfoQuest. Όταν το βρήκα και τους το έδειξα μέσα στην εβδομάδα μου έστειλα καινούρια μητρική. Με plaisio, hardshop που έχω επιστρέψει γιατί γίνεται άμεση αντικατάσταση και μέσα σε 2 μέρες έχω και πάλι το προϊόν μου; Μη μου λες για το e-shop γιατί το έχω φάει πολύ γερά στην μάπα. Ξέρω πως για να αγοράσεις κάτι σκοτώνονται να σε εξυπηρετήσουν ενώ στο service πιό αργά και από την χελώνα. Τον τελευταίο καιρό τους στέλνω e-mail 3:00 το μεσημέρι και μου απαντάνε στις 6:00 τις επόμενης ημέρας. Άσε τώρα γιατί ο ύπνος πάει σύννεφο στο τμήμα service.
vjshadow Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Σημερα πηγα στα multirama και ειδα αυτη την οθονη. Παρατηρησα κι εγω κατι νερα στην οθονη. Μου ειπαν εκει περα οτι οφειλεται στο βιντεακι (ηταν η διαφημιση τους), αλλα δεν το πηρα και πολυ στα σοβαρα αυτο. Ασε που σε καποιες αλλες φαινοντουσαν αυτα τα νερα και σε αλλες οχι (αλλες μαρκες και τυποι). Τι λετε να συμβαινει; Γιατι σκεφτομαι σοβαρα να την παρω.
eurander Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 dokimasa to screen test pou anefere ena palikari pio panw alla to mono pou kanei einai na allazei vasika xrwmata gia na dei kammena pixel' date='kati pou den isxuei sthn periptwsh mou...... den exw erthei se epafh me thn etairia alman ...epeidh menw larisa den mporw na paw athina gia na dw thn othonh se leitourgia....fovamai mono mhpws mou tuxei kamia xeiroterh .... apo vdomada tha epikoinwnhsw mazi tous kai tha sas pw nea ...[/quote'] Βασικα τα πραγματα ειναι απλα...η οθονη σου εχει προβλημα..Ασε τα τεστ και τα λοιπα και παρε τηλ την ALMAN και θα σου ερθουν σπιτι σου με καινουρια οθονη. Αν και αυτη ειναι χαλασμενη ή εχει κανενα καμμενο pixel να τους ξαναπαρεις να ερθουν με αλλη (δε νομιζω να σου πετυχει δευτερη χαλασμενη). Απο αλλα threads εδω στο insomnia εχω δει οτι δε σε ρωτανε και πολλα πολλα, απλως σου αλλαζουν την οθονη *σπιτι σου*. Να μην την πας πουθενα, η εγγυηση που εχεις καλυπτει αντικατασταση στο χωρο σου. Εχω και εγω την ιδια οθονη αρκετο καιρο τωρα και δεν εχει κανενα προβλημα ακομα. Αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.