Password Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Kalhspera, skeytomai na agoraso to sygkekrimeno , 100 temaxia 27.61€, einai kala? ta protinete;
lthanasis Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 μόλις σήμερα μου ηρθαν τα 200 που παρήγγειλλα. και έχω ξαναπάρει πολλές φορές. Είναι πολύ καλά.
razier Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Προφανώς από το e-shop τα παίρνουν. http://www.e-shop.gr/ANA_storage.phtml
Password Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 nai apo to e-shop na kai to link http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0003
pirifi Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Στη disk impex θα τα βρεις φθηνότερα: 26,18€/100 τεμάχια taiyo yuden dvd-r 4x mat coat (w/o logo), και θα πάρεις και 10 δώρο! Δες: http://www.diskimpex.gr/firstlook.htm
accipio Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μπα, απέκτησε κι η Disk Impex site; Καιρός ήταν! Στο θέμα μας, τα συγκεκριμένα dvd (που τα παίρνω από εκεί κατά 100άδες, αλλά τώρα πλέον τα 8x) είναι πολύ καλά και με το Plextor μου γράφονται άψογα. Γράφονται σε 8x ταχύτητα σχεδόν τέλεια.
blackwar Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 stis arxes vlevari eixa parei apo to e-shop 200 kommatia akrivws ta idia ta opoia ola ma ola bgikan tromera kai xwris kanena provlima stin eggrafi apo ta dyo recorder moy plextor kai nec antistoixa. opote file xtypata AFOVA!!!!!!!!! ektote apo tote poy efere verbatim to e-shop pairno mono ayta kathos ta exei fthinotera apo pantoy!!! pantos mporw na pw gia ta Taiyo yuden bulk oti ta erixe para poly stin timi to e-shop, anamenomeno einai afoy exoyn perasei konta 3 mines apo tin teleytaia fora pou ta pira. parathetw apo to e-mail paragelias tin timi toys prin 3 mines 100 x ANA.TAY0003: THAT'S TAIYO YUDEN DVD-R 4X BULK NO LOGO JAPAN MADE 100 x 0.48 e = 48 e (16356 δρχ) terastia diafora me tin simerini!!!!!!!
Vmanos Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 einai poli kala apo opou kai an ta pareis. ego perno apo disc impex
red30 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 @blackwar: για τα verbatim απο eshop, μηπως μπορεις να postαρεις λιγο το media code τους; ή τουλάχιστον τι βγάζει το Nero CDSpeed -->Disk Info, στο manufacturer και στο Recording Layer; Σ'ευχαριστω
DrLo Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δε ξέρω αν πρόκειται για τα ίδια δισκάκια, αλλά αυτό που μου τι σπάει σε αυτά είναι ότι "κολλάνε" μεταξύ. Όποιος έχει τα ίδια θα καταλαβαίνει τι εννοώ. Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα κι εγώ
blackwar Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 @blackwar: για τα verbatim απο eshop' date=' μηπως μπορεις να postαρεις λιγο το media code τους; ή τουλάχιστον τι βγάζει το Nero CDSpeed -->Disk Info, στο manufacturer και στο Recording Layer; Σ'ευχαριστω [/quote'] Φιλε red30 λοιπον τα Verbatim By e-shop βγαζουν το εξης Media code/Manufacturer ID MCC 003 Media Product Revision Number 00h Τα δισκακια ειναι +R 8X,τα οποια +R τα εχω παρει και σε 10ΑΔΑ και σε 25ΑΔΑ και βγαζουν το ιδιο! και για δισκακια -R 8X βγαζει αυτο: Media code/Manufacturer ID MCC 02RG20 σε 25αδες!!! και επειδη στην αρχη Τα Verbatim πριν τα φερει το e-shop τα επαιρνα απο το πλαισιο ή απο αλλου, μπορω να πω οτι το media code ειναι παντα το ιδιο δηλαδη MCC....... εξαλλου για αυτο επιλεγω επωνυμες μαρκες για να εχω κατα καποιο τροπο το κεφαλι μου ησυχο οσο αυτο ειναι εφικτο! Αντιθετα εχω Tdk που το ειχα αγορασει σε κουτακι και εχει Media code: philips αλλα στις 25αδες με Τdk μου εχουν βγει ολα της "Μαμας TDK" αλλα γιατι ρωτησες απλα απο περιεργεια;ή εχεις αγορασει εσυ η καποιος φιλος σου τα Verbatim απο το e-shop και σου βγηκαν αλλα νταλον;;;;; γιατι τωρα μπηκα σε υποψια!
Slammer Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 αλλα γιατι ρωτησες απλα απο περιεργεια;ή εχεις αγορασει εσυ η καποιος φιλος σου τα Verbatim απο το e-shop και σου βγηκαν αλλα νταλον;;;;; γιατι τωρα μπηκα σε υποψια! Μου έχουν τύχει Verbatim που μου βγάζουν ID της CMC. Στο εξωφυλλο ή την συσκευασία δεν υπάρχει διαφορά. Στο site αυτό υπάρχει βάση δεδομένων με τον κωδικό από τη συσκευασία και το ID του DVD: http://www.mediamatch.de/medien.php Εχει ενδιαφέρον.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.