Προς το περιεχόμενο

LG DVD-R DL 16x

ThundeR_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν δοκίμασα φίλε.. Και τα δισκάκια που πήρα (TDK 8x), έγραψα σε 4x, γιατί έτσι έλεγε στον πρώτο οδηγό που διάβασα για καλύτερες εγγραφές..

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εσείς για να γράψετε καλύτερα τα CD/DVD γράφετε με μικρότερες ταχύτητες απ' ότι είναι το μέγιστο που μπορεί να γράψει ένα CD/DVD recorder, για παράδειγμα αν ένα CD recorder γράφει με μέγιστη ταχύτητα 40x εσείς γράφετε με 32x για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα?

Δημοσ.
Ρε παιδιά, εσείς για να γράψετε καλύτερα τα CD/DVD γράφετε με μικρότερες ταχύτητες απ' ότι είναι το μέγιστο που μπορεί να γράψει ένα CD/DVD recorder, για παράδειγμα αν ένα CD recorder γράφει με μέγιστη ταχύτητα 40x εσείς γράφετε με 32x για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα?

Εγώ πάντως αυτό κάνω. Γράφω τα Cd με ταχύτητα 32x, τα DVD+R 2,4x για ταινίες και 4x για data. ;-)

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, είναι αλήθεια πως το Plextor PX-716 δεν μπορεί να γράψει χήμα CD/DVD, γιατί πήρα σήμερα έναν ξάδερφό μου τηλέφωνο και μου είπε να μην πάρω Plextor γιατί δεν γράφει χήμα CD/DVD?

Δημοσ.

Εγω παντως εχω ενα Plextor PX-712 Serial Ata και γραφει τα παντα.Δεν ξερω αν σε καλυψα αλλα αυτο ειναι η προσωπικη μου εμπειρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...