bloodraven Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Το painkiller μου έχει σπάσει τα νεύρα, δεν θέλει με τίποτα να ξεκινήσει το #$@&$#νο. Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή…. Λίγο πριν το Πάσχα έσκασα τα ωραία μου λευτάκια για να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών σε μια 6600GT, ε λέω 200 ευροπουλα έδωσα για την κάρτα, περισσεύουν και κάτι ψιλά, ας πάρω και ένα παιχνιδάκι να την δοκιμάσω, τσουπ λοιπόν φεύγει το Painkiller απ’ το ράφι και έρχεται στα χέρια μου. Τώρα που βρήκα λίγο χρόνο λέω ας το εγκαταστήσω να παίξω και λίγο. Ξεκινάω την εγκατάσταση λοιπόν βάζω το serial Nr. και περιμένω ανυπόμονα .. Αφού λοιπόν τελειώνει το βάλε βγάλε των CD πάω να τρέξω το παιχνίδι ..να χαρώ και εγώ λίγο σαν παιδί ,αλλά το μόνο που βλέπω είναι το παρακάτω μήνυμα: CD/DVD emulation Software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. Ας είναι λέω . Κλείνω λοιπόν το Daemon tools και προσπαθώ πάλι, τρώω το ιδιο μήνυμα στα μούτρα Άντε ας απεγκαταστήσω και το εικονικό Drive, πάλι τίποτα, ας κάνω και μια επανεκκίνηση, πάλι ΤΙΠΟΤΑ… Τώρα τα ερωτήματα μου. 1) Που κάνω λάθος αν ξέρει κάνεις ας μου πει? Format πρέπει να κάνω για να παίξω? 2) Νομικά στέκει ένα πρόγραμμα να αρνηται να τρέξει διότι έχω ένα άλλο Πρόγραμμα εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου που απλώς δεν του αρέσει που βρίσκεται εκεί ? 3) Γιατί δεν το γράφει στο πακέτο ότι εάν κύριε έχετε εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα CD/DVD emulation εγώ δεν θα τρέξω , να προτιμήσω και εγώ κάποιο άλλο παιχνίδι που δεν θα έχει τέτοιου είδους κωλύματα !!!!! 4) ΤΑ Λεφτά μου πίσω μπορώ να τα διεκδικήσω? Το μονό που κατάφερα λοιπόν με το Painkiller είναι ξυπνήσει ο Donald μέσα μου στις πολύ κακές του και αν ξαναπάρω original …
javaneze Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 -Gia to nomiko meros den gnwrizw ... pantws polla paixnidia ews shmera to exoun yothethsei ayto to "kleidwma" ... to eixa pathei me to splinter cell -pandora tomorrow ... -Profanws exeis kai kapoio allo prog egkatestimeno pou to anagnwrizei san emulation software ... mhpws, lew mhpws to CloneCD? (gia mena ayto htan) Apla psakse na deis poio prog ftaiei kai uninstall. den xreiazetai Format. -An to egrafe sto paketo tha trwgane ...paketo. Pantws, pote den trexw ena paixnidi me to aythentiko game.exe tou, giati mou th spaei na psaxnw kathe fora ta CDs/DVDs apo ta 5-6 games pou paizw sygxronws. Katebase ena NoCD-game.exe (nomima afou to exeis aythentiko) na breis thn ygeia sou. An thes links steile pm. ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.