Προς το περιεχόμενο

ψύχτρα athlon σε amd64 ?

metkosas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σαςς εχω την cak4-88t της globalwin και επειδη εκανα αναβαθμιση και πηρα 64 (754) θα ηθελα να μαθω αν μπορω να βαλω αυτην την ψυχτρα

υποστηριζει λεει σοκετ : Α, 478

μονο που για το 478 βαζεις κατι σαν ποδαρακια στα πλαγια της

τί λέτε θα μπορέσω να την βάλω ή θα πρέπει να μαζέψω λεφτα για αλλη

με box ειμαι 41 idle και 49-50 full load με 5 ώρες συνεχόμενες halflife2

Δημοσ.

opois ipes socket a kai 478 pou ine gia pentium 4.distixos den tha teriaxei dioti ta koumpomata einai diaforetika.px ego exo mia psiktra pou kanei kai gia 478 kai 754 kai socket a alla dinei baseis gia olous tous tipous.eno i ergostasiaki koumponei me to agkistroto ston 754 auti pou exo apla bgazeis tin mauri basi apo to board kai koumponei epitopou me bides pano stin metaliki plaka.normal ine oi thermokrasies pou exeis.ego exo 34 se idle me alli psiktra stis 3000 strofes me ton amd 3000 pou ton exo kanei overclocking sta 2200 apo 2000.alla exo kai kalo exaerismo sto kouti.

Δημοσ.

ta specifications tis psiktras sou Detailed technical specificities

- Operation voltage: 10.2 - 13.8 VCC

- Nominal voltage: 12 VCC

- Consumption: 3.6W MAX / 4.8W MAX.

- Speed : 2800±15 % / 4000±15 %

- Air volume (CFM) : 38± 15 % / 55.2± 15 %

- Sound level : 25± 2dB / 38.2± 2dB

- Supports :

o Socket 462 (Athlon XP3000+ processor)

o Socket 370 (Pentium III, Celeron processor)

o Processor Intel P4-Socket 478 (Pentium 4 processor up to 3,06 GHz).

distixos oxi 754 oute 939

Δημοσ.

toulaxiston na bgalo ton adaptora me ton anemistira kai na ton balo stou box

kouti exo to soprano

2 120mm mros piso

1 90 sto plexi

temps koutiou 34 full load me domatio 27-29

kai epexergastis 50 dikaiologite tetoia diafora?

me athlon xp 2000 @ 1,86 eixa 34 case kai 40 cpu ola full load

kai mou fenete kaps tora

ine fisiologikes gia ton 64 3000+ ?

ti clockarisma tou ekanes poso fsb poso voltage ti mobo

to cool kai quyite na to energopoiiso ?

Δημοσ.

to cool and quit to exo klisto .fsb apo 200 se 220.meta ta 220 to raid mou ta pezei.mono k8v tis msi . i sira einai K8T Neo Series me chipset VIA® K8T800.voltage to default pou exei den to allaxa.einai ligo parapano alla kai pali den einai treli temperature.bebea min trelenesai dioti kai ego otan ebala ton epexergasti ixa 70 kai trelathika kai meta apo 2 bios update to diorthosan to problima oti edixne lathos temperature.,Update CPU Microcode.

- Fix BIOS reports incorrect CPU temp.

tora ti temperature exei to domatio mou den ksero alla prepei na exo ligo ligotero.apla elpizo na exeis balei kai mia sosti thermapagogiki silikoni kai na exei kathisei kala.min exeis balei kamia aspri gia celeron.idia cpu exoume kai mou fenetai ligo poli to diko sou.apla ego den exo poia to mamisio an kai me to mamisio ixa kapou 38 se idle.se full load den to exo paei dioti den pezo paixnidia.opote isos den einai kai poli treli i temperature.ego exo dei 8 aria piso ena 12 ari mprosta anemistirakia stous diskous.genikos to mixanima anapneei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...