Προς το περιεχόμενο

υπεραυτοματος τροπος για τεμπεληδες υπαρχει

tsifotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΡΕΠΕΙ να ριππαρω γυρω στις 300 ταινιες (συγκεκριμενα να κανω 100 dvdακια με 3 1.5gb ταινιας το καθενα για ενα βιντεοτζουκμποξ σε μαγαζι. Επειδη δεν εχω χρονο πια οπως παλιοτερα για ψυρισμα και πειραματισμο θα ηθελα συμβουλες απο οποιον/α ξερει για να με βοηθησει.

Ποιο ειναι το πιο "για-ξυσιμοFANS" προγραμμα που υπαρχει ωστε να εχω τα ακολουθα... Με το που θα βαζω ταινια με λιγα κλικ να ξεκιναει ριππαρισμα για ενα αρχειο με μεγιστη δυνατη ποιοτητα (και ας αργει περισοτερο, 2 μηνες καιρο εχω), 4:3 παντα και ας κοβει στο πλαι, στερεο. Επισης θελω υποτιτλους παντα (αγγλικους), και αν δεν εχει πως θα τους προσθετω (κι ας χρειαζεται καταβασμα απο ξενο σαιτ - και τι παιζει με ασυγχρονισμο σε ταινια/υποτιτλισμο καθως και λυση). Τελος θελω να ξερω τον πιο καλο player σε φαση media center ths Jriver (κατι εντελως αυτοματο που δεν χρειαζεται να το πειραζω αλλα απαξ και γινουνε οοοοολες οι ρυθμισεις να τρεχει μονο του 24/7.

Ξερω οτι ζηταω πολλα και δεν περιμενω απο καποιον να τα απαντησει ολα, επισης θα εκτιμουσα το να μην εβλεπα ποστς του τυπυ "καναν αραπη να σου κανει αερα θες?". Το magic dvd ripper που προς το παρον χρησιμοποιω δεν με καλυπτει απολυτα. Ολα τα προαναφεθεντα τα κανω αλλα οχι τοσο ευκολα/γρηγορα/αυτοματοποιημενα οσο θα ηθελα. Σε αλλη περιοδο θα ειχα τα κουραγια να δοκιμασω ολα τα προγραμματα μεχρι να καταληξω, τωρα δυστυχως δεν προλαβαινω. thanx

Δημοσ.

den ksero an to Auto Gordian Knot to ipostorizei alla to aplo borouses na kaneis tis rithmisis gia dio tris (Genika oses thes) tainies tis rithmisis kai meta na to afiseis na doulevei san skili gia ores-meres.afto bolevei giati an exeis mia oritsa elefteri boreis na to baleis na doulevei gia meres kai esi na pinis ta kafedakia sou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...