Προς το περιεχόμενο

Agapimeno GTA

-nick-

Poio GTA sas arese pio poly?  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Poio GTA sas arese pio poly?

• GTA
      1
    • GTA:London 1969[add-on tou 1]
      0
    • GTA 2
      3
    • GTA 3
      4
    • GTA: Vice City
      23
    • GTA: San Andreas
      9
    • Ola moufa/Den exo paiksei kanena.
      5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το κορυφαίο είναι ότι μπορείς να πας σε γυμναστήριο και να γίνεις τούμπανο, επίσης μπορείς να μάθεις πολεμικές τέχνες κ μποξ, μπορείς να φας σε fast food κ pizza, να κουρεφτείς και να κάνεις τατουάζ, μπορείς να ντυθείς από το πιο φθηνό ντύσιμο μέχρι κουστούμια των 2000$. Μπορείς να παίξεις μπάσκετ, να κολυμπήσεις, να παίξεις μπιλιάρδο, καζίνο, ιππόδρομο, στριπτιζάδικα... μέχρι και coinup games παίζεις σε κάποια μπαράκια, και το πιο κουλό, έχεις κ σχέση με κοπέλα την οποία πρέπει να βγάζεις βόλτες για να σε γουστάρει, μπορείς επίσης να διαρίξεις σπίτια, να οδηγήσεις καρτ, τηλεκατευθυνόμενα. Μέχρι και δίπλωμα οδήγησης αλλά και πιλότου μπορεις να βγάλεις. Όσο για τη μουσική, καλύπτει όλα τα γούστα... θες τπτ άλλο? :)

Δημοσ.
Paidia den leo oraia ta GTA alla mprosta sto MAFIA einai ena tipota. Kai ola ta GTA mazi an ta sigrinoume me to MAFIA to MAFIA einai klaseis anotero. (Prosopiki apopsi)

MAFIA rulez!!!!

To mafia to eixa valei mia fora kai den mporousa katholou na to xeiristo...

Δημοσ.
To mafia to eixa valei mia fora kai den mporousa katholou na to xeiristo...

Den paei to mialo mou sto pou mporei na vrikes diskolia ston xeirismo. Einai poli aplos kai idios me ta GTA (III & VC). Pantos proteino na to ksanavaleis kai na rithmiseis o idios ta keys, pistepse me den prokeite se kamia periptosi na se apogoiteusei san paixnidi, sto egiomai!!

Δημοσ.

Μολις ξεκινησα το vice city τρελαθηκα ηταν τελειο.Το san andreas για να πω την αληθεια εχει παρα πολλες δυνατοτητες που το πρωτο δεν τις διαθετει αλλα επειδη εχω συνηθισει στον Η/Υ προτιμω το vice city και μεχρι να βγει δηλαδη στις 7/6/05 η αποψη μου ειναι οτι το vice city ειναι το καλυτερο

Δημοσ.

exw termatisei to 2, to vice kai to san andreas

ontws to 2 eixe kati fovero

pshfisa vice giati den mporw na sygkrinw 2d me 3d, to ka8ena einai 3exwristh empeiria

to vice city eixe poly humor kai genikws to san andreas mou arese para poly alla se atmosfaira den eftane to vice.

ayta :)

Δημοσ.

To MAFIA ειναι οτι χειροτερο εχω παιξει απο τα παιχνιδια που <<προσπαθουν>> να μοιασουν στο GTA.Εγω μιας και τα εχω δοκιμασει ολα και σε pc(εκτος San Andreas εννοειται) και σε ps2, ψηφιζω το San Andreas ως το καλυτερο.

Γενικα αν ηταν να επιλεξω ενα παιχνιδι, αυτο θα ηταν η σειρα GTA και νομιζω αυτο τα λεει ολα.ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

Δημοσ.

Το San Andreas είναι καλύτερο, αλλά εγώ ψήφισα το Vice City γιατί έχει καλύτερη ΜΟΥΣΙΚΗ!!!

Δημοσ.
To MAFIA ειναι οτι χειροτερο εχω παιξει απο τα παιχνιδια που <<προσπαθουν>> να μοιασουν στο GTA.Εγω μιας και τα εχω δοκιμασει ολα και σε pc(εκτος San Andreas εννοειται) και σε ps2' date=' ψηφιζω το San Andreas ως το καλυτερο.

Γενικα αν ηταν να επιλεξω ενα παιχνιδι, αυτο θα ηταν η σειρα GTA και νομιζω αυτο τα λεει ολα.ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!![/quote']

-λες οτι δεν σου αρεσει το mafia ενω λες οτι σου αρεσει το GTA(το vice city) δυο παιχνιδια που μοιαζουν παρα πολυ.(οκ σεβαστη η γνωμη σου)

-το MAFIA προσπαθει να μοιασει στο GTA??εαν εννοεις τα GTA 1,2 δεν το σχολιαζω καν..εαν εννοεις το vice city , πληροφοριακα :

mafia 28/8/2002

GTA vice city 12/5/2003

Δημοσ.
Asxeto alla to MAFIA ta pataei kato ola ta gta....

Opoios den to exei exei paiksei xanei....Einai apisteyto......

e oxi...

fovero to mafia alla ws ekei

oxi kai na pathsei katw ola ta gta

LOL

Δημοσ.

Εεεεεεε, γιατί το γυρίσατε σε MAFIA-GTA flame ρε; Και τα δύο ήταν πολύ καλά παιχνίδια. Αν και προσωπικά, στο μόνο που μοιάζουν είναι το gameplay (τρέχω στο δρόμο και οδηγώ τουτού)... Κατά τα άλλα, άλλη ατμόσφαιρα το mafia (πιο "ταινία" το σενάριο), πιο χαβαλεδιάρικο το vice city. Τεσπα, μπράβο που έβγαλαν SanAndreas, κρίμα που δεν έβγαλαν Mafia 2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...