Προς το περιεχόμενο

Agapimeno GTA

-nick-

Poio GTA sas arese pio poly?  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Poio GTA sas arese pio poly?

• GTA
      1
    • GTA:London 1969[add-on tou 1]
      0
    • GTA 2
      3
    • GTA 3
      4
    • GTA: Vice City
      23
    • GTA: San Andreas
      9
    • Ola moufa/Den exo paiksei kanena.
      5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα πιστεύω είχαν την πλάκα τους αλλά το san andreas είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Μπορείς να κάνεις τα πάντα μέσα στην πόλη και αυτό δίνει άλλη διάσταση στο gaming, και φυσικά αντοχή στο χρόνο αφού και να το τερματήσεις πάντα έχεις κάτι να κάνεις.

Δημοσ.

Ψηφίζω το San Andreas, έχοντας όμως παίξει μόνο από το 3 και μετά. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το έπαιξα μόνο λίγες ώρες με ένα PlayStation ενός φίλου μου και πορώθηκα, ιδιαίτερα με το ότι είναι πολύ ρεαλιστικό. Αυτά...

Δημοσ.

ta prwta gta htan allh fash! eixan kati to diaforetiko, eixan thn plaka tous.Proswpika to 1 kai to 2 mou aresan polu.Alla apo ta 3d version m'arese to 3 kai to san antreas.To vice den mou arese epeidh eixe mikres poleis kai to mono kalo htan oti eixe mhxanes!Pantws to san antreas einai kalo kai megalo!

Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω γιατί σας αρέσει τόσο το vice city. Προσωπικά το θεωρώ το πιο άθλιο, αφού έχει μικρές πόλεις, πολύ καρτουνίστικα γραφικά, και είσαι πολύ περιορισμένος στην πόλη σε σχέση με το san andreas όπου μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα! Τεσπά, γούστα είναι αυτα.

Δημοσ.
Δε καταλαβαίνω γιατί σας αρέσει τόσο το vice city. Προσωπικά το θεωρώ το πιο άθλιο, αφού έχει μικρές πόλεις, πολύ καρτουνίστικα γραφικά, και είσαι πολύ περιορισμένος στην πόλη σε σχέση με το san andreas όπου μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα! Τεσπά, γούστα είναι αυτα.

Ναι, αλλά το SanAndreas δεν έχει βγει ακόμη για PC, στο vice city έπαιρνες από ελικόπτερα μέχρι τανκ (κ-ο-ρ-υ-φ-α-ί-ο) και είχε και πολύ καλή μουσική.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς παίζατε το 2. Έβλεπα άτομα να ξεσκίζονται με τις ώρες, όμως εγώ πάνω στο δεκάλεπτο το βαριόμουνα... Μόνο κάτι φάσεις που έστηνα οδοφράγματα με βυτιοφόρα και ανατίναζα τα πάντα με το μπαζούκα μου άρεσαν... Και φυσικά το φοβερό Guranga (έτσι δε το έλεγε) - κατά προτίμηση με τα παιδάκια που παίζουν αμέριμνα στο πεζοδρόμιο ......

Anyways.....

Δημοσ.

Paidia den leo oraia ta GTA alla mprosta sto MAFIA einai ena tipota. Kai ola ta GTA mazi an ta sigrinoume me to MAFIA to MAFIA einai klaseis anotero. (Prosopiki apopsi)

MAFIA rulez!!!!

Δημοσ.
Ναι, αλλά το SanAndreas δεν έχει βγει ακόμη για PC, στο vice city έπαιρνες από ελικόπτερα μέχρι τανκ (κ-ο-ρ-υ-φ-α-ί-ο) και είχε και πολύ καλή μουσική.

Θα βγει και για το pc, υπομονή. Στο san andreas παίρνεις ελικόπτερο, τανκ, hovercraft, monstertruck, mountainbike, bmx, αυτοκίνητα με νίτρο, 5 διαφορετικά αεροσκάφη, ανάμεσά τους και ένα μαχητικό harrier, τραίνο, ταχύπλοα, εξολέμβιες, με λίγα λόγια, ό,τι κινείται σε θάλασσα ουρανό και γη μπορείς να το πάρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...