Προς το περιεχόμενο

windows media player ,subtitles problem

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

meta apo format

evala media player 10

evala divx codec

dokimasa 2 idon subtitles kai .srt kai .sub

oi subtitles exoun idio onoma me tin tenia kai ine ston idio fakelo

ekana apo to media player on subtitles

O MEDIA PLAYER OMOS GIATI DEN TOUS DIAVAZEI ???????

Δημοσ.

Ο Windows Media Player δεν διαβάζει .srt και .sub αρχεία. Οι δυνατές λύσεις είναι:

1) Εγκατέστησε τον Media Player Classic (http://www.gabbest.org). Στα options επέλεξε κάπου DirectX7 ή 8 ή 9, και μετά θα σου δείχνει τους υπότιτλους. Το καλό με αυτό το πρόγραμμα είναι ότι υποστηρίζει και DTS, AC3, flash, κτλ.

2) Εγκατέστησε το VobSub (http://www.free-codecs.com/download/VobSub.htm)

3) Μετάτρεψε τους υπότιτλους σε αρχεία .SMI (με το subtitles workshop ή κάποιο αντίστοιχο, και μετά θα τους βλέπει ο windows media player).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
File mou apo monos tou o Windows Media Player den diavazei ypotitlous an den exeis perasmeno p.x to VobSub

Αυτός είναι ο κανόνας, και η εξαίρεση είναι τα αρχεία .SMI

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μπορώ να κάνω συνχρονισμό τους υπότιτλους που έχω σε divx για να τα παίζει το dvd ξέρετε κανένα πρόγραμμα για να το καταφέρω;

κατι ακόμ α(ειμαι καινούριος)πώς μπορώ να ανοιξω δικό μου blog ή να βρίσκω αυτά που με ενδιαφέρουν;(αυτό το βλογ το βρήκα μέσο google)

απαντήστε μου με μυνημα ή απαντήστε στο blog αυτό:-)

Δημοσ.
Ρε παιδιά δεν μπορώ να κάνω συνχρονισμό τους υπότιτλους που έχω σε divx για να τα παίζει το dvd ξέρετε κανένα πρόγραμμα για να το καταφέρω;

?

..Να υποθέσω πως εννοείς πως έχεις ταινίες σε .divx format (ή .avi έστω) γραμμένες σε cd (ή dvd έστω),και σχετικούς υπότιτλους γι' αυτές,αλλά σε διαφορετικά frame rates ;

Αν αυτό είναι που εννοείς,τότε το ΠΙΟ απλό που έχω να προτείνω να κάνεις είναι να καταβάσεις τον KMplayer ,και από τις επιλογές του για subtitles να δοκιμάσεις να τρέξει τους υπότιτλους σε άλλο frame rate...

Όσο για τα blog που λες,1ον "εδώ" δεν είναι blog-αλλά "forum"(μια "ανοιχτή κοινότητα συζητήσεων" δηλαδή),ενώ η έννοια του blog έχει να κάνει με έναν "ιδιώτη" ο οποίος στην "προσωπική του σελίδα" φιλοξενεί και γνώμες άλλων....

Για δικιά σου τέτοια "προσωπική σελίδα",μπορείς να πας πχ εδώ http://www.blogger.com/,όσο για ανεύρεση "άλλων"....όποιος ψάχνει(στο google αλλά και πηγαίνοντας από links που παραθέτουν διάφοροι)...κάτι βρίσκει ;)

Επίσης,"εξερεύνησε" το εδώ forum,και ένα από αυτά που θα συνειδητοποιήσεις κάνοντας το,είναι ότι είναι καλό να "φτιάχνεις 1 δικό σου θέμα"(εάν βεβαίως χρησιμοποιώντας 1α τη δυνατότητα search που υπάρχει ,δεν βρεις "σχετικό θεμα"),και να μην είσαι "off topic"...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα!Δεν μου διαβάζει WMP υπότιτλους απο ταινίες dvd ενώ παλία έπαιζε μια χαρά!Η λύση λέτε είναι αυτή με Vobsub?Θα το δοκιμάσω τώρα να δω....:rolleyes:

Δημοσ.

O K-lite Codec Pack (Media player Classic) μια χαρα διαβάζει τους υπότιτλους αφου το έχω και εγώ και δεν εχω vobsub. Kαι αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω γιατι κάνουν τα βιντεο 23.98 και 25 fps ποιά η διαφορά 23.98 με 25 fps ?

Δημοσ.

Ο K-kite codec pack οπως λεει και το ονομα του, ειναι ενα πακετο με codecs. Εχει μεσα και το Vobsub το οποιο χρειαζεται για τους υποτιτλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...