Προς το περιεχόμενο

Dr Who kai video club

Pytzamarama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DR Who......ππσσσσσ φιλε τι είπες τώρα!!Εχω σκηνές βαθιά χαραγμένες στο μυαλό μου.

Ειδικά το επεισοδιο που ήταν σε ένα διαστημοπλοιο και τους μόλυνε ενας ιος και γινότανε σιγα σιγα πράσινοι πρωτα τα χερια και μετα ολο το σωμα και καταλήγανε σε....(δεν θυμάμαι νομίζω κατι σαν κατσαρίδες!!)

Οποιος ξέρει ας μας πει.

Δημοσ.

Πωπω, το θυμάμαι και εγώ αυτό το επεισόδιο. Με εκείνη την πράσινη γλίτσα (που φαντάζομαι ότι αν το ξανάβλεπα σήμερα σαν εφφέ θα λυνόμουν στα γέλια). Στο τέλος γινόντουσαν όντως κάτι σαν κατσαρίδες. Πωπω εποχές:)

Δημοσ.

Κι εμένα ρε παιδιά, αυτό το επεισόδιο μου έχει μείνει από τη σειρά!!!! :shock: Φαίνεται χαράκτηκε βαθιά στη μνήμη μας :razz:

Αλλά δυστυχώς δεν ξέρα κάποιο video club να το έχει :(

Δημοσ.

The Daleks are coming!!!!!

Για ενοικίαση δεν γνωρίζω, αν πάντως τα αγγλικά σου είναι καλά ρίξε μια ματιά στο play...

Δημοσ.

Ο μονος DR WHO ειναι ο Tom Baker!!Ολοι οι αλλοι...οδοντοκρεμες!!!

BTW το Space 1999 θεωρω πως ειναι παρεξηγημενo.Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη sci-fi ΤV σειρα.

Μακαρι καποιο video club να τα φερει για ενοικιαση διοτι εντοπισα τις κασετινες Space 1999 και κοστιζουν 350 ευρω!!!

Δημοσ.

Αυτό δεν παιζόταν παλιά στην κρατική τηλεόραση ? Μήπως πρέπει να πάρουμε κάνα τηλέφωνο εκεί για να την ξαναβάλουν ? :)

Πάντως σε DVD λίγο δύσκολο να το βρείς , ίσως σε VHS.

Δημοσ.
Ο μονος DR WHO ειναι ο Tom Baker!!Ολοι οι αλλοι...οδοντοκρεμες!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω... Μακάρι να βρεθούν...

Τον τρελό επιστήμονα που για δέρμα είχε wrap από πακετάρισμα (αυτό που το σπας και δεν ξεκολλάς) πώς τον έλεγαν?

We are the Daleks! Exterminate!!!

Δημοσ.

...Μακαρι καποιο video club να τα φερει για ενοικιαση διοτι εντοπισα τις κασετινες Space 1999 και κοστιζουν 350 ευρω!!!

Εδώ θα την βρεις την συλλογή με 180$ (140?).

BTW ο νέος Dr. Who μαμάει & δέρνει!

Κρίμα που δεν θα είναι και στον επόμενο κύκλο ο Christopher Eccleston… :(

Material Defender 1032

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...