manosone Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 npapak και ας πουμε οτι συμφωνω πως "...αν δειτε πως παιζουν ολοι θα καταλαβετε.."..εννοεις οτι παιζουν κπαως τσατσικα/ασχημα/ηλιθια κτλ,ε?Μπραβο ρε,,και εσυ κανεις οτι μπορεις για να κρατησεις αυτο το "..αν δειτε πως παιζουν...".Και εγω στο world παιζω και μου το εχουν κανει 2 φορες αυτο(χωρις βεβαια να αφησω κατω το οπλο γιατι το ξερω το κολπο).Αυτο τι σημαινει...οτι πρεπει να ξεκινησω να το κανω και εγω αυτο?Κοιταξτε να ασχοληθειτε με το game και με το πως θα ανεβασετε κανενα Lvl παρα να κλεβετε...!Το παιχνιδι ειναι ομαδικο..δεν ειναι ο καθενας για την παρτυ του.Enjoy... ps.Xvipes up man,up.Μπραβο που το μετανιωσες.Εχεις και εσυ δικιο.Ειμαι prophet 41,και ηθελα να σου πω αν ειναι,αλλα μολις ειδα οτι εισαι bnb. Keep enjoying..
nkapa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Dragon και πάλι Dragon και C3 και όλα και πάνω απ' όλα free. Ημουν στον BnB αλλά με το που πάτησα 52 lvl (τοξότης) το παράτησα γιατί είδα πως σταματούσε το παιχνίδι κάπου εδώ. Οποιος θέλει του πουλάω το χαρακτήρα με ευρώ.
madboy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μετρητά ή επιταγή προτιμάτε? 1000 ευρώ είναι καλά??? Guys get a life!
Xvipes Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μετρητά ή επιταγή προτιμάτε? 1000 ευρώ είναι καλά??? Guys get a life! k omws yparxoun polla tetoia atoma pou tha ton agorazan!!!! gia emena einai entelos ilithio na dwseis lefta gia na agoraseis char alla exw na pw oti kserw palikari pou poulise d.elf buffer 60 lvl 450e !!!! k omws yparxoun ilithoi..... :?
Dark Chaos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 pedia sta posa lvl telionei to game? Kai kati allo an thes enan kalo server mono noobwars ston bnb mesa se 2 orese 16 lvl enso sto noobwars 10 lvl se 2 ores
manosone Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Στον world ειμαι εγω απο 75 max level ΠΟυ ηταν το εκαναν τωρα 99+.Ειναι πολυ καλη η ομαδα του world απο πισω..
nkapa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Μετρητά ή επιταγή προτιμάτε? 1000 ευρώ είναι καλά??? Guys get a life! Μπα είναι πολλά με 100 είμαι ικανοποιημένος όποιος θέλει PM
pershs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Ok oaides kalhmera molis ekana engrafh sto forum kai eipa na doso kai mia apanthsh edo Paizo l2 ston server tou bnb kai eimai 51 lvl bladedancer kai clan leader kai blepontas to post arxisa na niuothos kapos ilithios giati ego na trexo gia na mazepso fragka gia to clan mou eno alloi ta kleboun giati ego na trexo na mazeuo sp gia na to anebaso lvl eno alloi xrhsimopoioun cheats .giati ego na mhn knao pk eno alloi kanoun? molis thimithika thn apanthsh giati ollous autous tous ebriza kai den goustaro na gino san ta moutra tous to paixnidi den teleionei oso mporeis na diaksedazeis me auto pou einai san paixnidi kai auuth einai h ousia tou. npapak pragmatika se lypame gi auto pou exeis ginei an den mporeis na diaskedaseis kai na gousatreis me to na mazepseis 1 mirio idronontas kai na pareis lvl idronontas tote kalytera stamata na paizeis gia thn dikia sou psyxikh ygeia kai gia to kalo ton ypolipon paixton tou server ston opoio paizeis
DrFreeman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 pershs, ψυχραιμία! Σίγουρα δε συμφωνούμε με τα cheats και τη γενικότερη λογική (η μη...) αυτών που τα χρησιμοποιούν. Ωστόσο είναι άλλο αυτό και άλλο το να μη θέλεις να συνεχίσεις σε ένα server επειδή δεν έχει ούτε τα νεότερα updates αλλά κι επειδή γενικά έχει πολλά προβλήματα. Για σένα μπορεί ο server που παίζεις να είναι απλώς μια community. Σύμφωνοι, είναι σημαντικό κομμάτι, αλλα δεν είναι μόνο αυτό. Τα updates αλλάζουν το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό, το εξελίσουν και του δίνουν ενδιαφέρον. Γι' αυτό, ναι, για κάποιους (και για μένα που ήμουν στο ΝW server) το παιχνίδι χάνει το ενδιαφέρον του. Communities βρισκεις παντού. Υποστήριξη, updates και αξιοπρεπή pings όμως όχι. That's my two cents που λένε και οι αμερικανοί!
RaNd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Οι Users κανουν το community και οι GM's /Admins τον server..... Βρηκαμε την υγεια μας στον Lineage2World... Το community ειμαστε εμεις οι 10-20-100 Ελληνες που φυγαμε απο NW ... Υπαρχουν αλλοι 3000+ παιχτες μεσα, εχουμε δει απ'ολα.... Αλλα τα βλεπουμε κ ολα! Sieges, striders, soon wyverns, C2 και πολλα αλλα! Τα cheats (l2walker δηλ) ειναι νομιμα μονο ως προς ενα μερος! στο να κρατανε την οικονομια και το ενδιαφερον των παιχτων! Ξερεις τι ειναι να κανεις PvP α να πεθαινεις κ να γελας ??? ενω στον NW πχ κλαις γιατι θες 2 μερες να παρεις τα χαμενα XP .... H γνωμη μου κ ορισμενων αλλων, για παραδειγμα προς μιμιση των server Lineage 2...
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Οι Users κανουν το community και οι GM's /Admins τον server..... Βρηκαμε την υγεια μας στον Lineage2World... Το community ειμαστε εμεις οι 10-20-100 Ελληνες που φυγαμε απο NW ... Υπαρχουν αλλοι 3000+ παιχτες μεσα' date=' εχουμε δει απ'ολα.... Αλλα τα βλεπουμε κ ολα! Sieges, striders, soon wyverns, C2 και πολλα αλλα! Τα cheats (l2walker δηλ) ειναι νομιμα μονο ως προς ενα μερος! στο να κρατανε την οικονομια και το ενδιαφερον των παιχτων! Ξερεις τι ειναι να κανεις PvP α να πεθαινεις κ να γελας ??? ενω στον NW πχ κλαις γιατι θες 2 μερες να παρεις τα χαμενα XP .... H γνωμη μου κ ορισμενων αλλων, για παραδειγμα προς μιμιση των server Lineage 2...[/quote'] server einai o world?? reg site? stats?? apo kosmo ti leei?
Eminem Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Diabasa ta post sas kai thelo na rotiso an 3erei kaneis pos kanoun kickarisma paikton oi m@l@kes oi gm. Tha thela na to kano se opoin mou epitithete.
manosone Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Eminem:Κick κανουν μονο οι GM,HGM κτλ.Οχι Users βρε. ^^junior^^: http://www.lneage2world.com απο κοσμο ειναι ολα οκ.Δεν παιζουν βρισιες κτλ.Ολοι ασχολουντα με το Game.Μπες και θα με θυμηθεις...
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Eminem:Κick κανουν μονο οι GM' date='HGM κτλ.Οχι Users βρε.^^junior^^: http://www.lneage2world.com απο κοσμο ειναι ολα οκ.Δεν παιζουν βρισιες κτλ.Ολοι ασχολουντα με το Game.Μπες και θα με θυμηθεις...[/quote'] thx file.. apo oti vlepo bgazete adena x20 peftei poly $$ alla ta stats tu spoil, einai eleina c2 einai o server etsi? lol! to patch einai 80Mb?!? h lathos vlepO!?D? XA:D
Eminem Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Mages oraia ta kolpa sas kai 3ero k ego ena. Pigaineis giran opou einai pio poly paiktes bgazeis ta rouxa sou k les oti thes adena ego exo mazepsei etsi 3 miria
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.