Προς το περιεχόμενο

Lineage 2 και τροπος για να κλεψεις...

npapak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως καταλαβατε θα ηθελ να μου πειτε μερικους καινουριους τροπους ωστε να κλεβουμε καποια αντικειμενα που χρειαζομαστε για την clan γιατι πλεον εχον μεθει ολοι πως το κανουμε και μας αποφευγουν. Μηπως ξερετε κανεναν τροπο?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οπως καταλαβατε θα ηθελ να μου πειτε μερικους καινουριους τροπους ωστε να κλεβουμε καποια αντικειμενα που χρειαζομαστε για την clan γιατι πλεον εχον μεθει ολοι πως το κανουμε και μας αποφευγουν. Μηπως ξερετε κανεναν τροπο?

merikus kainurgius eipes? gia pes mu merikus palious... :)

se poion server eisai ?lvl?

Δημοσ.

wraia clan re... na tin xairesai..... Ti lvl eiste? 1? Epeidi den mporeis na klepseis kai lvl tis clan se auto to game....

Tespa ean thelete na pate lvl 5 clan , mazepste ola ta opla sas pou exete kai elate na me breite ston taurin kai tha sas pw egw pws ginetai lvl 5 kateutheian :P

Δημοσ.

Καταρχην δεν κλεβουμε ποτε με τους χαρακτηρες που παιζουμε.Εχουμε δημιουργησει κλεφτες 1 lvl και το παιζουμε gm.οποτε λεμε οτι θα τους κανουμε τα οπλα +3,+4 κλπ λεγοντατους να το παιταξουν κατω τρεις φορες.Τη τριτη φορα τους το παιρνουμε και αντε γεια.... Να ενας τροποσ. Αν παιζετε στον world τοτε ειναι πολυ ευκολο να τ κανετε γιατι τα ρωσσακι ειναι στοκοι και δεν τους κοβει!

Δημοσ.

katarxin eiste lol.... mathate twra auto to kolpo/scam/cheat kai pate na bgalete apo auto lefta... logiko einai to oti merikes fores petixe alla ews ekei... Stin teliki ean sas piasoun tha sas exoun kos se oli tin diarkeia tou paixnidou kai ante meta na bgaleis akri.... niwste reeeee kai paikste legit to paixnidi.... gia apolausi einai kai oxi na kanoume ton kosmo na neuriazei

Δημοσ.

Δεν κλεβουμε σε ολους τους servers. Για παραδειγμα στον noobwars δεν κλεβουμε γιατι ειναι ολοι ελληνες, μονο τους βουλγαρους κλεβουμε που ειναι και αυτοι στοκοι σαν τα ρωσσακια. Για να καταλαβεις ποσο βλακες ειναι προχθες oi gm γεμισαν ολες τις πολεις με karik και στην giran εστειλαν antharas ποσο βλακες ειναι. Το μονο καλο ηταν οτι σκοτωνοταν ολοι και επευταν αντικειμενα. Εκει να δεις τι βγαλαμε.....

Δημοσ.

Sorry, αλλα how old are you και η clan σου? 10...?

κλεβουμε λεει μονο τους ρωσσους και τους βουλγαρους επειδη ειναι βλακες και στοκοι.

Κλασσικη νεο-ελληνικη κουτοπονηρίστικη νοοτροπεία.. Κρίμα που εφαγε ban γιατι θα με ενδιέφερε να συζητούσαμε επι του θέματος...

Δημοσ.

Πες μου εγω ειμαι εδω και ε ακουω. Αν επαιζες και εσυ σε αυτον τον server και εσυ τα ιδια θα εκανες οταν θα εβλεπες πως παιζουν....

Δημοσ.

Σου εχω απαντήσει σε ΡΜ.

Εν ολίγεις θεωρώ κακό το να εκμεταλευεσαι καταστάσεις ειδικά οταν ο αλλος ειναι λιγότερο έξυπνος ή εμπειρος απο εσένα. Δεν ειναι ζούγκλα, ειναι παιχνίδι και ο αλλος έκανε κάποιο κόπο για αποκτήσει αυτο που το κλεβεις. Στο κατω κατω αν δεν σ'αρεσει ο server την κανεις με ελαφρά....

τελοσπάντων, αν θες απαντάς το ΡΜ μου...

Δημοσ.

Παιζω εγω σε αυτον τον server αλλα δεν κανουμε τα ιδια...

Clan lvl5 , αρκετα Β items....

Nα πεταξω το οπλο μου και να μου το πουλησεις 100Μ μαζι με 1000 SoulShots προς 10,000 το ενα ?

Αν θελετε adena δωστε 175 $ να παρετε 175Μ Adena ....

Δημοσ.

το προβλήμα φίλε ειναι οτι τα λες και δεν ντρέπεσε..εκμεταλεύεσε το οτι οι άλλοι ειναι καλοπροέρετοι η απλώς άπληστοι. για μεγάλωσε λιγο

Δημοσ.

Ενα περιστατικο θα σας πω μονο.Μολις ξεκινησα (1lvl και 0,00% xp) εξω απο την Dark Elven ενας κοκκινος και καθαριζε καθε ατομο που εβγαινε.Αφου να φανταστητε για να φυγω αναγκαστηκα να φωναξω ενα φιλο μο (μεγαλυτερο σε lvl) για να με γλιτωσει αλλα τελικα δεν τα καταφερε με τα λογια αλλα με τις πραξεις, για την ακρειβια με ενα hit. Οταν αυτος μου κοτσαρει ονομα RUSS KILLER και clan name THIS IS RUSSIA ειναι να μην σε κανουν να τους αντιπαθησεις?

Α και παιζει και οτι εδω στη Κομοτηνη πυο μενω οι Ρωσσοι που υπαχουν μας κανουν να τους αντιπαθουμε ακομα περισσοτερο.

Δημοσ.

npapak eleos eisai!opws lene k sto La niwse ligo :P an thes na ftiakseis tin clan tha kaneis creep.an thes na ftiakseis ton irwa tha kaneis pali creep.egw i moni as poume mlkia pou exw kanei itan oti eixa paei talking village gia ena spellbook k to epeksa ligo psonio(pou meta to metaniwsa).an piasoun k paizoun oloi me cheats tote den prokite na ksanampei kaneis ston sigkekrimeno server.

btw ti ilikia eisai ontos.... :P

aa k kati psilo asxeto opoios einai buffer lvl 40 k panw k thelei na mpei se clan lvl 5 ( i clan legetai 4od ) as mou kanei ena pm ( milaw panta gia ton server tou bnb)

Δημοσ.

Ετσι και αλλιως ο συγκεκριμενος server απο οτι εχετε καταλαβει σε λιγο καιρο θα πεσει. Oi gm εχουν βαλθι να μας καταστρεψουν ολους.(αντε δεν θα πω καια για τους Ρωσσους).

Και αν οντως σας ενδιαφερει ειμαι 17.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...