sosimple Δημοσ. 1 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2001 Re paidia ,exo kai ego ta 2 programata gia to filmnet,me ta gnosta provlimata kirios me thn polikothta.Enas filos mou omos exei parei karta thn opoia tou thn egatestise o magazatoras,kai vlepei kanonika filmnet mesa apo to programa ths kartas tou.Xoris hxo vevaia,ala telia apo ekei kai pera,kanei kai zaping kanonika kai ta panta.Ara yparxei kapoio kalytero programa,to opoio ensomatonetai sto programa ths kartas.Piga kai rotisa sto magazi kai mou ekane ton aleko.Ama den agoraseis kai to tvtuner apo ekei fainete...Kai alos filos mou me ali karta apo alo magazi to idio.<BR>Sas egiome oti afto pou leo einai alithia giati to exo dei me ta matia mou. Kanas programatisths pou na prosarmosei to programa kalytera stis elinikes synthikes?<BR>Ama kserei kapios kati as to pei
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2001 Ενταξυ ρε φιλε πες μας ποιο ειναι το μοντελο της καρτας που πηρε ο φιλος σου και ο αλλος για να καταλαβουμε και λιγο.<BR>Πιθανον να του εριξε καποιο patch στο προγραμμα αλλα ετσι στο ασαφες που αναφερεις πως περιμενεις να καταλαβουμε κι εμεις ;
sosimple Δημοσ. 2 Μαρτίου 2001 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2001 Lipon o enas filos mou exei afth pou exo kai ego APAC Viewcomp Bt 878 tv tuner, mia fthnh karta tv 25000,kai thn exo dei na douleyei se afton kanonika to filmnet,O alos den thimamai,diaforetikh karta pantos axias 45000
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2001 Ωραια. Προσεξε λοιπον γιατι αυτο ειναι σημαντικο : Βλεπει filmnet σωστα στην οθονη του pc του ή στην TV μεσω του tv-out της καρτας ; <BR>Ειχε παρει το αφτι μου για καποιο patch για το tuner της Ati wonder pro καποτε ;-)<BR>Επισης το σημα ερχεται απο κεντρικη εγκατασταση κεραιας (πχ πολυκατοικιας) ή απο ατομικη κεραια; <BR>Το λεω μπας κι εχει σπασει ο διαολος το ποδι του κι εχει βαλει κανεις τον decoder στη κεντρικη εγκατασταση για να βλεπει ο ιδιος κι ετσι βλεπει ολη η πολυκατοικια (εχει γινει κι αυτο !!!)<BR><p>[This message has been edited by Tasos (edited 01-03-2001).]
sosimple Δημοσ. 2 Μαρτίου 2001 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2001 Vlepei apo dikh tou keraia,oxi apo kendrikh sto monitor tou pc tou kanonika.Kapios filos tou pou exei spoudasei pliroforikh tou evale ena patch,afto to ksero,ala sta email pou tou exo stilei,akoma kai gia na tou to agoraso den apanta.To sigouro einai oti kapios to exei teliopeihsei gia ta elinika dedomena,ala den exei kykloforisei eyreos.Aloste to cable einai grameno se C ,ama exeis liges gnoseis kai exeis ton kodika,mporeis na to veltioseis,p.x na perneis shma gia thn polikothta aytomata apo to tv logo.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2001 Α μαλιστα, ειδες που μαντεψα σωστα πως προκειται περι patch ;<BR>Δυστυχως φιλε μου και στη περιπτωση που ξερω με το Tuner της ΑΤΙ υπαρχει patch και μαλιστα φορα το τσιπακι BT729 που ΔΕΝ υποστηριζεται απο το cable crypt αλλα ομως αλλαζει την πολικοτητα αυτοματα.<BR>Λοιπον θα επικοινωνησω με αυτον που το εχι μπας και βρω καποια ακρη γιατι μ'ενδιαφερει και μενα.<BR>Αν εχω καποιο νεο και κυριως καποιο προγραμμα θα σας το μεταφερω αμεσα.
CyberFreak Δημοσ. 2 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Tasos:<BR><B>Α μαλιστα, ειδες που μαντεψα σωστα πως προκειται περι patch ;<BR>Δυστυχως φιλε μου και στη περιπτωση που ξερω με το Tuner της ΑΤΙ υπαρχει patch και μαλιστα φορα το τσιπακι BT729 που ΔΕΝ υποστηριζεται απο το cable crypt αλλα ομως αλλαζει την πολικοτητα αυτοματα.<BR>Λοιπον θα επικοινωνησω με αυτον που το εχι μπας και βρω καποια ακρη γιατι μ'ενδιαφερει και μενα.<BR>Αν εχω καποιο νεο και κυριως καποιο προγραμμα θα σας το μεταφερω αμεσα.</B><HR></BLOCKQUOTE><P>se parakalw file an mporeis sthle mou to patch egw exw thn All in Wonder Pro AGP me 8 mb kai BT829 kai to cable crypt den to ypostirizei an yparxei kati stilto moy se parakalw na dw kai egw ligo filmnet <P>
sosimple Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 An kapios vrei kapio patch,as mas to anakoinosei na to mathoume kai oi ypoloipoi,thanks
pournaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Tasos:<BR><B>Ωραια. Προσεξε λοιπον γιατι αυτο ειναι σημαντικο : Βλεπει filmnet σωστα στην οθονη του pc του ή στην TV μεσω του tv-out της καρτας ; <BR>Ειχε παρει το αφτι μου για καποιο patch για το tuner της Ati wonder pro καποτε ;-)<BR>Επισης το σημα ερχεται απο κεντρικη εγκατασταση κεραιας (πχ πολυκατοικιας) ή απο ατομικη κεραια; <BR>Το λεω μπας κι εχει σπασει ο διαολος το ποδι του κι εχει βαλει κανεις τον decoder στη κεντρικη εγκατασταση για να βλεπει ο ιδιος κι ετσι βλεπει ολη η πολυκατοικια (εχει γινει κι αυτο !!!)</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Πρωτα απο ολα φιλε Τασο αν μπορεις, εξηγησε λιγο καλυτερα αυτο που λες για την Ati (εχω την All In Wonder Pro).<P>Για το δευτερο που λες (για την κεντρικη), εχει γινει πλεον θεσμος, κανονιζουν ολοι οι ενοικοι βαζουν δυο αποκωδικοποιητες, και πληρωνουν 22.000 δια των διαμερισματων (αν βαλεις 8 με 10 διαμερισματα εχεις filmnet & supersport με 2-3.000)<P>Φιλικα<BR>Κωστας<p>[This message has been edited by pournaras (edited 03-03-2001).]
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 Λοιπον να εξηγησω μερικα πραγματα αν και δεν εχω κατι απτο στα χερια μου αυτη τη στιγμη και σας βαζω στη πριζα αδικα.<BR>Το συστημα κωδικοποιησης του filmnet δεν ειναι φυσικα ελληνικη πατεντα αλλα ενα απο τα συστηματα κωδικοποιησης της καλωδιακης τηλεορασης που υπαρχουν ανα τον κοσμο (το συγκεκριμενο νομιζω οτι πρωτοεμφανιστηκε στην Ιταλια)<BR>Ετσι εχουν βγει καποια patch στο παρελθον για καρτες tuner μονο που αφορουν την cvs εισοδο σηματος της καρτας γιατι στην cable-TV τη μετατροπη RF->CVS γινεται απο το δεκτη/decoder της καλωδιακης.<BR>Αν δεν πληρωνεις και κλειδωσει την δουλεια αναλαμβανει το προγραμμα.<BR>Φυσικα ο προγραμματιστης του μπορει να το μετατρεψει για εικονα απο antenna ευκολα.<P>Ενας φιλος μου που βρισκοταν στην Ιταλια για σπουδες μου εδειξε καποτε ενα patch που εμπαινε στο tv-player της θρυλικης Ati all in Wonder Pro.<BR>Ετσι εβλεπε μερικα ιταλικα κωδικοποιημενα καναλια KAI filmnet/supersport στην Ελλαδα την εποχη που απλα ειχαν αναστρεψει την πολικοτητα σε αρνητικη ως εξης :<BR>Μου ειχε αναφερει οτι καποιες τηλεορασεις μπορουσαν να μετατρεπουν την πολικοτητα αυτοματα οποτε με το tv-player σε full screen mode και εξοδο s-video η τηλεοραση διορθωνε την πολικοτητα και εβλεπε κανονικη εικονα. <BR>Υποσχομαι οτι θα προσπαθησω να επικοινωνησω μαζι του για το patch αυτο, παντως οσοι ξερετε ιταλικα ψαξτε στην ιταλικη σκηνη ειμαι σιγουρος οτι το βρηκε απο εκει.<BR>Επισης καποιος φιλος (zerocool0) νομιζω ειχε αναφερει κατι παρομοιο εδω, τον ειχα ρωτησει τοτε αλλα δε ξαναφανηκε...<P>Οσο για την πατεντα με την πολυκατοικια ειναι πια κοινο μυστικο οτι το φιλμνετ πληρωνεται στα κοινοχρηστα <BR>Απλα εχω υποψη μου ιδιοκτητη ο οποιος το εβαλε στο δικτυο για να βλεπει στο διαμερισμα του και στης κορης του (συντονισμενο οχι παντως στο 36ο καναλι) και ενας νοικαρης του το πηρε χαμπαρι κι εβλεπε κι αυτος τσαμπα.<BR>Λεω μπας και ...
adi32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2001 exei kaneis xrisimopoiisei to patch CCD_Patch by Vempire - Release 1 - 29.01.2000 pou vriskotan sti selida <A HREF="http://www.geocities.com/canalplus2000/" TARGET=_blank>http://www.geocities.com/canalplus2000/</A> <BR>?<BR>ayto den to vlepo tora teleytaia <BR>ypotithetai oti diorthone tin polarity gia ta kanalia tis portogalias <BR>eixa dokimasei na allakso tis default times pou eixe alla den eixa dei megali veltiosi
Blackberet Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Lipon o enas filos mou exei afth pou exo kai ego APAC Viewcomp Bt 878 tv tuner, mia fthnh karta tv 25000,kai thn exo dei na douleyei se afton kanonika to filmnet,O alos den thimamai,diaforetikh karta pantos axias 45000 Exw kai egw ayti tin karta mporeiw na moy peiw poy tha brw touw drivers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.