^BOOMBOOM Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Σήμερα έμαθα απο την εταιρία που έχω κάποια domain names πως αν ο διαχειριστής απο το control panel κλπ δεν τα έχει κάνει lock μπορεί κάποιος άσχετος να ζητήσει να μεταφερθεί το domain αυτό στον έλεγχό του και αν ο αρχικός ιδιοκτήτης δεν απορρίψει μέσω email την αίτηση μεταφοράς μέσα σε 5 μέρες ακόμα και αν έχει πληρώσει για αρκετό καιρό ακόμα ,το domain αυτό θα μεταφερθεί στον ξεκάρφωτο που το ζήτησε! Γι'αυτό προσοχή, αν δεν χρειάζεται να αλλάξετε κάτι να έχετε τα domain σας ΠΑΝΤΑ locked!
^BOOMBOOM Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δεν ξέρω αν είναι ίδια η διαδικασία παντού, στο δικό μου control panel έχει επιλογή manage domains και εκεί μπορείς να το κλειδώσεις ή να το ξεκλειδώσεις. Σαν default επιλογή πάντως είναι κλειδωμένο, αλλα μπορεί κάποιος να αλλάξει κάτι και να ξεχαστεί. Εγω πχ είχα αλλάξει το νούμερο του τηλεφώνου στα στοιχεία μου και επειδή νόμιζα πως το κλείδωμα δεν ήταν τίποτα το είχα αφήσει ανοιχτό για 2-3 μέρες. 99% δεν θα έχετε πρόβλημα μιας και σπάνια τα πειράζει κάποιος αυτά τα settings αλλα μια στο τόσο να συμβεί είνα κρίμα, ειδικά αν έχεις επενδύσει σε μια σελίδα.
panagioths Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Αυτο αφορα την δικια σου εταιρια και μονο. Δεν αφορα ολους τους κατοχους...
KeLeMaN Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Αυτο αφορα την δικια σου εταιρια και μονο. Δεν αφορα ολους τους κατοχους... Goux goux .... ! Εμεις να κοιμομαστε ησυχοι δηλαδη???
^BOOMBOOM Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 panagioth απο την εταιρία μου είπαν πως ισχύει γενικά και μάλιστα ισχύει εδώ και 4-5 μήνες, μπορεί να μου λένε και λαμακίες βέβαια, όπως και να έχει ρίξτε μια ματιά αν ισχύει κάτι τέτοιο και σε εσάς, 2" δουλειά είναι. Αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας μας διαφωτίσει.
iccon Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Kanonika kaneis etisi metafora tou Domain sou. Kata tin etisi metaforas tha sou zitithoune na doseis kapoia stoixeia opos AFM, Ar. Tautotitas, kodikos asfalias pou eixes dosei kata tin arxiki etisi. Mono etsi ginete. Meta ta stelnoun stin "kriti" kai apo ekei ta girizoun stin eteria. Egw etsi ta ekana ola pou exw ipo tin epiblepsimou. Meta sou stelnei mail o hostmaster tis kritis kai leei oti ekanes etisi metaforas tou domain stin TADE eteria kai argotera oti metaferthike. To exw kanei arketes fores kai an kapoios den xerei ta parapanw stoixeia den ginete i metafora. Prepei na steilei FAX ston hostmaster tin tautotita kai einai diadikasia alli meta.
gvard Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Καλησπέρα, Ο φίλος μας αναφέρεται σε CNO (.com .net .org) domains και όχι .gr. Στα CNO από default είναι ενεργοποιημένο το LOCK, τουλάχιστον από τις περισσότερες εταιρίες. Αυτό ίσως φαντάζει λάθος (διοτι θα πρέπει να επικοινωνεί ο πελάτης πχ μαζί μου για να το κάνω unlock το domain ωστε να μπορεί να το πάρει σαν Καταχωρητής από εμένα) αλλά ειναι η ασφαλέστερη μέθοδος.
^BOOMBOOM Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Egw exw dieuthinsh .com kai .net poy ap'oso lete exei diafora apo tiw .gr. Aplws exw zhthsei na exw egw ta controls apo tous nameservers enw ap'oso leei o gvard mallon sunithws ayta ta diaxeirizetai h etairia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.