Προς το περιεχόμενο

εγκατάσταση Υπέρυθρων ΜΑ660 σε winxp+sp2

pp6210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re seis ego exo to MA-620 kai exo problima kathe fora pou bazo to sp2 sto pc eno to briskei kanonika meta apo ligo kairo otan to xreiazomai gia na kano tin douleia mou mia to xanei mia to briskei kai elexa mexri kai ta firewall allla tipota.yparxei kamia lisi giati moy exei spasei ta neura.Thank

Δημοσ.

Πηγαινε απο τη διαχειριση συσκευων στις ιδιοτητες αυτης της συσκευης -> για προχωρημενους και αλλαξε τον τυπο πομποδεκτη υπερυθρων.Σε μενα τουλαχιστον αυτο ελυσε το προβλημα με εναν usb ανταπτορα υπερυθρων που εχω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά είχα και εγώ τον bluetooth adaptoρα της MA (Mobile Action) για S65 και μπορώ να σας πω ότι ήταν μεγάλος μπελάς ...έκανε μέχρι και restart ο υπολογιστής, μέχρι και μπλε οθόνες (για XP SP2 μιλάω)....

Λύση δε βρήκα , παρά μόνο την απομάκρυνση του αντάπτορα!!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Άκουστε παιδιά τώρα να παλαβώσετε. Έχω το ΜΑ-660 και δούλευε μια χαρά στον υπολογιστή μου Ahtlon 2000XP (1600) Gigabyte. Κάεικε που λετε το μηχάνημα και το έκανα αναβάθμιση. Έβαλα ένα sepron amd 2600 με Asus. Τα windows xp sp2 με update αυθεντικά όπως τα είχα και στο προυγούμενο. Ε! λοιπόν τα γα-μη -μενο δεν λέει να παίξει με τίποτα. Το αναγνωρίζει ως συσκευή mobile action 660 κλπ άλλα δεν ανταποκρίνετε σε κανένα κινητό. Τι άλλαγές σε "speed", τι απενεργοποιήσεις στο bios, τι απενεργοποιήσεις σε εργαλεία διαχείρησης... Τίποτα.... Η εγκατάσταση έγινε 800 φορές με διαφορετικούς τρόπους. Και το γελοίο της υπόθεσης...... Πήρα το ma 660 στη δουλεία και το έβαλα σε ένα pentium 3 στα 800 windows 2000. Δούλεψε αμέσως. Άβησσος η ψυχή των pc.... Άμα έβλαλε κάποιος άκρη please.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...