Προς το περιεχόμενο

Ti Kolaei Ton Messenger??? :(

grmule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε Theodore Tsi,δεν περιμένω απάντηση στο οτιδήποτε,με παρεξήγησες.Και έχεις δίκιο για τους 'experts' και αυτά που ανέφερες σχετικά.

Ομως διαβάζοντας αυτό το forum κάποιο καιρό,είναι προφανές ότι κάνοντας μια ερώτηση του styl ποιες ρυθμίσεις είναι οι 'τάδε',που βγαίνουν ΄εκεί' ,νομίζω ότι είναι αρκετά πιο εύκολο να απαντηθή η έστω κατα προσέγγιση.

Σε κάποιο help forum kάποιος μου απάντησε :δεν βλέπω ελληνικά στο pc..

Το καταλαβαίνω γιατί και γώ αγγλικά win έχω.Κάποιος δεν έχει ελληνικά?Κάποιος θα ξέρει δεν μπορεί.Αν είχα αντίστοιχο προβλημα και έψαχνα κάτι σε αγγλικη γλώσσα,πίστεψέ με ότι θα είχα βρεί πολύ πιο εύκολα αυτο που ζητούσα,δεν είναι η πρώτη φορά.

Φίλε μου και γώ ξέρω πολλά άτομα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα και ας έχουν plugins και patch και plus και όλ'αυτά.Αλλά επίσης ξέρω και αρκετούς που έχουν το ίδιο προβλημα και ας τα έχουν όλα καθαρά.

Δεν βγαίνει άκρη ετσι όμως,βγαίνει?

Και αφού θέλεις λεπτομέρειες για το τι έκανα(αλχημείες) μετα χαράς να σου πώ αν αυτό βοηθάει.

Καταρχήν έκανα όλα τα παραπάνω που είπες πάνω απο 6,7 φορές μια και δεν είχα αποτέλεσμα με την πρώτη.(εννοείται ότι κάθε φορά έκανα reboot 'just in case')

Μετα σύμφωνα με κάποιους expert σε άλλο forum,όχι ελληνικό,καθάρισα σατ Internet options to SSL State και μετά έτρεξα τα παρακάτω:

regsvr32 softpub.dll wintrust.dll initpki.dll

Κάθε φορά που έκανα κάτι απ'όλ'αυτά,μετά O messenger έκανε sign in.Μετά όμως πάλι τα ίδια.

Τέλος πάντων,μετά λοιπόν απο όλες αυτές τις αλχημείες,καταλήγουμε στο ότι τώρα κάνει signin,αλλά με δυσκολία.Μπορεί και να μην μπεί κιόλας και να θέλει συνέχεια πάτημα signin/cancel/signin και στο τέλος μπαίνει.

Φίλε μου το ότι εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα με αυτές τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω 'απαλοιφή' δηλαδή uncheck αν καταλαβαίνω,δεν συνεπάγεται ότι θα τις βγάλει και σε σένα.

Το θέμα παραμαίνει.Αν μου τα έγραφε στα αγγλικά,ίσως και να καταλάβαινα.Δυστυχώς όμως δεν πιάνω την μετάφραση.Μην μου πείς να αλλάξω την γλώσσα διότι ηδη έχω αγγλικά επιλέξει,παρ'όλ'αυτά το troublshooter εξακολουθεί να το δίνει στα ελληνικά.

Κάτι τελευταίο,κάνοντας unistall,προφανέστατα καθάρισα τα πάντα απο παντου που είχε να κάνει με τον messenger,απο folders μεχρι registry κλπ.Δεν είναι και τόσο χρονοβόρο άλλωστε.

Είμαι πάνω στο PC πάνω απο 5,6 ώρες καθημερινά πολύ καιρό τώρα,μερικά πράγματα τα κάνω με σχετική άνεση,αλλά μου αρέσει να βρίσκω τις αιτίες των προβλημάτων,έστω και αν μπορώ να κάνω την βασική δουλειάμου με κάτι άλλο πχ.trillian.

Το θέμα είναι να βρώ ποια είναι τα 'δικαιώματα τομέα' και 'Έκδοση παραμέτρων ρύθμισης δικαιωμάτων τομέα',και εκτός ότι έτσι ίσως λυθούν και τα λίγα προβληματα του msgr ,είμαι πάρα πολύ περίεργος που είναι αυτές οι επιλογές.

Αυτα....και Thanxxx για την βοήθεια.

Δημοσ.

Πιθανόν το Δικαιώματα Τομέα να αναφέρεται στο Domain Rights ή Privileges.

Κοίταξε τις ρυθμίσεις σου στην σύνδεσή σου.

Φιλικά

Δημοσ.

grmule i ekdosi i teliki i official auti einai...parolauta kikloforoun k kapoies me extra cool stuff alla k arketa bugs...

universe δεκτά τα όσα είπες...

για την γλώσσα το μόνο που θα πρότεινα είναι να κάνεις απεγκατάσταση(προσωρινή) οτιδήποτε έχει σχέση με ελληνικά μέσα από το regional and language options...ίσως έτσι ξυπνήσει ο msn και σου δείξει το troubleshooter στα αγγλικά.....

τέλος θα έλεγα ότι φαίνεται ότι έχεις πειράξει αρκετά τη registry σε σημείο που δεν επαναφέρεται στις αρχικές ρυθμίσεις....οπότε η πρόταση μου όπως είπα και πιο πάνω........μείνε με trillian μέχρι το επόμενο format(τουλάχιστον θα γλιτώσεις το σπάσιμο νεύρων sign in - cancel).....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...