grmule Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Paidia kai ego alla kai arketoi gnostoi moy antimetopizoume ena problima sto messenger. Isos logo kapoiou plug den ksero. Polles fores otan anigoume ton messenger kai yparxei kapia diathesimi epafi pame na kanoume click pano tis... kai klinei o messenger. Kserei kaneis ti ginete???
gk1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 eine klasiko kolima toy messenger pleon! egw 2 xronia twra exw barethi ta idia k ta idia! dokimase triliand (an to grafw sosta!) h meso linux!
universe Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Ρε αυτος ο Messenger..τι την ηθελαν την αναβαθμιση? Με τον Beta δεν ειχα κανενα προβλημα.Ολα αρχισαν με τον 7 final.Στην αρχη δεν εκανε sign in με τιποτα,μετα απο δεκαδες προσπαθειες ψάχνοντας να βρώ τι έφταιγε δεν βρηκα τιποτα.Και τωρα ειναι φανερο οτι οταν παταω signin στελνει και δεχετε δεδομενα,αλλα για τα πρωτα 10 δευτερολεπτα.Μετα δεν κουνιεται τιποτα.Οποτε κανω συνεχεια signin/cancel μεχρι να καταφερει να μπει!Απιστευτο. Κατεβασα και γω τον Trillian για δευτερη επιλογη,αλλα μετα απο τοσα χρονια με τον msn messenger μου ειναι δυσκολο να συνη8ησω κατι αλλο. Εγω 8α8ελα να ξαναρωτησω ομως γιατι κανεις δεν μου εχει απντησει,οχι μονο εδω αλλα και αλλου. Ποιες ειναι οι παρακατω ρυθισεις του συστηματος που πιθανων να μπλοκαρουν τον messenegr,συμφωνα με τα λεγομενα του conection troubleshooter tου messenger? 1)Δικαιώματα τομέα 2)Έκδοση παραμέτρων ρύθμισης δικαιωμάτων τομέα Αυτες οι μεταφρασεις των windows με σκοτωνουν.Αν ξερει κανεις να μας διαφωτισει που ειναι αυτα,ειμαι ευγνωμων. Thanxx
grmule Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 paidia exo vrei mia akri sta kollimata tou messenger. Tha sas enimeroso to apogeyma otan tha olokliroso ta testings
universe Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Aν έβγαλες άκρη περιμένω με μεγάλη περιέργεια τα αποτελέσματα σου!
grmule Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Loipon ... Kalo einai na engatisisete to patch apo to multiple. An exete to plus min engatistisete kanena plugin An engatastisate idi tote apla pigene sto menu tu plus kai apenergopiiste ta. Den tha xathoun apo tin mpara apla den tha ta fortonei aytomata meta apo pollous enenxous diapistosa oti ta plugs tou msn plus einai enas vasikos logos kollimatos (kai singekrimena to moody - mood changer!!!) Vgalte to apenergopiiste ta kai tha me thimithite. eyxomai na voithisa
universe Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Exw mono to stuffPlug-NG,kai ola ta alla ta petaksa mia kai den ta xrhsimopoioysa kai polu.Alla kai xwris ayto den allazei tipota,ta exw dokimasei ola. Telika kserei kaneis poies epiloges einai aytes pou egrapsa pio panw?
Theodore Tsi Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 πάντως όσους ξέρω που δεν πέρασαν κάποιο "patchaki-plugin" αλλά μόνο τον official msn messenger που έχουν στο site δεν έχουν κανένα πρόβλημα..... ακόμα και με απεγκατάσταση τα πρόβληματα που έχετε ενδεχομένως να παραμείνουν μιας και αφήνουν καταλοίπα τέτοια προγράμματα.....
Pink_Panther Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 πάντως όσους ξέρω που δεν πέρασαν κάποιο "patchaki-plugin" αλλά μόνο τον official msn messenger που έχουν στο site δεν έχουν κανένα πρόβλημα.....ακόμα και με απεγκατάσταση τα πρόβληματα που έχετε ενδεχομένως να παραμείνουν μιας και αφήνουν καταλοίπα τέτοια προγράμματα..... Ki egw den exw perasei kanena patch kai ola pezoune kanonika, apo ton paliotero MSN ekana anava8misi. Oute kolimata, oute klisimata apo mono tou... Mipws epidi trwei mpoliki mnimi exete tetoia provlimata?
universe Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Το να μην κανει signin αμεσως δεν νομιζω οτι φταιει η μνημη.Εχω 512RDRAM στα 800Mhz. Mετα δεν εχω βαλει κανενα patch στον messenger ουτε ειχα κανενα προβλημα πριν,με τον Beta αλλα και ουτε ,με καμμια παλιοτερη εκδοση. Οταν τρεχω το connection troubleshooter μου βγαζει το μηνυμα οτι καποιες ρυθμισεις φταινε(αυτες που εχω ρωτησει τοσο κοσμο και κανενας δεν εχει απαντησει ποιες ειναι αυτες τελικα). Και υπ'οψιν οτι στην αρχη δεν εμπενε με τιποτα.Μετα απο χιλιες αλχημιες τωρα μπαινει αλλα με το ζορι κατι ωρες.Και με signin/cancel συνεχεια.Ε στις 5,6 φορες θα μπει.Η καμμια φορα σε ανυποπτο χρονο θα κανει signin xωρις να το καταλαβω. Δεν ειναι θεμα μνημης ουτε patch.τουλαχιστον σε μενα.Ομως αν ψαξει κανεις θα βρει πολυ κοσμο με το ιδιο προβλημα.Και μαλιστα προχθες φιλος που ειχε τον παλιο και αποφασισε να βαλει τον 7 το πρωτο πραγμα που με ρωτησε μετα,ειναι γιατι δεν μπαινει αμεσως και του βγαζει την πιστη μεχρι να συνδεθει. Αν ξερει κανεις (ξαναρωταω...που θα παει καποιος θα ξερει..)ποιες γαμ...νες ρυθμισεις ειναι αυτες που εχω γραψει πιο πανω pls ας μας δωσει τα φωτα του. Thanxx
Dreamcatcher Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 katevaste tin teleutea beta. toulaxiston emena mono etsi mou lithikan ta provimata.
haris_ch02019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 emena pali oti arxeio *.zip kai na steilw mesw msn mou lene oi filoi mou oti tous to bgazei corrupted(to anaferw kai se sxetiko topic) parolo pou tous ftanei kanonika p.s sorry an einai off topic
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 dokimaste na petaxete teleiws ton windows messenger egw poles fores eblepa to exe tou win.mes na kollaei parolo pou htan kleisto. cpu usage 100% xwris logo. me ton msn messenger den exw kapoio problhma alla prepei na shmeiwsw oti den tou exw balei oute plus oute allo plugin.
universe Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Των windows ο messenger αν είναι μέσα φαίνεται απο τα processes. Tελικά όλα τα εχουμε πεί,όμως κανείς δεν ξέρει ποιες είναι οι ρυθμίσεις 1)Δικαιώματα τομέα 2)Έκδοση παραμέτρων ρύθμισης δικαιωμάτων τομέα Δεν εχει κανεις ελληνικα windows να μπορει να καταλαβει που ειναι αυτες!!!!???? Στο κατω κατω,o messenger δινει αυτο το μηνυμα,μάλλον απο κει θα πρέπει να αρχίσουμε.Μπορει να ισχύει μπορεί και όχι. Αλλά για να το καταλάβουμε και να λυθεί αυτο το πρόβλημα θα πρέπει κάποιος άνθρωπος που καταλαβαίνει την ελληνική γλώσσα στα windows να μας πεί που είναι αυτές οι παράμετροι που θέλουν 'απαλοιφή'. Ρε παίδες,νόμιζα ότι βρισκόμουν σε ένα ελληνικό forum που υπάρχουν experts στα computers,software κλπ. Δεν πιστεύω ότι δεν έχει ιδέα κανένας για αυτό που ρωτάω....sorry κιόλας δηλαδή. Thanxxx
Theodore Tsi Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 @universe μάλλον θα πρέπει να καταλάβεις κάποια πράγματα... όπως είπες και μόνο σου σε ελληνικό FORUM έχεις μπει....Αν είμασταν experts πιθανότατα να το εξασκούσαμε και σαν επάγγελμα(καποιοι ίσως και να το εξασκούν αλλά δεν νομίζω ότι είναι η πλειοψηφία......και κάποιοι το εξασκούν χωρίς να είναι experts αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία....) σχετικά αυτό σημαίνει ότι μην περιμένεις απάντηση στο οτιδήποτε.... απο κει και πέρα.....εξήγησε καλύτερα που σου βγάζει αυτά που γράφεις παραπάνω....παντώς τα options και τα settings τα έκανα άνω κάτω και κάτι που να μεταφράζεται σε αυτά που γράφεις δεν βρήκα... τ ότι είχες plug ins πριν και απλά τα έβγαλες δεν παεί να πει ότι πλέον δεν υπάρχουν κομμάτια τους στο pc σου.... γράφεις για αλχημείες αλλά δεν μας λες και τι έκανες για να ξέρουμε περισσοτερα για το πρόβλημα σου.... τέλος ξέρω πάνω από 50 άτομα (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΕΤΑ Ή STABLE ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ MSN MESSENGER) και τον χρησιμοποιούν μία χαρούλα... λογικά για να κάνεις τον messenger να δουλέψει σωστά πρέπει αφού τον κάνεις uninstall(msn kai windows messenger) να ψάξεις μέσα στη registry και να σβήσεις ότι υπολείματα plugins και messenger βρεις και μετά να δοκιμάσεις να ξανακάνεις install.... πιστεύω ότι επείδη είναι αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο να κάνεις κάτι τέτοιο θα σου προτείνω να βάλεις κάτι σε trillian κ στο επόμενο format να περάσεις μόνο τον 7αρι τον msn και να δεις αν θα έχεις τα ίδια.... αυτά από μένα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.