Elunitta Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Καλημέρα σας!!! Μόλις απέκτησα το sony ericsson k700i.. Πριν είχα ένα παλιό κινητό Νοκια οπότε όπως θα καταλάβατε είμαι άσχετη... Πως ενεργοποιείται η υπηρεσία για τα mms στην ΤΙΜ. Με το καλημέρα μου ζητάει τη διευθυνση του διακομιστή. Τι κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ki8aristas_SteL Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 loipon....8a prepei na pareis thn tim kai na rwthseis.Kai sygekrimena na pareis to thl exyphrethhs pelatwn ths tim.Ekei 8a sou steiloun sto kinito ena programmataki to opoio 8a egatasthseis, meta autoi 8a sou energopoihsoun ta mms mesa se 24 wres.Apla prepei na vreis to thl exyphrethshs pelatwn.Psaxe kapou sta koutia ekei 8a yparxei.
christos1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Καλημέρα σας!!! Μόλις απέκτησα το sony ericsson k700i.. Πριν είχα ένα παλιό κινητό Νοκια οπότε όπως θα καταλάβατε είμαι άσχετη... Πως ενεργοποιείται η υπηρεσία για τα mms στην ΤΙΜ. Με το καλημέρα μου ζητάει τη διευθυνση του διακομιστή. Τι κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών TIM 1260 από το κινητό.
Soulman Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Καλημέρα σας!!! Μόλις απέκτησα το sony ericsson k700i.. Πριν είχα ένα παλιό κινητό Νοκια οπότε όπως θα καταλάβατε είμαι άσχετη... Πως ενεργοποιείται η υπηρεσία για τα mms στην ΤΙΜ. Με το καλημέρα μου ζητάει τη διευθυνση του διακομιστή. Τι κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Απλά στείλε το μήνυμα MMS#E στο 345 και αποθήκευσε τις ρυθμίσεις που θα σου στείλει η TIM..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.