dub Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Εχω μια οθόνη tft την Miro και μου παρουσιάζει το πολύ ενοχλητικό φαινόμενο παράλληλες σκούρες γραμμές να ανεβαίνουν συνέχεια προς τα πάνω. Ισως κατι με το refresh rate να συμβαίνει αλλά δεν ξέρω πως να το διορθώσω. Για βοηθήστε με.
dub Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 κατέβασα αναβαθισμένους drivers για τη κάρτα γραφικών ειχε επιλογή για το refresh rate, το ανέβασα στο ανώτερο επιτρεπόμενο (75hz) και η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ αλλά ακόμη το προβλημα παραμένει εστω και σε μικρο βαθμό. Δεν ξέρω αν επιδέχεται αλλης διορθωσης. Και μια άλλη ερώτηση . Οι οθόνες tft επηρρεάζονται απο άλλες συσκευές που είναι κοντά (ηχεία, ενισχυτές,τροφοδοτικά κτλ)?
ki8aristas_SteL Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 nomizw oti oles oi o8ones epireazontai apo magnhtika paidia pou paragontai apo hxeia se kontinh apostash h genika megalous magnhtes.Pantws to 8ema twn maurwn grammwn einai klasiko 8ema hertz.Na ta vazeis pshla ta hertz.Apla isws ftaiei kai h o8onh pou einai tft kai kanei etsi.Pantws genika stis o8ones pou pairneis na koitas panta ta hertz! Eiba vasiko gia na mhn kanei nera h o8onh
dub Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 δεν μπορώ να καταλάβω, αλλά τώρα πότε το κάνει ποτε δεν το κάνει. (γενικά είναι πολύ βελτιωμένη η κατάσταση). Το refresh rate το έβαλα οσο μου το επιτρέπει : 75hz
makisathanos Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δεν νομίζω οι TFT να επηρεάζονται από μαγνητικά πεδία.
dub Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα γραφικών. Να πω εδώ πως το μηχάνημα είναι παμπάλαιο(και η κάρτα βέβαια)
nioGr Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Koita file mou oi kalyterh analysh gia tis TFT othones einai 1280X1024 sta 60 herz. Megalo rolo paizei kai h karta grafikwn bebaia. Pes mas ti karta grafikwn xrhsimopoieis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.