Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Μιας...και τα κοιτατε ολα για κοιταξτε γιατι το nickname μου δεν χωραει ολοκληρο στην ευρεση!!!!Κοψτε κανενα αχρηστο χαρακτηρα να χωρεσει.... Αντε να δουμε... :smile: :smile: :smile: :smile:
lazaross Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 lol... to platano δεν χρειαζεται.. ουτε οι παρενθεσεις..
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 lol... to platano δεν χρειαζεται.. ουτε οι παρενθεσεις.. Εγω ...το ξερω...Οι mod θελουν και μπορουν ???? :grin: :grin:
lazaross Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 μαλλον δεν γινεται. και εγω το ειχα ζητησει αλλα και πολλοι αλλοι χρηστες.. αμα ησουν πονηρος κατι θα μπορουσες να κανεις μεσω pms.. 8)
marios1957 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 .. αμα ησουν πονηρος κατι θα μπορουσες να κανεις μεσω pms.. 8) Ρε καρντάση,που έπεσες... Ο Γιάννης είναι ο ορισμός της εντιμότητας,δεν έχει -άλλωστε- ανάγκη από p.m.Όποτε αισθάνεται την ανάγκη για face2face,αυτή ικανοποιείται....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 [...'] αμα ησουν πονηρος κατι θα μπορουσες να κανεις μεσω pms.. 8) Πέραν αυτού που λέει ο Μάριος πιο πάνω (και το οποίο προσυπογράφω μέχρι κεραίας), τι ακριβώς εννοείς; Ότι αν έστελνε pm σε κάποιον θα γινόταν ενώ τώρα δεν γίνεται;
lazaross Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 ξερω γω.. αμα το εστελνε με pm και τελικα του αλλαζατε το ονομα χωρις να το ξερουμε εμεις, λιγοι θα το παρατηρουσανε.. εγω προσωπικα δεν θα το παρατηρουσα, μιας και ειμαι ενα τριμηνο σε αυτο το forum. τωρα εαν του αλλαζατε το ονομα επειδη το ελεγε εδω, τοτε θα υπηρχνα προβληματα, αφου και εγω, καθως και αλλοι users θελουν να αλλαξουν τα ονοματα τους.. οποτε, διαλεγετε και παιρνετε! 8)
dreaming123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 lazaross δεν νομίζω οτι με Μηνύματα: 8.926(και όχι της πλάκας απλά να αυξηθούν τα post) δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει κάτι και είναι ποιο έντιμο να το πει ξεκάθαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.