laptopmaniac Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Απο το μαγαζί αυτό πήρα το φορητό μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα η αδελφή μου θέλει νέο pc και είδα αυτό: http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_146&products_id=1169&osCsid=20c005273add5e16706701e88ac34d1f Η τελική του τιμή είναι 750 + 12 ευρώ η κούριερ 762 με το φ.π.α Είναι καλή τιμή τι λέτε? Δεν την ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και θέλει μια καλή οθόνη και ένα σχετικά γρήγορο σύστημα. Περιμένω τις πολύτιμες συμβουλές σας καθώς το θέμα σταθερός υπολογιστής έχει πάψει να με απασχολεί την τελευταία διετία :grin:
hthe Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Mia xara fainetai .... i timi einai apistefti ...
tsikoman Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Πάρα πολύ καλός στην τιμή του. καλή ευκαιρία. ψάξε λίγο για εγγυήσεισ και για εξυπηρέτηση που θα έχεις σε τυχόν (χτύπα ξύλο) ελλατώματα που θα παρουσίάσει.
laptopmaniac Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Πάρα πολύ καλός στην τιμή του. καλή ευκαιρία. ψάξε λίγο για εγγυήσεισ και για εξυπηρέτηση που θα έχεις σε τυχόν (χτύπα ξύλο) ελλατώματα που θα παρουσίάσει. 3 χρόνια εγγύηση και αν χρειστεί αποστολή και παραλαβή με δικά τους έξοδα. Βασικά την οθόνη δεν έχω ξαναδεί..Τι λέει καλή είναι?
stehellas Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 poli kali prosfora kai to monitoor para poli kalo mono pou kata thn gnomimou tha prepei na alaksis to trofodotiko me ena megalitero malon 450 me 500 ... pantos gia emena parton
laptopmaniac Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Οσον αφορά το τροφοδοτικό μάλλον είναι αρκετό αφού δεν υπάρχει σκοπός να βάλει η sister τίποτα παραπάνω απο αυτά που ήδη έχει πάνω. Ένα 650 VA ups με σούκο θα του πάρω στα 60 ευρά ακόμα και τίποτα άλλο. Άρα τελικό σύνολο 750+60=810 + 12 η κούριερ,= 822 άρα καλή προσφορά είναι. Θα το παραγγείλω μάλλον...Λίγο με κολάει η οθόνη σκέφτομαι την lg 1780 αντι για αυτήν είναι πιο design και έχει 0 pixel εγγύηση. Η διαφορά στην τιμή είναι μικρή περίπου 40 ευρά. Τις viewsonic δεν τις ξέρω...
deathlok Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 giati den stinis ena sistimataki esi opos akrivos to theleis(den leo na agoraseis ta komatia apo deka diaforetik magazia kai na psaxnese) alla na ta pareis ola apo ena kai na sto sirnamologisoun tsaba. http://www.plaisio.gr http://www.ram-shop.gr http://www.e-shop.gr
laptopmaniac Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Γιατί απο e-shop και πλαίσιο έχω πάψει να ψωνίζω, οι λόγοι γνωστοί δεν θέλω να τους αναφέρω ξανά , το ramshop ακριβό και επειδή απο το openmind έχω ψωνίσει κάμποσα πράματα και εκτός απο φθηνό ο τύπος που το έχει είναι πράγματι αυτό που λέμε..άξιος εμπιστοσύνης. Anyway το σύστηματάκι καλό μου φαίνεται και μου έρχεται και φθηνότερο απο εκεί παρά απο το e-shop και το πλαίσιο ( απο το πλαίσιο το μόνο παράπονο μου είναι οι τιμές τους ). Άρα why not? το παραγγέλνω τελικά όπως είναι αφού μου είπαν πως η οθόνη είναι πραγματικά πολύ καλή και πως δεν αξίζει να πάρω την LG και να την πληρώσω ακριβότερα.
gerontas Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μια χαρά είναι γι αυτό που το θες. Τώρα για την οθόνη: Δεν έχω δει καν Viewsonic TFT, από τις CRT που είχα χρησιμοποιήσει σε μια συνεργασία, θα έδινα τα 40 Euro για την LG.
nk_surfer Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Paidia oi Viewsonic einai apo tis kalyteres o8ones me fovero xrwma. Kat' eme einai klaseis anwteres apo LG.... Auth omws sthn prosfora den vlepw na grafei pou8ena viewsonic...
gerontas Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Paidia oi Viewsonic einai apo tis kalyteres o8ones me fovero xrwma. Kat' eme einai klaseis anwteres apo LG.... Auth omws sthn prosfora den vlepw na grafei pou8ena viewsonic...Στο link που δίνει ο laptopmaniac, στην αναλυτική περιγραφή αναφέρει Οθόνη: 17 ΤFT Viewsonic VE702m 14 ms responce time.Επί της ουσίας, σαφώς και η άποψη του nk_surfer είναι πιό αξιόπιστη από τη δική μου, αφού ξεκαθάρισα ότι αναφέρομαι σε εμπειρία από CRT και δεν έχω δουλέψει ούτε τη συγκεκριμένη, ούτε άλλη ΤFT Viewsonic.
laptopmaniac Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Χθές 3 το μεσημέρι το παράγγειλα και σήμερα 12 το μεσημέρι μου το έφερε η Speedex στο γραφείο!! Μόλις το πήγα σπίτι και είναι κουκλί, το κουτί και η οθόνη είναι πολύ όμορφα ( τελικά πήρα την viewsonic ) και είναι πανέμορφα. Η οθόνη πολύ όμορφη και ή απόδοση της πολύ καλή. Γενικά μια καλή αγορά, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, τώρα θα του στήσω το doom3 να δοκιμάσω και την κάρτα γραφικών αν και νομίζω ότι δεν είναι δα και τόσο δυνατή ( MSI G-Force FX 5500 256mb).Εντυπώσεις αύριο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.