Slay Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Symfona me to Gamesindustry.biz to psp tha kykloforhsei thn 1h septembrh sthn eyroph me timh 179 eyro, to paketo tha perilambanei oti kai to amerikaniko release, dhladh thikh, 32mb memory card, headphones, cleaning cloth, media demo, opos epishs kai mia kopia ths tainias spiderman 2 se UMD format, mono poy ayth thn fora den tha einai mesa sto paketo, alla osoi agorasoyn to psp tha mporoyn na to paroyn apo to http://www.yourpsp.com
Daredevil Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 panta teleytaia h eyrwph apo aytes tis iapwnikes etaireies, hmarton dld 5 mhnes. den skopeyw na to parw(toulaxiston akoma) alla genika me ekneyrizei aytou tou eidous h politikh.
Slay Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Kapoy edo prepei na kano mia diorthosh poy tha sas apogoiteysei, diabasa lathos ton titlo toy gamesindustry poy htan "UKP 179 Euro PSP on September 1st" den ennoei 179 euro, alla UK pounds 179,,,,,, Euro PSP, poy shmainei gyro sta 250 eyro an to ypologisa sosta.
Daredevil Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 290 eyrw, opote ellada 320-330, e oxi re paidia akribo bgainei gia 3wres gaming on the road
__D3mIaN__ Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι μας έχουν πιάσει τον κ***, όλα τα video games είναι πανάκριβα... ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ! Με τα λέφτα του psp αγοράζεις τηλεόραση και τόσα άλλα πολύ καλύτερα πράγματα. Με εξοργίζει που συμβαίνει αυτό το πράγμα στο εμπόριο. Είμαι σίγουρος ότι δεν αξίζουν τα λεφτά τους όλες αυτές οι φορητές κονσόλες, είναι καλές αλλά όχι και 300e!!!
npapak Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 ΚΑι ποιος θα περιμενει μεχρι τον Σεπτεμβριο.Ετσι και αλλιως κυκλοφορει ηδη σε πολλες πολεις τις Ελλαδας οπως Κομοτηνη και Καβαλα που ξερω σιγουρα.
Bourdoulas Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Τόσα λεφτά για μια φορητή κονσόλα δεν αξίζουν, κι ας είναι τα γραφικά εφάμιλλα του PS2. Αν και δεν νομίζω να ανεβάσουν τόσο πολύ την τιμή...300 ευρώ είναι πολλά...μάλλον στα ίδια επίπεδα θα κυμένεται και στην Ελλάδα.
Narayan Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Και το Xbox όταν είχε κυκλοφορήσει είχε ?450, τώρα όμως έχει πέσει στο 1/3 της τιμής. Αν θέλετε να είστε οι πρώτοι με PSP αγοράστε το τώρα, αν όχι περιμένετε. Απλά τα πράγματα.
green_beret Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Αν παντως εχει καμμενα pixels και κανει και 300 ευρω δεν αξιζει καθολου. Στην Αμερικη παντως που εριξε 2 εκατομμυρια PSP για αρχη τελικα πουλησε μονο τα μισα. Ελπιζω η SONY να βαλει μυαλο και να κατεβασει τις τιμες γιατι η Nintendo παραμονευει...
Bourdoulas Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Distixos an den tin pa8ei den 8a ma8ei....kai den nomizo na tin pa8ei!
__D3mIaN__ Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Μην είσαι τόσο σίγουρος, μπορεί η sony να ηγείται της κούρσας που γίνεται μεταξύ των εταιριών videogames, αλλά σκέψου ότι είναι η 1η της φορητή κονσόλα. Η nintendo έχει κυκλοφορήσει 5 φορητές κονσόλες( gameboy, gb pocket, gb color, gb advance, ds) και απ' όσο ξέρω η nintendo δεν είπε την τελευταία της λέξη με το ds, γιατί σκοπεύει να βγάλει μια φορητή κονσόλα ανταγωνιστικότατη του psp. Με λίγα λόγια αβέβαιο το μέλλον γι' αυτό ας περιμένουμε γιατί θα δούμε πολλά.
Bourdoulas Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Ναι αλλά και το PS1 ήταν η πρώτη της κονσόλα και κοίτα τι έκανε...η Nintendo είναι έξω απ' το παιχνίδι, όπως επίσης και η Microsoft, και φυσικά μην ξεχνάμε την Sega, η οποία δεν πρόκειται να βγάλει κονσόλα ξανά.Η Sony παίζει μόνη της.Μπορεί κάλλιστα να επαναληφθεί το ίδιο και το PSP.Η Sony ξέρει να παίζει τα χαρτιά της πολύ καλά.
__D3mIaN__ Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Σίγουρα η sony έχει τα πρωτεία. Είναι χρόνια στο χώρο και μη ξεχνάμε ότι έχει τον μεγαλύτερο αριθμό τίτλων. Πάντως καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός γιατί αυτός οδηγεί τις εταιρίες στο να βγάζουν κορυφαία προιόντα.
BlizardBill Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Το psp λένε είναι κοντά στοπ ps2, ενώ το ds κοντά στο Ν64 , οπότε δεν υπάρχει θέμα εδώ. Και όταν τα παιχνίδια τους κοστίζουν τόσο ακριβά, νομίζω ότι θες το καλύτερο μηχάνημα και ας κάνει παραπάνω. Παρόλα αυτά, 270 ευρώ που ακούω είναι πολλά για φορητή συσκευή ... πιστεύω θα αρχίσει να πουλάει όταν πέσει κάτω από τα 200, και με την μεγάλη ποικιλία τίτλων που θα έχει λόγω του ps2, θα επικρατήσει και θα μείνει για πολλά χρόνια.
Bourdoulas Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 το θέμα είναι να αντιγράφονται και τα παιχνίδια.Δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που θα δίνουν τόσα λεφτά για ένα παιχνίδι.Το PSP παίρνει memory stick μέχρι και 1 GB, μέσω αυτής μάλλον θα γίνει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.