Demiankv Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Συγχαρητήρια με τη σειρά μου για το πολύ καλό επίπεδο του φόρουμ τόσο από τους δημιουργούς τόσο και από τους χρηστές .Είναι γεγονός πως έχω λύσει σημαντικά προβλήματα διαβάζοντας το φόρουμ. Και τώρα το πρόβλημα: Έχω ένα παλιό σκληρό δίσκο με windows 2000. Πρόσφατα άλλαξα pc και πήρα ένα νέο και ο νέος είναι με win xp pro (english).Επειδή όμως είχα κάποια αρχεία στον παλιό δίσκο (mp3 φωτογραφίες κτλ)έκανα τον παλιό δίσκο slave και αντέγραψα στον νέο δίσκο ότι ήθελα. Μέχρι εδώ καλά! Ήθελα να κάνω format στον παλιό δίσκο για να τον έχω καθαρό .Και τι έκανα ο στόκος ..Από το my computer έκανα δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο του δίσκου και επέλεξα format. Ξεκίνησε τη διαδικασία και ξαφνικά μου βγάζει μήνυμα ότι τα windows δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το format. Αυτή τη στιγμή έχω ένα 60αρι σκληρό που είναι άχρηστος. Έκανα την εξής ενέργειa και απέτυχε. Έκανα τον συγκεκριμένο δίσκο master αποσύνδεσα τον άλλο και έβαλα το cd των windows να bootαρει από αυτό . Δυστυχώς failure!!! Tι μπορώ να κανω;;;
winarg Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Από Computer Management τον βλέπεις τον δίσκο? Διέγραψε το partition και φτιάξε το πάλι...
Demiankv Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 τον βλέπω το δισκο.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κανω τιποτα πανω στο δισκο. Λεσ δηλαδη να τον διαγραψω και με restart να κανω ξανα εγκατασταση;;Τι θα κερδισω με αυτο;; Το προβλημα μου ειναι οτι ξεκινησε ενα φορματ που δεν ολοκληρωθηκε και τωρα δεν μπορω να εγκαταστησω τιποτα πανω.
winarg Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Ο άλλος δίσκος έχει WINDOWS? Από εκεί τον βλέπεις? Πρόσπά8ησε μέσα απο WINDOWS να κάνεις τα παραπάνω...
stehellas Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 ti hdd einai ? ean einai wd katevase apo http://www.westerndigital.com kaipia uti pou exoun , kai 2 h kaliteri lisi partition magic ....
Demiankv Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Ο άλλος δίσκος έχει WINDOWS? Από εκεί τον βλέπεις? Πρόσπά8ησε μέσα απο WINDOWS να κάνεις τα παραπάνω... ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΧΕ WIN2000. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
JohnnyB Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Boot σε DOS από δισκέτα Win 98 και Fdisk στον δεύτερο σκληρό σου.
Theodore Tsi Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Ήθελα να κάνω format στον παλιό δίσκο για να τον έχω καθαρό .Και τι έκανα ο στόκος ..Από το my computer έκανα δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο του δίσκου και επέλεξα format. Ξεκίνησε τη διαδικασία και ξαφνικά μου βγάζει μήνυμα ότι τα windows δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το format.Αυτή τη στιγμή έχω ένα 60αρι σκληρό που είναι άχρηστος. 1ον. αφού και από εκεί γίνεται γιατί τα ρίχνεις σε σένα; 2ον. αν δοκιμασεις με τον ίδιο τρόπο να κάνεις format(μέσω windows δλδ) τι παίζει; 3ον. η πρόταση του winarg δεν είναι να πας να κάνεις uninstall το σκληρό.......απλά να πας start->control panel->performance and maintenance->administrative tools->computer management.... εκεί κάπου θα σου γράφει disk management... επέλεξε το σκληρό που δεν πήρε το format δεξί κλικ και delete..... θα στο αναγνωρίζει μετα σαν unallocated space ή κατι τέτοιο....και μετά επέλεξε να κάνει format..
Demiankv Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 1ον. αφού και από εκεί γίνεται γιατί τα ρίχνεις σε σένα;2ον. αν δοκιμασεις με τον ίδιο τρόπο να κάνεις format(μέσω windows δλδ) τι παίζει; 3ον. η πρόταση του winarg δεν είναι να πας να κάνεις uninstall το σκληρό.......απλά να πας start->control panel->performance and maintenance->administrative tools->computer management.... εκεί κάπου θα σου γράφει disk management... επέλεξε το σκληρό που δεν πήρε το format δεξί κλικ και delete..... θα στο αναγνωρίζει μετα σαν unallocated space ή κατι τέτοιο....και μετά επέλεξε να κάνει format.. ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ! ΤΗΑΝΚS !!!
Demiankv Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Φιλε Theodore Tsi δοκιμασα οτι μου ειπες και πετυχε..αλλα με μια διαφορα.Απο 60αρης που ηταν ο δισκος τον ειδε μονο σα 30αρι..τωρα πρεπει να λυσω το προβλημα αυτο.. Γκαντεμης ε;;; Τι κανω;;;
Theodore Tsi Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 αυτό θυμάμαι μου το είχε κάνει και εμένα ένας σκληρός....πηγαίνοντας πάλι στην τοποθεσία που σου είπα πριν βρήκα τα gb που έλειπαν σαν unallocated space και πάλι.......έπειδη ήθελα 1 δεύτερο partition πολύ απλά τα ενεργοποίησα σαν άλλο partition και μου τα αναγνώρισε κανονικά.... δοκίμασε να πας εκεί μέσα να δεις τι παίζει και πάλι....
Demiankv Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 αυτό θυμάμαι μου το είχε κάνει και εμένα ένας σκληρός....πηγαίνοντας πάλι στην τοποθεσία που σου είπα πριν βρήκα τα gb που έλειπαν σαν unallocated space και πάλι.......έπειδη ήθελα 1 δεύτερο partition πολύ απλά τα ενεργοποίησα σαν άλλο partition και μου τα αναγνώρισε κανονικά.... δοκίμασε να πας εκεί μέσα να δεις τι παίζει και πάλι.... Οταν εκανα την διαδικασια που μου ειπες μου εβγαλε σαν unloccated space μονο τα μισα giga (apo 60 -->30 gb) και πουθενα αλλου δεν βρηκα τα υπολοιπα.ξανακανα φορματ αλλα ματαια. Μετα εκανα unistall το δισκο και παλιμοταν τον ειδε τον ειδε σα 30αρι.
Theodore Tsi Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 μμμμ...περίεργο αύτο....ψάξε και βρες το partition magic (η τελευταία έκδοση είναι η 8 αν δεν κάνω λάθος) και δες με αυτό τι θα σου αναγνωρίσει και πες μου....
gerontas Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Αν (δεν) κατάλαβα καλά και βλέπεις Μια partition 30GB + Unallocated άλλα 30, τότε κάνε delete την partition. Λογικά θα δείς Unallocated 60 GB, οπότε κάνεις Create Partition σ' αυτά. Αν τώρα βλέπεις στο δίσκο αυτό μόνο unallocated 30 GB και΄τίποτε άλλο... χμ, απίθανο, αλλά δεν χάνεις τίποτε: Πήγαινε στο BIOS και δες άν η αναγνώριση του δεύτερου δίσκου (λογικά θα είναι ο Primary Slave) είναι AUTO Καλή Τύχη.
traianos Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μια ειναι η λυση και ακουει στο ονομα Partition Magic.Υπαρχει βεβαια περιπτωση να αποτυχει και αυτο.Δοκιμασε απο το My conputer να κανεις δεξι κλικ στο Manage και απο εκει να πας στο disk management,ισως εκει βγαλεις ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.