Προς το περιεχόμενο

Aκουστικά με 20 ευροπουλα?

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεβαίνεις λίγο σε τιμή (sorry) αλλά κοίτα και αυτά:

Sennheiser PC-130

Ακόμα και οι "ψείρες" της Sennheiser με έχουν εντυπωσιάσει! Σε σχέση με άλλα που έχω δοκιμάσει της χαμηλής κατηγορίας τιμής, είναι κορυφαία. Να μην μιλήσω για τα μεγαλύτερα μοντέλα...

Για κάτι πιο φθηνό...

Terratec Headset Master 2

Δημοσ.

Προτείνω να ξεφύγεις από το κομπιουτερίστικα και να κοιτάξεις σε μαγαζιά με ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ήχου...(elephant, κλπ )

Θα βρεις πολλά και ενδιαφέροντα.

Δημοσ.
exei doulepsei kaneis auta?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=915&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=172311&Merchant_Id=1&sts_cid=3

episis xerei kaneis an to microfono bgainei h einai monima sta akoustika ''kolimeno''

Φίλε μου αυτά έχω κι' εγώ και μαμάνε και δέρνουν. Πολύ καλά ακουστικά και για παιχνίδια και για μουσική. Έχουν και πολύ καλό μπασάκι ;-). Το μικρόφωνο δεν βγαίνει.

Στα συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Ψάξε σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών κυρίως , εγώ πήρα πρίν από λίγο καιρό αυτά εδώ της AIWA.

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006AMRO/104-2489156-9011167?v=glance

Δεν έχουν ρύθμιση έντασης αλλά είναι αρκετά καλά σε ποιότητα.

Δημοσ.

Φίλε μου, από την εμπειρία που έχω σε θέματα ήχου θα σε συμβούλευα κι εγώ να πας ή σε Sennheiser ή σε AKG! Μπορεί να δώσεις λίγα παραπάνω χρήματα τώρα αλλά:

α) Θα τα ευχαριστηθείς όσο δε φαντάζεσαι

β) Θα τα έχεις για μια ολόκληρη ζωή! Τα Sennheiser του πατέρα μου εδώ και 25 χρόνια δουλεύουν αψογα!!

Δες τα λίγο πριν κάνεις την τελική σου επιλογή!!

Δημοσ.
Φίλε μου αυτά έχω κι' εγώ και μαμάνε και δέρνουν. Πολύ καλά ακουστικά και για παιχνίδια και για μουσική. Έχουν και πολύ καλό μπασάκι ;-). Το μικρόφωνο δεν βγαίνει.

οκ μεγαλε, και εμενα μου καλα μου φαινονται. Αν και λεω να παω για αυτα χωρις μικροφωνο γιατι ετσι και αλλιως σπανιοτατα χρησιμοποιω.

Παντως σας ευχαριστω ολους σας παιδια για την βοήθεια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Thanx for the bad advice men!

Ta prira telika, dustixos. Eimai polu apogoiteumenos apo ton hxo pou bgazoun. Ta philips pou eixa parei me 7 ebgazan kalitero hxo! OUte mpasa exoun kala oute tis psiles sixnotites. Pragmatika re file sou aresan esena h plaka mou ekanes? Krima, proti fora pira toso kaki simbouli apo to insomnia. Tin alli fora tha diastaurono kai apo alles piges tis plirofories.

Paidia min me pairnete straba, den katigoro to idio to insomnia alla tis aneuthines sumboules pou dinonde kamia fora...

Δημοσ.

MixalisX λυπάμαι για την άσχημη αγορά σου... Τελικά ίσως συμφέρει να δίνεις κάτι παραπάνω για ακουστικά με σκοπό να τα κρατήσεις... Για αυτό σου πρότεινα Sehnheiser... Όσο για τα 30?, πίστεψέ με δεν είναι πολλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...