Stilewag Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 χωρις να θελω να ξενερωσω κανενα το silencer δε μπαινει στις καρτες τις ASUS παρα μονο αν κανεις ενα μικρό mod για να μπορεσεις να του δόσεις ρευμα...Κατα τ'αλλα είναι παρα πολύ καλο(Το φοραω και στη δικιά μου) ,πραγματικά αθόρυβο και εριξε και 10 βαθμούς τη θερμοκρασία της καρτας(Σε συνδιασμό με full tower;)) ti perilamvanei to mod afto? :-| gamoto, fovamai na tin anoiksw gia na doume ta vasika ergaleia pou tha xreiastw: 1. xeirourgika gantia gia na min afeisw daxtilies 2. ena katsavidi akrivws sta metra gia tis vides pou xrisimopoiei i karta, kai me megali lavi gia na min xreiastei na askisw piesi kai katastrepsw kamia vida 3. ...kati allo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotakas Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 mipos exei dokimasei kanenas na valei to Arctic Cooling Rev.2 nVidia 6 pou einai gia 6600gt pci-e kai se 6600gt AGP????exw thn XFX 6600 gt AGP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apocalypse Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 ti perilamvanei to mod afto? :-| gamoto' date=' fovamai na tin anoiksw gia na doume ta vasika ergaleia pou tha xreiastw: 1. xeirourgika gantia gia na min afeisw daxtilies 2. ena katsavidi akrivws sta metra gia tis vides pou xrisimopoiei i karta, kai me megali lavi gia na min xreiastei na askisw piesi kai katastrepsw kamia vida 3. ...kati allo?[/quote'] 3. Πιστολάκι για τα μαλλιά , ώστε να ζεστάνεις την ψύκτρα , αν αποδειχτεί ζόρικη. Απ'όσο ξέρω , στις ASUS 6800 AGP το silencer δεν μπαίνει ούτε με σφαίρες , χάρη στις εξυπνάδες που έχει κάνει η ASUS με τα βύσματα τροφοδοσίας , δεν ξέρω τι ισχύει για τις PCI-E. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά, σκεφτόμουν να πάρω την ASUS 6600GT αλλά σήμερα διάβασα posts που έλεγαν πως οι κάρτες γραφικών της ASUS είναι πολύ θορυβόδες! Είναι αλήθεια αυτό? Δηλαδή να μην πάρω την 6600GT με την υλοποίηση της ASUS? Ε... ρε, και τώρα το απόγευμα έλεγα να την παραγγείλω απ' το e-shop! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apocalypse Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Ο πολύς θόρυβος δεν είναι ιδιαιτερότητα της ASUS. Σχεδόν όλες οι δυνατές/ζεστές κάρτες έχουν πρόβλημα , ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Για να ψύξεις καλά ένα τσιπάκι , μπορείς να βάλεις κάποια μεγάλη , χάλκινη , καλοσχεδιασμένη ψύκτρα με ήσυχο ανεμιστήρα ή μπορείς να βάλεις μια μικρή , φτηνιάρικη ψύκτρα με ένα (διαολο)ανεμιστηράκι στις 150000 στροφές. Η πρώτη λύση είναι σαφώς καλύτερη , η δεύτερη σαφώς φτηνότερη. Όποιος μαντέψει ποια λύση χρησιμοποιείται στο 99% των καρτών κερδίζει λουκούμι.... Βέβαια , βλέπωντας πόσο περισσότερα λεφτά ζητάει η ASUS , θα περίμενα να κάνει κάτι παραπάνω σε αυτόν τον τομέα (όπως η HIS ας πούμε).... Όποιος θέλει ησυχία , πραγματική ησυχία , δεν γλιτώνει την αγορά aftermarket ψύκτρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δηλαδή να την πάρω την ASUS? Όποια υλοποίηση και να πάρω θα κάνει πολύ θόρυβο η κάρτα? Και κάτι άλλο, αυτή η ψύκτρα (η καλή λύση) γίνεται να μπει σε αυτή την κάρτα που θέλω να πάρω εγώ και γενικά σε κάρτες γραφικών της ASUS? Αν ναι, ο θόρυβος θα μειωθεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apocalypse Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Αυτό λέω , έχω ακούσει και την MSI 6600GT που υποτίθεται οτι είναι από τις ποιο ήσυχες 6600GT , πάλι ηλεκτρική σκούπα μου θύμησε. Τα παρακάτω είναι καθαρά η γνώμη μου. Είμαι φανατικά εναντίον του να πληρώνει κανείς περισσότερα λεφτά για να αγοράσει το ίδιο πράγμα με διαφορετικό σηματάκι , οπότε αποφεύγω φανατικά τις ASUS. Αγοράζοντας κάποια φτηνότερη 6600GT (πχ Gigabyte) , βγάζεις αμέσως τα λεφτά για την αλλαγή ψύκτρας. Για τις εναλλακτικές και για πληροφορίες για την συμβατότητα , δες τα site: http://www.arctic-cooling.com http://www.zalman.co.kr Αν η 6600GT που λες είναι AGP , τότε ξέχνα το silencer , δεν υπάρχει συμβατή έκδοση. Τόσο το silencer , όσο και το zalman , δίνουν πολύ καλύτερες θερμοκρασίες με πολύ λιγότερο θόρυβο. Και μόνο το μέγεθός τους να δεις , θα καταλάβεις (τεράστιες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 i eggisi pauei apo tin mia alla kai esi ama xalasei tha xanabaleis tis manas tou pano kai tha tin pas piso.den tha tin pas me auto pou ebales esi.simple pragmata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Που ρε γκαντεμιά...!!! Μ' αυτά που ακούω μου φαίνεται πως θα αργήσω κι άλλα να πάρω την κάρτα! Ρε παιδιά, πείτε μου λίγο, όταν λέμε ότι κάνει πολύ θόρυβο, πόσο ακριβώς εννοούμε? Η κάρτα που θέλω είναι AGP. Αν πάρω άλλη υλοποίηση της κάρτας μπορώ να βάλω ψύκτρα? Ρωτάω επειδή δεν πολυκαταλαβαίνω όπως τα έχουν οι σελίδες που μου έδωσες. Please απαντήστε γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apocalypse Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Οι περισσότερες κάρτες "φοράνε" στην ψύκτρα ανεμιστήρα 40 ή 50 χιλιοστών στις 5000 με 6000 στροφές. Ο θόρυβος που παράγουν δεν είναι απαραίτητα πολύ ισχυρός , αλλά είναι πάντα υψίσυχνος , διαπεραστικός , τσιρίζουν. Το πόσο ενοχλητικό είναι , είναι υποκειμενικό , για μένα είναι απαράδεκτο. Και βέβαια εξαρτάται από το υπόλοιπο PC , αν έχεις ήδη 8-9 ανεμιστήρες , μπορεί να μην πάρεις χαμπάρι. Σε κάποιες ο ανεμιστήρας είναι αυτόματα ρυθμιζόμενος ώστε να ανεβάζει στροφές μόνο όταν ζεσταίνεται η κάρτα , αλλά και πάλι , κάποια στιγμή θα ανεβάσει... Λοιπόν , το silencer δεν μπαίνει σε ΚΑΜΙΑ 6600GT AGP. Η μόνη λύση είναι το Zalman VF700. Ένα user review : http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=14680 Πρόσεξε οτι για να μπορεί να μπει , ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η κάρτα να έχει ανεξάρτητη ψύκτρα για το bridge chip (απ'ότι βλέπω , η ASUS έχει). Επίσης προσοχή χρειάζεται το γεγονός οτι εξέχει αρκετά από την άκρη της κάρτας. Σε κάθε περίπτωση , αγοράζεις την κάρτα , την δοκιμάζεις και αν σε ενοχλεί κοιτάς παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Σε κάθε περίπτωση , αγοράζεις την κάρτα , την δοκιμάζεις και αν σε ενοχλεί κοιτάς παρακάτω. Δεν κατάλαβα τι εννοείς μ' αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apocalypse Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Εννοώ να μην απελπίζεσαι ακόμα. Ίσως να μην σε ενοχλεί και να μην χρειάζεται να μπλέξεις με τα περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 koitas parapano ithele na paei diladi oti allazeis psiktra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Εγώ τώρα έχω μια MX 440 της οποίας το ανεμιστηράκι είναι πολύ μικρό. Η 6600GT θα κάνει περισσότερο θόρυβο απ' αυτή? Αυτό το Zalman είναι καλό? Οι ψύκτρες που έχει το arctic-cooling είναι καλύτερες από το Zalman? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stilewag Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Εγώ τώρα έχω μια MX 440 της οποίας το ανεμιστηράκι είναι πολύ μικρό. Η 6600GT θα κάνει περισσότερο θόρυβο απ' αυτή? Αυτό το Zalman είναι καλό? Οι ψύκτρες που έχει το arctic-cooling είναι καλύτερες από το Zalman? eixa tin GeForce 2 TI (i opoia ipothetw pws tha zestenetai perisotero apo tin MX 440) kai ekana poly ligotero thorivo apo tin 6800GT (tin torini) ... re seis, nomizw oti arxizw na to sinithizw, tha dw, an me enoxlei kai meta apo 1 mina, tha to epixeirisw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.