Προς το περιεχόμενο

Απορίες σχετικά με forum

marten91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να φτιάξω ένα Forum... Έχω κάποιες απορίες... Πως θα συνδέσω μιά βάση δεδομένων??? Τι περιεχόμενα θα έχει???? Γενικά, όποιος μπορεί ας μου γράψει γενικες πληροφορίες για την δημιουργία forum....

Δημοσ.

Υπάρχουν έτοιμα πακέτα (ανοιχτού κώδικα :)) με τα οποία πολύ εύκολα και γρήγορα δημιουργείς forums.Την βάση δεδομένων την επιλέγεις ανάλογα με τις δυνατότητες του πακέτου που θα επιλέξεις (η MySQL είναι πολύ συνηθισμένη) και συνήθως το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τρέξεις κάποιο sql script για την δημιουργία της βάσης και να αλλάξεις τα περιεχόμενα ενός config αρχείου ώστε η εφαρμογή να γνωρίζει που βρίσκεται η βάση.

Το τι περιεχόμενα θα έχει νομίζω είναι καθαρά θέμα δικό σου.Αν εννοείς τα διαφορετικά sections τότε αυτά τα προσθέτεις/αφαιρείς πανεύκολα.

Γνωστά forum είναι το phpBB, yaBB, miniBB και πολλά άλλα που θα βρείς στο google.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες daidalus. Έχω άλλη μια ερώτηση.. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν προγράμματα με wizard και φτιάχουν έτοιμα forum... Ξέρετε κανένα τέτοιο πρόγραμμα???? Αξίζει να το φτιάξω έτσι???

Δημοσ.

opos sou eipe o panx romanas, scripts san to phpBB ktl exoun installers pou me merika clicks ta kanoun ola mona tous... Sigekrimena to Invision (to opoio den einai tsampa omos) einai etsi akrivos sigoura :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...