pptsmps Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Κάνω μια "διατριβή" περίπου 100 σελίδων. Με πίνακες - εικόνες και σχεδιαγράμματα . 1. Ερώτηση . καλώς την κάνω με το word ή υπάρχει κάτι καλύτερο - ευκολότερο ως προς τη σελιδοποίηση; 2. ερώτηση . κάνω πίνακα περιεχομένων - με επικεφαλίδες - πίνακα των εικόνων (αυτόματα) πως μπορώ να κάνω; 3. Ένα γλωσσάρι πως μπορώ να το κάμνω; ένα ευρετήριο; Θα πείτε άνοιξε κάνα βιβλίο - έχω αγοράσει 2 σχετικά με το word.. αλλά στον τομέα σελιδοποίηση - αυτοματοποίηση δεν βρήκα κάτι. Γι αυτό επανέρχομαι στην πρώτη ερώτηση. Ποιό κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο για σελιδοποίηση..
h1k1k0m0r1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 καταρχάς φίλε μου μην ψάχνεις για άλλο πρόγραμμα. Μια χαρά είναι το Word. πολύ εύκολα κάνεις και σελιδοποίηση και ευρετήριο, γλωσσάρια κτλ. Πειραματίσου λίγο με το Help. Δεν υπάρχει λόγος να κάτσεις να διαβάσεις κάποιο βιβλίο. Για αρχή πάνε Εισαγωγή->Αναφορά-> και διάλεξε τι θέλεις. δεν έχω χρόνο τώρα, αλλά αν δεν βιάζεσαι μπορώ να σου απαντήσω με λεπτομέρειες το μεσημέρι.
RedKostas Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Και εγώ πιστεύω ότι το Word για την δουλειά που το θέλεις είναι υπέραρκετο... Με λίγη προσπάθεια, αυτά που αναφέρεις γίνονται στο Word. Και εγώ θα σου πρότεινα να ασχοληθείς λίγο με το help, και είμαι σίγουρος ότι θα βρεις άκρη.
alkisg Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Για γλωσσάρι, ευρετήριο κτλ ξέχνα το word και πήγαινε σε latex. Κατά τα άλλα (πίνακας περιεχομένων κτλ) το word είναι πιο εύχρηστο: βάζεις τις επικεφαλίες σου με ΣΤΥΛ "Επικεφαλίδα 1" ή "Heading 1" αν έχεις το αγγλικό και μετά πας στο μενού Εισαγωγή->Αναφορά->Ευρετήρια και πίνακες. Άλλα αρνητικά του word που μπορεί να χρειαστείς: * δεν υποστηρίζει εικόνα για φόντο σε πίνακες * δεν κάνει καλή στοίχιση στις εικόνες (δεν μπορείς π.χ. να συνδέσεις μια εικόνα με μια παράγραφο και να του πεις βάλ'την στο πάνω ή κάτω μέρος της σελίδας, όπου είναι πιο κοντά στην συνδεδεμένη παράγραφο) Αν ΔΕΝ τα χρειάζεσαι, τότε προτίμησε το Word για λόγους ευκολίας (το tex έχει αρκετά μεγάλη καμπύλη μάθησης).
anarmostos Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Γκουχ, γκουχ to latex τι είναι και που το βρίσκουμε; Ευχαριστώ!
makisathanos Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Μια χαρά είσαι με το word - δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω.
Dikemou Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 tex/latex kai miktex gia windows tsekare kai to openoffice.org v2 gia kati enallaktiko pio kontino se word
pptsmps Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 latex kai miktex... αν μπορούσα να το κάνω να δημιουργεί και αρχεία.... κανα μανιουαλ???
peppasko Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 http://www.mathimatiko.net/latex/ ena kai kalo!!!!!!!!!!
pptsmps Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 ένα ευρετήριο πως θα το κάνω;;; καμιά ιδέα; το Latex σαν αρχάριος που είμαι και χωρίς πολύ χρόνο δεν ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩ!!!
h1k1k0m0r1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 κατέβασε αυτόν τον οδηγό (στα ελληνικά) http://www.philology.gr/courses/indexes.pdf είναι για Word 2000 αλλά δεν θα διαφέρει για άλλες εκδόσεις. και άσε τα LAtex κτλ. μια χαρά κάνει δουλειά το Word
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.