Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ Bluetooth ΓΙΑ Pc

christos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρά!

Θα ήθελα να αγοράσω ένα Bluetooth για το PC και να το συνδέσω με το 6600.

Έχω διαβάσει για κάποια Bluetooth που κυκλοφορούν και έχουν προβλήματα συνδεσιμότητας με το 6600 και με PC.

Μπορεί κάποιος φίλος να μου προτείνει κάποιο Bluetooth για αγορά που να είναι συμβατό με το 6600 και να μην έχει πρόβλημα συνδεσιμότητας με κινητό και PC .

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Έχω WINXP HOME EDITION GR (SP1)

Δημοσ.

Ναι, αυτό που εχει το infoshop (στα 25 ευρώ αν δεν κάνω λάθος) δουλεύει άψογα με τα περισσότερα κινητά και αναγνωρίζεται κατευθείαν απο τα Windows XP (SP2)

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!

Έχω μπει σε αρκετά Site όπως και στο infoshop για Bluetooth.

Έχω δει αρκετά μοντέλα Bluetooth αλλά σε όποιον και να ρώτησα για συμβατότητα όλοι μου είπαν ότι είναι συμβατά με το 6600 καθώς και με τα περισσότερα τηλέφωνα της αγοράς, ακόμα και για το (MOBILE ACTION BLUETOOTH ADAPTOR USB MA-700) που από ότι έχω διαβάσει πολλά παιδιά που το πήραν είχαν πολλά προβλήματα συμβατότητας με το κινητό αλλά και με το PC.

Αν κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει και γνωρίζει κάποιο Bluetooth που να μην παρουσιάζει προβλήματα συμβατότητας με το κινητό και με το PC παρακαλώ πολύ ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

file exo edo kai xronia to ma -620 adaptor iperithres men alla simvato me para polla thlefona kai me to 6600 mou kai pote den eixa provlhma oti kai an ekana sou proteino kati gia iperithres afou ta perissotera kinita exoun eno to bluetooth den einai diathesimo se polles siskeues akoma

Δημοσ.
Καλησπέρα στην παρέα!

Έχω μπει σε αρκετά Site όπως και στο infoshop για Bluetooth.

Έχω δει αρκετά μοντέλα Bluetooth αλλά σε όποιον και να ρώτησα για συμβατότητα όλοι μου είπαν ότι είναι συμβατά με το 6600 καθώς και με τα περισσότερα τηλέφωνα της αγοράς' date=' ακόμα και για το (MOBILE ACTION BLUETOOTH ADAPTOR USB MA-700) που από ότι έχω διαβάσει πολλά παιδιά που το πήραν είχαν πολλά προβλήματα συμβατότητας με το κινητό αλλά και με το PC.

Αν κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει και γνωρίζει κάποιο Bluetooth που να μην παρουσιάζει προβλήματα συμβατότητας με το κινητό και με το PC παρακαλώ πολύ ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ.[/quote']

Pantos to Epox pou exo synergazetaii xoris kanena provlhma me to 6600 tou patera mou se Win XP sp2 (kai se sp1 pou eixa paliotera).

To sygkekrimeno to exo dokimasei me SE (T610/630, Z600, Z1010, V800, P800/900/910i, S700i, K700i), Motorola (v525) kai me Nokia (6600, 6230).

Δημοσ.

To TDK θεωρείται το τέλειο, αλλά δεν το έχω δει στην Ελλάδα. Αν το βρει κανείς, ας με ειδοποιήσει για το που και πόσο

Δημοσ.
Pantos to Epox pou exo synergazetaii xoris kanena provlhma me to 6600 tou patera mou se Win XP sp2 (kai se sp1 pou eixa paliotera).

To sygkekrimeno to exo dokimasei me SE (T610/630' date=' Z600, Z1010, V800, P800/900/910i, S700i, K700i), Motorola (v525) kai me Nokia (6600, 6230).[/quote']

Γνωρίζεις κάποιο Site για το Bluetooth που αναφέρεις?

Η την ακριβή ονομασία του Bluetooth που έχεις για να ψάξω μήπως και το βρω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
To TDK θεωρείται το τέλειο, αλλά δεν το έχω δει στην Ελλάδα. Αν το βρει κανείς, ας με ειδοποιήσει για το που και πόσο

Γνωρίζεις την ακριβή ονομασία του TDK που αναφέρεις?

Δημοσ.

Το Epox το είχα πάρει απο το Hac Shop, δεν ξέρω αν το φέρνει ακόμα. Είναι το BT-DG02A που λογικά είναι παλιότερο μοντέλο, όποτε θα έχει και κάποιο νεότερο.

Δημοσ.

file exo kai ego nokia 6600 kai pira ena bluetooth oti nane!! kai den exo kanena problima. alla tora exei bgei kai mia kenourgia texnologia pou legete bluetooth2 exei enbelia 100 metra. den eimai sigouros. kane kanena search kai des.

Δημοσ.

file mou egw exw ma-700 k to exw xrisimopoihsei gia to panasonic x70 paliotera k twra gia to nokia 6230.genika den exei poly kali epafi me ta nokia to sygkekrimeno bt ofeilw na pw..oxi oti de kaneis ti douleia sou alla an theliseis na peraseis ena tragoudi olokliro sto knt sou tha sou kanei to vio aviwto mexri na ta katafereis na to peraseis olo afou tha diakopsei arketes fores..oson afora fwtografies ktl mikrou megethous kanena provlima alla ypothetw oti i mousiki sto knt thewreitai pia must..

symperasma:gia nokia kalytera na apofygeis to ma-700 dikio exou autoi pou sou miloun gia provlimata syndesimotitas..

Δημοσ.

egw eixa paei sto germano kai eixa parei ena bluetooth me 60 eyrw.Kala to metaniwnw einai mapa.Sto ena mou pc mou exei dhmiourghsei mikroprovlhmata.Den 8umamai name.Alla nomizw o germanos mono ayta fernei..H fash einai oti se alla pc paizei se alla kanei provlhmata.Psaxou kai pare kai kati f8hno.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...